Birazcık İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,318
Ynt: Birazcık İsviçre

Sayın Kadriye hanım ve Ercan Beyler, öncelikle sizlerle bizi buluşturan bu web sitesinin yöneticilerine ve siteye maddi olarak destek sağlayan kişilere ve kuruluşlara teşekkürlerimi borç bilirim. Fotograflarınızla adeta İsviçreye gittim. Bu siteyle ve sizin ki gibi insanlarla tanışmadan önce, sosyal yönde ufkum bu şekilde geniş değildi, sosyal açıdan klasik aile bakış açısıyla bakardım dünyaya. Gezi nedir sorusunun cevabı benim için memlekete gitmekten öteye geçmezdi. Ne zaman bu siteye üye oldum, sizin gibi bilinçli doğa sevgilisi insanlarla tanıştım, ozaman hayallerim, bakış açım, ileriye dönük planlarım 180 derece değişti. Hayattan tat almak deneyimi nedir, nasıl alınır, neler yapılabilir örneklerini sizlerin yazılarınızla fotograflarınızla sayenizde öğreniyoruz, bunların haricinde sayenizde planladığımız gezileride yardım edebilecek kişiler bulabiliyoruz. Son olarak Kadriye Hanım ve Ercan Bey sizinle tanıştığımıza sevindim, gezilerinizi, fotograflarınızı bekliyoruz..

Etiketler

zentoz' Alıntı:
Çok güzel fotoğraflar fuarı bilseydik bizde gelirdik. Görmek isterdik.

Sevgiler
Merhaba Sayin Zentoz,Bizde sizi agirlardik :smiley: Bir dahi sefere Tanismak ümidiyle.
SERKANEFE' Alıntı:
Sayın Kadriye hanım ve Ercan Beyler, öncelikle sizlerle bizi buluşturan bu web sitesinin yöneticilerine ve siteye maddi olarak destek sağlayan kişilere ve kuruluşlara teşekkürlerimi borç bilirim. Fotograflarınızla adeta İsviçreye gittim. Bu siteyle ve sizin ki gibi insanlarla tanışmadan önce, sosyal yönde ufkum bu şekilde geniş değildi, sosyal açıdan klasik aile bakış açısıyla bakardım dünyaya. Gezi nedir sorusunun cevabı benim için memlekete gitmekten öteye geçmezdi. Ne zaman bu siteye üye oldum, sizin gibi bilinçli doğa sevgilisi insanlarla tanıştım, ozaman hayallerim, bakış açım, ileriye dönük planlarım 180 derece değişti. Hayattan tat almak deneyimi nedir, nasıl alınır, neler yapılabilir örneklerini sizlerin yazılarınızla fotograflarınızla sayenizde öğreniyoruz, bunların haricinde sayenizde planladığımız gezileride yardım edebilecek kişiler bulabiliyoruz. Son olarak Kadriye Hanım ve Ercan Bey sizinle tanıştığımıza sevindim, gezilerinizi, fotograflarınızı bekliyoruz..

Merhaba Sayin Serkan bey,Bizde Sizinle tanisdigimiza sevindik.Paylasimi begendiginize sevindim.Bende Gezenbilir grubuna cok tesekkür ederim ,sizin gibi degerli kisilerle tanismamiza sebeb oldu.Bizim felsefemiz paylasim ve paylasinca her sey daha güzel oluyor.Güzellik daha cok kitlelere ulasiyor.Gezen Insanin ufkuda genisliyor .Dünyaya bakis acisi da degisiyor,Din, Irk ,Renk Fark etmiyor. :smiley: Güzel Günler dilegiyle.
gezmen' Alıntı:
Görsel bir şölen izledik; önce StGallen, sonra turizm fuarı ve tüm bunlar, harika bir müzik eşliğinde!.. :eek:

Kent için söylenecek çok şey var ama... ;)

Turizm fuarındaki motokaravan ve kamperler görücüye çıkmış!.. "Orangecamp 10" ve daha aşağı ederdekilere baktım; yuvarlak hesap, 105.000 TL altındalar. Birçoğumuz için, yüksek görünebilir belki ama "sıfır" olması gözönüne alındığında, Türkiye'de yaşayanlar için ancak bir "düş" olabilir. (Dışalım yapılmaya kalkılsa, sanırım 250.000 TL gibi bir rakama ulaşıyor.)

