Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,465
Ynt: Biraz da Gülelim

Rabbim nice nice yıllara sağlık, huzur ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin Kemal bey
biz daha çömezis bu konuda daha şurada 16 yıl oldu anlamadık bile :D

Etiketler

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."

fatoş hanım perihan hanımın imza yazısını size hediye ediyorum
yürü fatoş yollar ve yazılar senindir :D :D :D

Erzurum'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara
ait bir anıyı Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu'ndan Mansır
Bey anlatıyor...

Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı
bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır.

Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon:
"Kardeşim sizin anlattıgınız kimi yapirem fegat program düzgün çalışmiir."

Teknik servis elemanı sorar:
"Nasıl yapıyorsunuz?"

"Senin anlattıgın kimi."

"Hata ne?"

"Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir."

"İşlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız?."

"Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya...

"Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıhtan sonra senin anlattıgın kimi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliir:
Kaydetmek ister misiniz?
E / H
yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee..."

Cok komik gercek hikayeler...

*** Birgun marketin birinde meyve reyonunda meyvelerden tadiyordum. Iste kiraz, seftali vs vs... Gorevli de bana bakiyor ama ben hic aldirmadan
yemeye devam ediyorum. Sonun da gorevli yavasca yanimayaklasti ve: "Abla karpuz da keselim mi?" dedi...

*** Bankada staj yaparkene kredi karti basvurularini inceliyordum. Hepsi iyi hos guzeldi ama bir formu okumaya basladiktan kisa bir sure sonra gulmekten
koptum. Hatunun biri cinsiyet bolumunde bulunan () kadin () erkek seceneklerine bir de () kiz secenegini eklemis ve onu isaretlemis. Bunu yapan kizimiz da bu arada 43 yasinda...

*** Bandirma'da bir restoranin cami: "23 saat acigiz"

*** Bu olay Trabzon Farabi tip fakultesinde aynen yasanmis bir olaydir. Acil kapisinin onune kornalar calarak 2-3 arac geliyor. icinden insanlar firlayarak klasik
"doktorlar nerde sedye getirin" seklinde bagirmalar oluyor. Ondeki arabadan cikan bir kisi arkadaki arabaya hastayi arabadan cikarmasini soyluyor. arkadakinin yaniti:
"SIZIN ARABADA DEGIL MIYDI?"

Yani vatandaslar hastayi Rizede birakip diger arabada oldugunu sanarak Rize'den yani 1 saatlik yoldan son surat gelmisler... Bu hikaye kesinlikle
favorim :smiley:)

*** Besiktas'tan minibuse binip Yildiz'da inecektim malum yokus. Soforun onu bildigimiz dantel, havlu ve bilumum sus esyalaryla dolu ve de havlunun
ortasina ozenle yerletirilmis cep telefonu. Tahminen iki yuz metre ya gittik ya gitmedik cep telefonu caldi. Soforumuz sol dirsek camda, el direksiyonda
sag eli ile cep telefonunu aldi ve acti: - ALOOOO.. BUYRUN CEP TELEFONU....

*** Master yapmak icin Amerika'ya gitmeye karar verdim. Ankara, Kavaklidere' deki Amerikan Buyukelciligine carsamba gunu saat 10'da gittim.
Lakin vize islemleri "Pazartesi-Carsamba 8.30-10.00" gibi bir ilanla karsilastim elcilik kapisinda. Mecburen is bir hafta sonraya kaldi. Pazartesi gittigimde, saat henuz 8.30 olmamisti. Kapidaki gorevliye, durumumu anlattm. O da bana neden persembe gunu gelmedigimi sordu. Ben de kapidaki ilani gosterdim. O da bana "O ilan Iranlilar icin" dedi. Bu laf uzerine uzun sure dusundum. Su an Amerika'dayim hala dusunuyorum.

***"ER RYAN'I KURTARMAK" filminin, muhabbetleri vahset ve huzne cevirdigi donemlerdi. Ben de dayanamadim gidiyim dedim su filme. Gittim, abi film acayip manyak basladi tum salonu ucurdu zaten ilk 10dk.'da. Neyse izleyenler bilirler bir karakter vardi "upham" miydi neydi?. Adam tirsak bir tipti oyle savasma falan gibi becerileri yoktu. Heyecanin tavana vurdugu dk.'lardi. Filmin ortalari felan bu bizim "UPHAM" korkudan arkadasina cephane tasiyamadi ve o herif oldu. Herkes kendi capinda bu senaryoya uzulurken arkadan bir ses beni ve tum salonu dumurdan kirdi. gecirdi: "ULAN ALLAH BELANI VERSIN. SENI BU FILME ALANIN
AGZINA S.....M."

*** Gecenlerde Eminonu'nden Aksaray'a giden treni kacrmamak icin altgecide girdim. Bilirsiniz; altgecitte, sagli sollu dukkanlar ve seyyar saticilar vardi. Bunlardan oyuncak satan bir seyyar saticida gordugum bir oyuncak beni dumurdan dumura soktu: ActionMan'leri biliyorsunuz. .. Amcalar onun yerlisini uretmisler.
"Macera Adam". Yalniz beni daha da sasirtan, Macera Adam (yani ActionMan) tam bir Turk: Sakalli, Maltepe paketi var cebinde, bir adet
Kirikkale silahi var, bir adet Kuran-i Kerim (kucuk yesil kitap yani), bicak, yesil renk bandana ve tesbihi var!

*** 2 sene once Sevgililer gununde dolmusla Kadikoy'e gidiyordum. On koltukta oturuyorum, calan radyoda dj oyle bi anons yapti "bu guzel sevgililer gununde simdi yaninizdaki o guzel insana donup elini tutun ve seni seviyorum deyin" Arkadakilere bi goz attim, oturan ciftler birbirlerinin elini tutup seni seviyorum dediler.
Onume donerken sofore gozum takildi ve sofor bana aynen sunu dedi: "Sakin aklina bile getirme"

*** Bir cift bogazda arabayla gezerken kizin cocugu optugunu goren polisin anonsu abartisiz oyleydi: "yiyisme saga cek!"

:smiley: (alıntı)

Pozitif bahçıvan!

Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan....

Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?
- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?
- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?
- Maalesef havuza düştü?
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca beto na çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde yangın mı çıktı?
- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi…..
pozitif...

:smiley: (alıntı)

:D :D :D :D :D
yahu ne bunlar yaa!!!! evdekiler önce beni izliyor bu adam neye gülüyor böyle bilgisayar başında diye sonra da onlar kirize giriyorlar
tşkler ekinoks

Binlerle mukabele ediyorum s.n ekiNoks

Nerden bulursunuz böyle nikleri bilmemki
ekiNoks peşehodka hadi temel - dursun olsa neyse :D :D bir ekiNoks yazcam yok caps lock u aç yok kapa allah allah allah (bunlar uzata uzata okunacak ) :D :D

"Abla karpuz da keselim mi?" dedi... :D :D ;)

"Sakin aklina bile getirme" :D :D :D

pozitif... :D

bunlara bayıldım.Bu yazıları iş yerindeki arkadaşlara da gönderiyorum.Beraber gülelim.

Teşekkürler. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.