Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,551
Ynt: Biraz da Gülelim

Ahirette 2 kadın.. :smiley: on numara bi fıkra :smiley:
Selam, benim adım Wanda .

- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?

- Donarak öldüm.

- Ne kadar... k...orkunç.

- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.

- Peki sen nasıl öldün?

- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.

- Sonra ne oldu?

- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık...

Etiketler

gülmek için bile sebeb arar olduk artık.oysa ufacık bir tebessüm bile karşımızdakini nasılda sakinleştirir.

DSC00830.jpg

kendimi saldım iyice çokmu belli oluyor halimden...(benim gönlüm kış mevsimini yaşıyor da ondan olsa gerek bakmayın ağaçların çiçek açtığına)

Görsellerle devam edelim ;D ;D ;D

Biraz evvel amcamın birisi sordu heykele nerden gidebilirim diye ???

Tam tarif edecektim aklıma geldi hangi heykel diye malum heryer heykel dolu ;D

Amcam Atatürk heykeli dedi tamam dedim bu sefer amcam tarif etti :eek:

Atatürkün atlı heykeli diye ::smiley:

[attachment=1]

Burası ulus meydanıydı. Amcam hızını alamadı ve devamla ::smiley:

Önünde iki asker var. Atatürk sormuş bakın bakalım Ankaranın zibidileri nerde diye :-[

Birincisi bakmış kuzeye görememiş, burda yoklar paşam demiş :(

[attachment=2]

İkincisi bakmış güneye kızılay, çankaya güzergahına buldum buldum paşam burdalar demiş 8)

[attachment=3]

Bende tabi tebessümle kestirmeden yolu tarif edeyim dedim :smiley: ;) :D

Atatürk.jpg

yok pa?am.jpg

buldum buldum pa?am.jpg

Biraz evvel gazetede okudum :eek: :eek: :eek: HASAN KARAKAYA'nın yazısından aldım ;D ;D ;D

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın;
“Alevi”leri, “Kürt”leri ve “Roman”ları yanına alıp “açılım” yapması büyük ilgi gördü ya;
CHP’li Mehmet Sevigen de;
“Gay”leri, “Lezbiyen”leri, “Travesti”leri, “Homo”ları, hasılı kelâm bütün “eşcinsel”leri almış yanına, çıkmış kameraların karşısına!..
“Açılım” yapacak ya; herhalde biraz “renkli” olsun istemiş!..
“Açılım”sa, al sana açılım!..

Arkadaşlar benzetme deyil, siyasetteki komedi, yanlış anlaşılmasın diye :smiley: ;) :D 8)

Temel ile Fadime, tayinleri nedeniyle Erzurum'a taşınırlar. Malum, Erzurum bol kar yağan bir yer.
Kar yağdığı bir gün akşam üzeri, Temel'le Fadime evde otururlarken Belediye hoparlöründen bir anons:
”Sayın sokak sakinleri, lütfen arabalarınızı sokağın sol tarafına parkedin, sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir” .

Temel, evden çıkar ve arabasını sokağın sol tarafına park eder.

Ertesi akşam, yine Belediye höparlöründen bir anons:
“Sayın sokak sakinleri, arabalarınızı lütfen sokağın sağ tarafına parkediniz, sokağın boş bırakılan tarafındaki karlar temizlenecektir”.

Temel yine dışarı çıkar ve arabasını sokağın sağ tarafına parkeder. Ancak bu arada kar yağmaya da devam etmektedir. Bunun sonucu olarak sokakların hergün temizlenmesi gerekmektedir.

Nitekim 3. günün akşamı yine bir anons:
'Sayın sokak sakinleri, lütfen arabalarınızı sokağın ....? tarafına parkediniz, sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir”.

Aksilik bu ya, anons sırasında sesde bir kopukluk olduğu için, ne Temel ne de Fadime arabaların sokağın hangi tarafına parkedileceğini anlayamamışlardır.
Uzun bir süre sokağın hangi tarafına parkedecekleri konusunda tartışırlar ve bir türlü bir karara varamazlar.

En sonunda Fadime:

- “Ula Temel' der, 'Madem, arabanın sokağın hangi tarafına parkedileceğini anlayamadık, bugün araba garajda kalsın, boşver anonsu...”

Şişman bir adam, cok şöhretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.

Doktor,bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine.

ilk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam.
Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla,bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde.
Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.

Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor.

Arkadasi anlatiyor, o da doğru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi.

Ilk gece,adam rüyasında bir sarayda.! Ama Etrafında onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim şişman önde , onlarca adam peşinde....
Başlıyor saray içinde bir koşuşturma.

Üçüncü gün sonunda adam zayıflıyor ama dayanamıyor ve telefon ediyor doktora.

"Ya Doktor bey, Neden arkadaşımla benim rüyalarım farklı…
" O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum.

Doktor biraz düşündükten sonra soruyor:

'Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi?"

çocuklara bulaşmayın...

çocuklara bulaşmayın...

Küçük bir kız öğretmeni ile balinalar hakkında konuşuyordu.
Öğretmen bir balinanın insanı yutmasının fiziksel olarak imkansız olduğunu söyledi, çünkü balinaların boğazı çok küçüktü.
Küçük kız Jonah'ı (Yunus peygamber) bir balinanın yuttuğunu söyledi, sinirlenen öğretmen balinanın insanı yutamayacağını tekrarladı, bu imkansızdı.
Küçük kız şöyle dedi, "Cennete gittiğim zaman Jonah'a soracağım"
Öğretmen "Ya Jonah cehenneme gittiyse?" diye yanıtladı.
Küçük kız " O zaman sen sorarsın"

Bir anaokulu öğretmeni sınıftaki çocuklar resim yaparken, onları seyrediyordu. Her çocuğun çalışmasına bakmak için sınıfta dolaşıyordu.
Gayretli bir şekilde çalışan küçük bir kızın yanına gittiğinde, ona ne çizdiğini sordu.
Kız yanıtladı, "Tanrıyı çiziyorum"
Öğretmen duraksadı ve sordu, "Ama hiç kimse Tanrının neye benzediğini bilmiyor"
Kız kafasını kaldırmadan yanıtladı, "Birazdan öğrenecekler"

Bir gün küçük bir kız oturup annesinin mutfakta bulaşıkları yıkamasını seyrediyordu. Aniden annesinin saçlarında beyazlar olduğunu fark etti.
Annesine baktı ve merakla sordu, "Neden saçında beyazlar var anne?"
Annesi yanıtladı, "Her yanlış yaptığında, beni kızdırdığında, mutsuz ettiğinde, saçlarımdan biri beyazlar"
Küçük kız bu cevap üzerinde bir süre düşündü ve sonra sordu, "Anne, anneannemin tüm saçları nasıl bembeyaz oldu?"

Çocuklar öğle yemeği için Katolik ilkokulunun kafeteryasında sıraya girmişlerdi. Masanın başında büyük bir elma yığını vardı, rahibe bir not yazıp elma tepsisinin üzerine asmıştı:
"Sadece BİR tane alın. Tanrı izliyor"
Sırada biraz daha ilerleyince, masanın diğer ucunda büyük bir çukulatalı çörek yığını vardı.
Bir çocuk not yazmıştı, "İstediğiniz kadar alın.
Tanrı elmaları gözlüyor"

;)

Temel ile Dursun araba ile gezmeye karar vermisler fakat Temel tedbirli biri oldugu icin arabanin farlarini kontrol etmek istemis oncelike. Dursun pak pakayum farlar yaniyormu yanmiyormu, demis. Bizim dursun cikmis arabadan disari ve arabanin onune gecip demiski ; yaniyor yanmiyor...yaniyor yanmiyor...yaniyor yanmiyor...

müslüman mı olduk :smiley:)))
Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar:

-Aranızda Müslüman olan var mı?

Korkudan... kimse bişey diyemez. Birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar:

-Ben müslümanım. Der.

Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:

-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin? Der.

Yaşlı adam baya bir hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der.

Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve sorar:

-Aranızda başka Müslüman var mı? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:

-Ne bakı yosunuz ulan iki rekât namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.