Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,465
Ynt: Biraz da Gülelim

*** 2 sene once Sevgililer gununde dolmusla Kadikoy'e gidiyordum. On koltukta oturuyorum, calan radyoda dj oyle bi anons yapti "bu guzel sevgililer gununde simdi yaninizdaki o guzel insana donup elini tutun ve seni seviyorum deyin" Arkadakilere bi goz attim, oturan ciftler birbirlerinin elini tutup seni seviyorum dediler.
Onume donerken sofore gozum takildi ve sofor bana aynen sunu dedi: "Sakin aklina bile getirme"

Bu güzelmiş hahahaha

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
Pozitif bahçıvan!

Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan....

Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?
- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?
- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?
- Maalesef havuza düştü?
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca beto na çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde yangın mı çıktı?
- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi…..
pozitif...

:smiley: (alıntı)

harika :smiley:

İTİRAFLAR:

Ne munasebet

Ablam evlenmeden once saatlerce odamiza kapanir, sigara ve kahve ikilisi esliginde sirlarimizi dokerdik. Boyle anlardan birinde, kisik sesle "Muzik acalim mi? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatirladigimizda bizi kahkahalara bogan ses:
"Ne dinleyecem sizi beee!"

Yanlis telefon

Ise giderken cep telefonumu evde unutmusum, ama televizyon kumandasini almayi ihmal etmemisim.

Cocuklar kimden?

Annemle babam tartisiyor. Tartisma esnasinda annemin kafasi o kadar cok karisiyor ki, kendisini aldatmakla sucladigi babama;
"O cocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartisma o anda bitiyor, gulmekten tabii.

Helallik

Tatile giden, hayat dolu yasli teyzemiz guya helallesiyor.
"Hadi cocugum, hakkinizi helal edin, hayat bu; siz olursunuz ben goremem, veya siz kor olursunuz beni goremezsiniz. .."

Kopuk kopuk

8 yasimdaki yegenim "Dayi nasil oluyor da renkli sabundan beyaz kopuk cikiyor?" diye sordu.
"Dur bir dusuneyim." dedim, hala dusunuyorum. ..

Araba sevdasi

Annem arabasini torpidosu icin dantel orecek kadar cok seviyor. Gecenlerde arabayi carpmis ve fari kirilmis. Babamin anlattigina gore trafik polisinin onunde "Yavrumun gozu ciktiiiii!" diye agladigi icin polisler heyecanlanip ambulans cagirmislar.

Hevesli

Kardesime araba kullanmayi ogretiyorum. Cok hevesli... Bana; "Abi cok kolay yaa, ayni bilgisayar oyunu gibi!" diyor.
Cevabim; "Hiii... Ama tek canin var..."

Potansiyel musteri

Kirmizi isikta durdugum anda yanimdan iki motosikletli isik hizinda ve tek tekerlek uzerinde gecti. Ben agzim acik olayi izlerken yanima yanasan 112 ambulansindan doktor cami acti ve bana: "Gordun mu bizim musterileri. .. Hey masallah!" dedi.

Un meraki

Komsumuzun kizi ilk firinciya kacti. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasinin sahibine kacti.
Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gizi una doyuramadim!"

Sutun faydalari

Sabah erken okula gidecek oglumu uyandirmadan once, kalkar kalkmaz icsin diye hazirladigim sutun bardak ebadini o kadar abartmisim ki, henuz uyanmaya calisan, tek gozu acik oglumdan gelen cumle:
"Inegin kendisini getirseydin bari."

Emniyet kemeri

Nisantasi-Kadikoy dolmusu icin bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmus yerine. On koltuga oturan kadin her normal insan gibi emniyet kemerini takiyor. Ancak sofor amcamiz emniyet kemerinin iyice ortaya cikardigi dekolteye bakmaktan yola bakamadigi icin bir muddet dusunuyor ve icini cekerek kadina sesleniyor. "Abla, cikar emniyet kemerini, boylesi daha emniyetli hepimiz icin."

Kayip araniyor

Cok sevdigimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olmasi sebebiyle cenazesine oldukca buyuk bir kalabalik katildi. Biz taziyeleri kabul ederken uzun suredir gormedigim bir arkadasim beni gordu ve geldi. "Bu kalabalik da ne boyle?" diye sorunca gayet normal bir sekilde "Dedemi kaybettik." dedim.
Cevabi beni o an bile krize sokmaya yetti: "Bu kadar insan hala bulamadiniz mi?"

Giyim kusam

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabisi ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu:
"Toplama bilgisayar gibi olmussun!"

Cadaloz kaynana

Is arkadasimin dugunundeyiz. Nikah kiyiliyor, imzalar atiliyor, gelin ve damadi tebrik etmek icin ayaga kalkildiginda elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gosterirken, arkadasimin annesi oldukca yuksek sesle dusuncesini dile getiriyor. "Oglumun daha ilk dakikadan hayati karardi."

:smiley: (alıntı)

Fatoş hanım pes vallahi yahu yanaklarım ağırıdı. sonra normale girmesi bir saat alıyor.ne bunlar ya
tebrik ve teşekkürler.

Hevesli

Kardesime araba kullanmayi ogretiyorum. Cok hevesli... Bana; "Abi cok kolay yaa, ayni bilgisayar oyunu gibi!" diyor.
Cevabim; "Hiii... Ama tek canin var..."

SÜPERSİN fATOŞUM YAA BU YABANCI GELMEDİ NEREDEN ACABA ;D

Hımmmmmmmmm amma sosyal yahu bu perihan hanım başka bir forumda da konsolosluk için yardım istiyor.
aaaaa sakın bu perihan hanımın tırı olmasın. tmmmm anladım ehliyet , konsolosluk falan tmm bu hanım kardeşimiz kesin bir tır sahibi ve ihracatçı ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Perihan' dan süper lokantacı olur Kemal abi ;D

yemek yaparım ama lokanta işletemem ben para isteyemiyorum hiç ben yaparım ksada sen dur Fatoş :D başka türlü haftasına varmaz batarım ben :D :D

bu arada sınav yerim de belli olmuş acab soru sorma hakkım varmı arkadaşımı arama hakkı falan :D

olmazmı joker hakkınız var izleyiciye sorma hakkınız var hatta olmadı ben tekrar geleceğim deme hakkınız bile var :smiley:))))))

peşehodka' Alıntı:
bu arada sınav yerim de belli olmuş acab soru sorma hakkım varmı arkadaşımı arama hakkı falan :D

Yok canım ;D...

İnşallah off-road etkinliklerin olacağı yerlerde değildir sınavın ;D, Allah muhafaza ;D...

ulusotomotiv' Alıntı:
olmazmı joker hakkınız var izleyiciye sorma hakkınız var hatta olmadı ben tekrar geleceğim deme hakkınız bile var :smiley:))))))

:D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR