Merhaba Cavid bey,Tanismasakta anlasiyoruz ortak noktalarimiz var gibi Boleroyu dinliyordum ama Üstün Dökmen Zürichteki Konferansta hikayesini anlatinca daha cok hosumuza gitti.Begendiginize sevindim.
saruhan' Alıntı:
İyi günler
Sy Kadriye hanım,Ercan bey
Çok güzel ve özel resimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan Tüten
Tesekkürler Levent,Bülent ve Mustafa bey,Valla simartiyorsunuz ;D Saka bir yana gercekten gezdikce bu Ülke daha cok hosuma gidiyor.Daglara cikamadigimiz icin su siralar Pazar Günleri Sehir gezisi yapiyoruz.Begendiginize sevindim Hosunuza gitmedigi zaman söyleyin.Insanin yasadigi yeri taniyip ve tanitmasi güzel oluyor Paylasincada daha da güzellesiyor.
Tanismasak ortak zevklerimizin olmasi güzel bir sey.Bir yerlerde karsilasmak dilegiyle.
http://de.wikipedia.org/wiki/Z%C3%BCrich
Zürih Isvicrenin taninmis sehirlerinden bir Finanz merkezidir.Zürich tarihi yapilariyla ve müzeleriyle,Zürih Gölü ve Limmat nehriyle Bütünlesmis ve gecesi gündüzü ayri bir güzelligi olan sehirdir.
Bu gün gezimiz Zürihin tarihi sokaklarinda dolasarak Zürih den bazi kareler sunacagim.Umarim hosunuza gider.Zürih yasamak icin Güzel ama pahali bir sehirdir.Yanima cek defterini almistim ama Pazar oldugu icin Dükkanlar kapaliydi ;D . Esim bir butik den elbise begendi Kompile 12 bin frankdi Esimin sansizligi Butik kapaliydi. ;D Biz Erkekler ucuz oldugumuz icin benimki 7000 schf.
İstanbul da yaşadığım için olsa gerek Avrupa şehirlerinin sakin ve dinginliğini fotograflarınızda
izlemekten çok keyif alıyorum Ercan Bey, güzel bir gezi daha teşekkürler.