Birazcık İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,316
Ynt: Birazcık İsviçre

gezmen' Alıntı:
Ercan Bey, öyle merkezi bir yerde bulunuyorsunuz ki imrenmemek elde değil!.. Deyim yerindeyse, iki adımda; İtalya, Fransa, Almanya, Avusturya'dasınız. Adımları üçe, beşe çıkarırsanız, Avrupa sizin!... :smiley: ;)

Cavid Sezen

Cavid abi bana bayada uzak sadığınız ülkeler, sade Hollanda 60km kadar Belçika dada birşey yok sayılır

Etiketler

halilo11' Alıntı:
Cavid abi bana bayada uzak sadığınız ülkeler, sade Hollanda 60km kadar Belçika dada birşey yok sayılır

Halil Bey, siz de Orta Avrupa'da olduğunuz için, birçok ülke size de yakın; siz de Ercan Bey gibi şanslısınız...

Cavid Sezen

bu basligi gec kesfettigim icin cok uzgunum, size paylasimlariniz icin cok tesekkur ederiz ne muthis bir erdem bunlari gezenbilir uyeleri ile paylasmaniz...

gezmen' Alıntı:
Ercan Bey, öyle merkezi bir yerde bulunuyorsunuz ki imrenmemek elde değil!.. Deyim yerindeyse, iki adımda; İtalya, Fransa, Almanya, Avusturya'dasınız. Adımları üçe, beşe çıkarırsanız, Avrupa sizin!... :smiley: ;)

Cavid Sezen

Merhaba Cavid bey, Coook haklisiniz ,onun icin bende Kayinpeterime ve Esime tesekkür ediyorum, anlarsiniz ben buraya Ithal damat olarak geldim :D Yasarken bulunulacak Cennet olarak görüyorum.Onun icin Günaha girmemek icin geziyorum ;D

halilo11' Alıntı:

Merhaba Halilo ,Tesekkürler, Belcikada cok güzel Bürüksel,Gend yahut sahil bölgeleri Oradan Hollanda (Keukonof) Cicek pazari Amsderdam )güzel yerler.Lüksemburg.

pandipieri' Alıntı:
bu basligi gec kesfettigim icin cok uzgunum, size paylasimlariniz icin cok tesekkur ederiz ne muthis bir erdem bunlari gezenbilir uyeleri ile paylasmaniz...

Merhaba Pandipieri,Begendiginiz icin Tesekkürler,Paylasim güzel bir sey biz bunu seviyoruz,Güzel günler dilegiyle.

2 yaz önce İtalya, İsviçre, Fransa'yı gezmiştik kendi araçlarımızla... Muhteşemdi hepsi.. Ama canı gönülden söyleyebilirim ki Avrupa Birliğini kabul etmeyen İsviçre Avrupada ki en güzel ülke... İnsanları doğası... Hepsi birbirinden güzel...

SAYGILARIMLA

deanvefikizgi' Alıntı:
2 yaz önce İtalya, İsviçre, Fransa'yı gezmiştik kendi araçlarımızla... Muhteşemdi hepsi.. Ama canı gönülden söyleyebilirim ki Avrupa Birliğini kabul etmeyen İsviçre Avrupada ki en güzel ülke... İnsanları doğası... Hepsi birbirinden güzel...

SAYGILARIMLA

Tesekkürler,bende bu güzelligi elimden geldigince paylasmaya calisiyorum.Güzel günler dilegiyle.

Merhaba Arkadaslar,Kisi gecirip Ilkbahara dogru yavastan ve Küheylani fazla zorlamadan bir pazar gezisi hic de fena olmadi.Güzargahimiz bize 80 km uzakliktaki Reinfall ve Schaffausen.http://de.wikipedia.org/wiki/Schaffhausen meshur Selalesi ve Tarihi Sehir merkezi ile ve cevredeki Üzüm Baglari ile güzel bir bölge.
Bizde Raavel bolera nin söyledigi gibi Hayat tek düzedir ama biz bunu cesitli ensrümanlarla cesitlendire biliriz,Onun bir Parcasinda ayni Müzigi cesitli müzik aletleriyle harika bir parca olusturmasida bize ilham verir .http://www.youtube.com/watch?v=Q4wb11w0ZHQ&feature=related
Zaten biz Karavancilarinda 2 tane Hobimiz devamli hazir. Karavan ve Gezmek bunuda cesitlendirdigimiz zaman degmeyin keyfimize. :smiley: Buradaki park yerinde 15 saat kalabiliyorsunuz.Buyrun gezmeye,Giris ücretleri bizden.
Schaffausen sehir merkezinde gezerken Kaffelere girmeyi unutmayin,Kahve cesitleri baya bol. ;)

SCHAFFAUSEN (96).jpg

SCHAFFAUSEN (100).jpg

SCHAFFAUSEN (102).jpg

SCHAFFAUSEN (104).jpg

Giristeki Biletle Satodaki Müzeyide geze bilirsiniz. :smiley:
Masadaki her sey Mekanik olarak hareket ediyor ve uygun olarakta Hikaye anlatiliyor.
Fotografdaki Borular degisik uzunluklarda Kulaginizi dayadiginizda Selalenin sesinden degisik Müzik cikiyor.

SCHAFFAUSEN (111).jpg

SCHAFFAUSEN (113).jpg

SCHAFFAUSEN (114).jpg

SCHAFFAUSEN (118).jpg

"Bolero" eşliğinde yazınızı okurken dinlendim, huzur buldum; sabah sabah iyi geldi, teşekkürler!... :smiley:

Orta Avrupa'da yaşamak bir şans (her yöne ulaşmadaki konum avantajı nedeniyle) ve siz, bu şansı iyi değerlendiriyorsunuz Ercan Bey. ;)

Cavid Sezen

İyi günler
Sy Kadriye hanım,Ercan bey
Çok güzel ve özel resimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan Tüten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR