Birazcık İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,338
Ynt: Birazcık İsviçre

mustafayetim' Alıntı:
Ercan Bey elleriniz dert görmesin.Yine harika bir paylaşım olmuş .İsvicre'ye selamlar.

Tesekkürler Mustafa bey Begendiginize sevindim,Sizi yavas yavas isvicre hayrani yapayim diyorum, ;D Selamlar.

gezmen' Alıntı:
"Bolero" eşliğinde yazınızı okurken dinlendim, huzur buldum; sabah sabah iyi geldi, teşekkürler!... :smiley:

Orta Avrupa'da yaşamak bir şans (her yöne ulaşmadaki konum avantajı nedeniyle) ve siz, bu şansı iyi değerlendiriyorsunuz Ercan Bey. ;)

Cavid Sezen

Merhaba Cavid bey,Tanismasakta anlasiyoruz ortak noktalarimiz var gibi ;) Boleroyu dinliyordum ama Üstün Dökmen Zürichteki Konferansta hikayesini anlatinca daha cok hosumuza gitti.Begendiginize sevindim.

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Sy Kadriye hanım,Ercan bey
Çok güzel ve özel resimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan Tüten

Tesekkürler Batuhan bey,Elimizden geldikce yasadigimiz Ülkeyi tanimaya ve tanitmaya calisiyoruz,Güzel Günler dilegiyle.

Etiketler

Ercan bey bu güzel kaçamağınızı Bolero eşliğinde biz de sizlerle birlikte yaşadık. Teşekkürler :smiley:

drares' Alıntı:
Ercan bey bu güzel kaçamağınızı Bolero eşliğinde biz de sizlerle birlikte yaşadık. Teşekkürler :smiley:

Tesekürler Hasmet bey,Begendiginize sevindim,Tanismasakta ortak noktalarimiz var,bir yerlerde karsilasmak dilegiyle. :smiley:

halilo11' Alıntı:
çok güzel görüntüler, ellerinize sağlık

Tesekkürler Halil bey, Bir yerlerde karsilasmak dilegiyle. :smiley:

İsviçre'yi ayağımıza kadar getiren böyle karavanci bir arkadasımız varken bizde yenilerini bekliyoruz...

mustafayetim' Alıntı:
İsviçre'yi ayağımıza kadar getiren böyle karavanci bir arkadasımız varken bizde yenilerini bekliyoruz...
mayıstosböce' Alıntı:
Evet yenilerini bekliyoruz,taşekkürler emekleriniz için.
güngör' Alıntı:
Harikasınız,
Şehir ve mimarisi dış cephe süslemelerine hayran kaldım. Yenilerini bekliyoruz.
Tesekkürler Levent,Bülent ve Mustafa bey,Valla simartiyorsunuz ;D Saka bir yana gercekten gezdikce bu Ülke daha cok hosuma gidiyor.Daglara cikamadigimiz icin su siralar Pazar Günleri Sehir gezisi yapiyoruz.Begendiginize sevindim :smiley: Hosunuza gitmedigi zaman söyleyin.Insanin yasadigi yeri taniyip ve tanitmasi güzel oluyor Paylasincada daha da güzellesiyor.
Tanismasak ortak zevklerimizin olmasi güzel bir sey.Bir yerlerde karsilasmak dilegiyle.

Ynt: Birazcık İsviçre Zürih

http://de.wikipedia.org/wiki/Z%C3%BCrich
Zürih Isvicrenin taninmis sehirlerinden bir Finanz merkezidir.Zürich tarihi yapilariyla ve müzeleriyle,Zürih Gölü ve Limmat nehriyle Bütünlesmis ve gecesi gündüzü ayri bir güzelligi olan sehirdir.
Bu gün gezimiz Zürihin tarihi sokaklarinda dolasarak Zürih den bazi kareler sunacagim.Umarim hosunuza gider.Zürih yasamak icin Güzel ama pahali bir sehirdir.Yanima cek defterini almistim ama Pazar oldugu icin Dükkanlar kapaliydi ;D . Esim bir butik den elbise begendi Kompile 12 bin frankdi Esimin sansizligi Butik kapaliydi. ;D Biz Erkekler ucuz oldugumuz icin benimki 7000 schf.

Zürich (1).JPG

Zürich (3).JPG

Zürich (5).JPG

Zürich (7).JPG

İstanbul da yaşadığım için olsa gerek Avrupa şehirlerinin sakin ve dinginliğini fotograflarınızda
izlemekten çok keyif alıyorum Ercan Bey, güzel bir gezi daha teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR