Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,574
Ynt: Biraz da Gülelim

cem cihan' Alıntı:
Gene pazardayım alış veriş için bir manifaturacıya girdim,
içerisi yoğun duman göz gözü görmüyor,
bir teyzem (55-60 yaşlarda) tezgahda sigara içiyor o biçim
-Teyzem ya budaman ne böyle ?
-paha bişe olamiyiki (tabi aynen gülmek için dışarı)
:smiley:

Bizim oraların insanı rahttır kompleksten uzaktır.Bizim oralarda en fazla temel fıkraları sevilir,ve anlatılır

Biz de arkadaşlarla Karadeniz gezimiz sırasında Garester Yaylasında 3 teyzeyle tanıştık. Çok güzel karşılamışlardı bizi. Çok güler yüzlü, sıcak insanlardı. Ancak biz tabii şehirliyiz ya, tırnaklarımız uzun ve ojeli ya, tabii teyzemler bizi hiç iş bilmeyen kızlardan kabul ederek bizimle biraz gırgır geçmek istedilerdi :D... Teyzemler "şurdaki otları toplayın bakalım da biz bi görelim şehirli kızlar nasıl iş yapar" diye takıldılardı. Tabii biz toplamadık o otları, çünkü ısırgan otlarını toplatmaya çalıştılar bize yahu ;D ;D ;D

Etiketler

Güzel benzetme ;D

NİŞANLILIK DÖNEMİNİN ANLAMI

On iki yaşındaki oğlan, on dört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam yakında nişanlanıyor biliyorsun...
- Yaz sonu nikâh varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum...
- Söyle...
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.
-Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam olarak bilemiyorum; binmek kesin kes yasak da, galiba ziliyle miliyle oynayabiliyorsun!..

Issız bir adaya düşen 3 erkek ne konuşur ?
Kadınlar , Futbol , Arabalar.

Issız bir adaya düşen 3 kadın ne konuşur ?
2'si bir kenara çekilip üçüncüyü çekiştirirler.

Tahlil

Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:

"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"

Adam:

"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:

"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:

"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."

Baretsiz Çıkma !!!!

[attachment=1]

Maskesiz Kaynak Yapma !!!!

[attachment=2]

Sicherheit%20am%20Arbeitsplatz%20-%2001.jpg

Sicherheit%20am%20Arbeitsplatz%20-%2003.jpg

Nadir bey paylaşım için teşekkürler.
Yukarıdaki baret ne kadar faydalı olur bilmem ama aşağıdaki resmdeki maske çok akılıca bir iş olmuş. nedenine gelirsek yüzü kaplayan koca maskeyi tutmak zahmetli geliyor ve elinizin birini iptal ediyor,sadece gözlük kullansa bu sefer yüzünüz solaryuma gitmiş gibi kararıyor. o zaman tek çare böyle bir şey uygulamak,üstelik oldukça hafif bir maske olmuş hiç bir ağırlığıda bulunmuyor.

ömrümü7ler' Alıntı:
önden çekişli aracın arka lastiklerine zincir takan şoförlerimiz var (bayan) bu tuz olayını çok görmemeliyiz.. :D
hiç zincir takan bayan görmedim onu takan yine centilmenliğin doruklarında bir erkektir

kyaz75' Alıntı:
hiç zincir takan bayan görmedim onu takan yine centilmenliğin doruklarında bir erkektir
Ben buna bizzat şahit oldum ve adamı zincirleri aracın arka tekerlerine değilde öne takacaktınız bu araç önden çekişli diye uyarınca,yokcanım daha neler diye cevap verince peki eğil o zaman bak bakalım arkada diferansiyel görebilecekmisin dediğimde adam mecburen eğildi aracın altına baktı ve haklısınız dedi ve bayanın yanında mahçup oldu.

Karadeniz'in bir ilcesinde bos arazide bir cukur varmis. Bu cukura yanlislikla cok kisi dusuyor ve yaralaniyormus. Cozum olarak Fadime demiski :

-Bir ambulans kiralayalim ve cukura yakin bir yerde beklesin, dusen olunca hemen hastaneye gotursun. Dursun itiraz etmis:

-Ha usagim bu ambulans hastaneye gitmeden Allah gostermesin kotu bir sey olur. En iyisi biz bu cukurun yanina bir hastane yapalim. Bir kosede konusmalari dinleyen Temel:

-Sizin gibiler yuzunden bu Karadeniz'lilerin adi cikiyor. Kafanizi calistirin biraz.

Buraya bir ambulans getirmek ya da hastane yaptirmak cok pahali olur.

En iyisi biz bu cukuru kapatalim. Hastanenin hemen yanina bir cukur acalim.

Konu Temelle Dursundan açılmışken ;D ;D ;D

Dursun arkadaşı işe iş ararken bir yere girmiş.
Demişlerki 8 adet vesikalık fotoğraf getir.
Temel sormuş vesikalık nasıl oluyor?
Belden yukarı fotoğraf deyince kolay o iş demiş.
Dursuna al şu küreği bir çukur kaz ben hemen geliyorum demiş.
Temel gelene kadar Dursun 8 adet çukur kazmış.
Temel bi gelmiş sen ne yaptın böyle demiş bukadar çukura ne gerek vardı.
Bak ben 8 tane fotoğraf makinası getirdim iyimi demiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR