gezgör
Iyi bir gezgin asla varmaya niyetlenmez. (lao tzu)
Ynt: Birazcık İsviçre
Tesekkürler Mustafa bey Begendiginize sevindim,Sizi yavas yavas isvicre hayrani yapayim diyorum, ;D Selamlar.
Merhaba Cavid bey,Tanismasakta anlasiyoruz ortak noktalarimiz var gibi Boleroyu dinliyordum ama Üstün Dökmen Zürichteki Konferansta hikayesini anlatinca daha cok hosumuza gitti.Begendiginize sevindim.
Tesekkürler Batuhan bey,Elimizden geldikce yasadigimiz Ülkeyi tanimaya ve tanitmaya calisiyoruz,Güzel Günler dilegiyle.
mustafayetim' Alıntı:Ercan Bey elleriniz dert görmesin.Yine harika bir paylaşım olmuş .İsvicre'ye selamlar.
Tesekkürler Mustafa bey Begendiginize sevindim,Sizi yavas yavas isvicre hayrani yapayim diyorum, ;D Selamlar.
gezmen' Alıntı:"Bolero" eşliğinde yazınızı okurken dinlendim, huzur buldum; sabah sabah iyi geldi, teşekkürler!...
Orta Avrupa'da yaşamak bir şans (her yöne ulaşmadaki konum avantajı nedeniyle) ve siz, bu şansı iyi değerlendiriyorsunuz Ercan Bey.
Cavid Sezen
Merhaba Cavid bey,Tanismasakta anlasiyoruz ortak noktalarimiz var gibi Boleroyu dinliyordum ama Üstün Dökmen Zürichteki Konferansta hikayesini anlatinca daha cok hosumuza gitti.Begendiginize sevindim.
saruhan' Alıntı:İyi günler
Sy Kadriye hanım,Ercan bey
Çok güzel ve özel resimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan Tüten
Tesekkürler Batuhan bey,Elimizden geldikce yasadigimiz Ülkeyi tanimaya ve tanitmaya calisiyoruz,Güzel Günler dilegiyle.