Yaşama aynı açıdan baktığınızı hep görüyoruz "Kadriye&Ercan Çifti"; ne mutlu size!... :smiley:

Paylaşım için sağolun; Alpler'den tatlı esintileriniz bitmesin hiç!..

Cavid Sezen

Merhaba Cavid bey,Begendiginize cok sevindim.Hepside cok Güzeller ama Dediginiz gibi Fiatlar cok yüksek fakat Türkiye ile kiyaslanirsa ucuzlar.En önemlisi de kalite.
Yasama ayni acidan baktigimiz icin gezen bilirdeyiz ve Sizin gibi Degerli Dostlar edindik.Belki bir yerlerde de Tanismak kismet olur. :smiley:
enverdede' Alıntı:
Sn.Kadriye&Ercan çifti,teşekkürler paylaşımlarınız için.Sizlerle gezdik ,keyif aldık,faydalandık.Ulaşılması zor görünen rakkamlara rağmen fikir sahibi olduk .güzel günlerde ,yeni güzel paylaşımlarınızda buluşmak dileğiyle,sağlıkla kalın.

Tesekkürler Sayin Enver Dede Keyif aldiginizi sevindik.Güzel Günler dilegiyle. :smiley:

Sayın Gezgör çok teşekkürler emeğiniz için,görsel bir şölen oldu bize.Knaus un ufaklığı çok şık mış.

Ercan bey, paylaşım için teşekkürler,kış ayı fuarlar için en iyi dönem bizlerde Emitt turizm fuarını
gezdik lakin karavan yoktu. Selamlar

güngör' Alıntı:
Ercan bey, paylaşım için teşekkürler,kış ayı fuarlar için en iyi dönem bizlerde Emitt turizm fuarını
gezdik lakin karavan yoktu. Selamlar
Merhaba Levend bey,evet dogru Fuarlar harika oluyor, birde disarisi soguk olunca icerde rahat rahat dolaniyoruz Insan kendini güzel bilgilendiriyor.Güzel Günler dilegiyle.

mayıstosböce' Alıntı:
Sayın Gezgör çok teşekkürler emeğiniz için,görsel bir şölen oldu bize.Knaus un ufaklığı çok şık mış.
Merhaba Bülent bey,birsey degil, begendiginize sevindim.Güzel Günler dilegiyle.

Ercan Bey Serkanefe'nin siz ve eşiniz ile ilgili söyledikleri güzel sözlerin üstüne bir şey diyemiyeceğim tekrar teşekkürler.İsviçre'ye selamlar..

drares' Alıntı:
Ercan bey paylaşımlar için teşekkürler. Fotolar çok güzel :smiley:
Tesekkürler Hasmet bey.Güzel günler dilegiyle.
mustafayetim' Alıntı:
Ercan Bey Serkanefe'nin siz ve eşiniz ile ilgili söyledikleri güzel sözlerin üstüne bir şey diyemiyeceğim tekrar teşekkürler.İsviçre'ye selamlar..
Merhaba Mustafa bey,Tesekkür ederiz.Bizde sizler icin Ayni güzellikleri düsünüyoruz.Tanisamasakta Gezenbilirin sayesinde sanal alemde tanisiyoruz,Tanisma ümidinide hep tasiyoruz. :smiley: Güzel günler dilegiyle.

Müzik eşliğnde yaptığımız enfes bir geziydi, çok teşekkürler.
Antalya'da görüşmek dileğiyle.

quote author=Tifa link=topic=57238.msg1074379#msg1074379 date=1329250546]
Müzik eşliğnde yaptığımız enfes bir geziydi, çok teşekkürler.
Antalya'da görüşmek dileğiyle.

Tesekkürler Sayin Tifa,Bu yaz Türkiyedeyiz Antalyada görüsmek dilegiyle.

Bizde Osterni bekliyoruz ama simdiden bir plan yapmiyoruz.Burada havalar soguk olursa sicak olan yere gidiyoruz. Italya yahut Fransanin güneyi süpriz. ;)

Ercan Bey, öyle merkezi bir yerde bulunuyorsunuz ki imrenmemek elde değil!.. Deyim yerindeyse, iki adımda; İtalya, Fransa, Almanya, Avusturya'dasınız. Adımları üçe, beşe çıkarırsanız, Avrupa sizin!... :smiley: ;)

Cavid Sezen

Bern, İsviçre - Google Haritalar_1329851215186.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,535
Kaydolan Son Üyemiz
oktufan

SON KONULAR

Geri