Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 171,463
Ynt: Biraz da Gülelim

Ateistin biri, tabiata hayran kalarak ormanın içinde dolaşıyormuş.
Tabiat ne güzel ağaçlar, renkler yaratmış diye düşünerek dolaşırken aniden karşısına kocaman vahşi bir ayı çıkar.
Ateist adam korkar ve kaçmaya başlar.
Ateist önde ayı arkada koşarken ayı sonunda adamı yakalar altına alır.
Ayı tam pençesini kaldırıp adama vurmak üzere iken ateist adam birden, Allahım yardım eyle diye bağırır.
Bir anda herşey donar nehir akmaz , rüzgar esmez , yapraklar kımıldamaz olur. Ayıda pençesi havada öylece donakalır.
Hemen yanıbaşlarında bir birses şöyle der.
Hani sen tanrı tanımazdın, şimdi ne oldu?
Ateist utanarak başını öne eğer.
Ses devam eder. Hadi dile ne dilersen, kabul edilecektir.
Ateist adam ben şimdi iman ettim desem buna yüzüm yok, ama bu ayı iman ederse belki benim kurtulma şansım olur ben ayının iman etmesini istiyorum der.
Ses dileğin kabul olacaktır diye cevap verir.
O anda yeniden rüzgar esmeye, nehir akmaya, yapraklar kımıldamaya başlar.
Ayının ateiste inmek üzere kalkan pençesi yere iner ve sonra ayı iki pençesini göğe doğru kaldırarak şöyle dua eder.
Ey Allahım senin rızan için oruç tuttum, sana inandım, senin rızkınla orucumu açıyorum, AMİN der.

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
sevgili figo burada gül ifadesi olsaydı yollayacaktım yine de kabul edin

Kemal abi GÜZEL OLAN HERŞEY diyelim sevip sevmesini bilelim buda benden herkese SAYGILAR.

[attachment=1]

GÜL.jpg

figo' Alıntı:
Küçük kız annesine İlk insan nasıl dünyaya geldi diye sormuş.
Allah Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum diye izah etmiş annesi.
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş.
Binlerce yıl önce maymunlar vardı demiş babası. Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik.
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip:
Nasıl olur anne demiş Sen bana insanın Allah tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor. Karıştırıyorum.
Karıştırıcak bir şey yok demiş annesi gülerek.
Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem.

çok güzelmiş :D :D ;)

figo' Alıntı:
Ateistin biri, tabiata hayran kalarak ormanın içinde dolaşıyormuş.
Tabiat ne güzel ağaçlar, renkler yaratmış diye düşünerek dolaşırken aniden karşısına kocaman vahşi bir ayı çıkar.
Ateist adam korkar ve kaçmaya başlar.
Ateist önde ayı arkada koşarken ayı sonunda adamı yakalar altına alır.
Ayı tam pençesini kaldırıp adama vurmak üzere iken ateist adam birden, Allahım yardım eyle diye bağırır.
Bir anda herşey donar nehir akmaz , rüzgar esmez , yapraklar kımıldamaz olur. Ayıda pençesi havada öylece donakalır.
Hemen yanıbaşlarında bir birses şöyle der.
Hani sen tanrı tanımazdın, şimdi ne oldu?
Ateist utanarak başını öne eğer.
Ses devam eder. Hadi dile ne dilersen, kabul edilecektir.
Ateist adam ben şimdi iman ettim desem buna yüzüm yok, ama bu ayı iman ederse belki benim kurtulma şansım olur ben ayının iman etmesini istiyorum der.
Ses dileğin kabul olacaktır diye cevap verir.
O anda yeniden rüzgar esmeye, nehir akmaya, yapraklar kımıldamaya başlar.
Ayının ateiste inmek üzere kalkan pençesi yere iner ve sonra ayı iki pençesini göğe doğru kaldırarak şöyle dua eder.
Ey Allahım senin rızan için oruç tuttum, sana inandım, senin rızkınla orucumu açıyorum, AMİN der.

Bunada bayıldım... ;D :D ;)

Yüreciklerinize sağlık.

figo ömer beni mahçup ettin ben msn de ki gül ifadesini söz konusu edip gezenbilirde olmadığını kastetmiştim.
şimdi içimden istanbuldan ankaraya bir demet gül yollamak geçti derken bir bakıyorum ki dairemizin zili çalıyor kapıcımız bana bir demet gül getiryor ve üzerindeki kartvizitte ömer günay nam-ı diğer FİGO yazıyormuş :D :D :D

Güller için tşkler bilgisayarımın en güzel köşesinde bazende masaüstü görüntüsü olarak yıllarca saklıyacağım

figo' Alıntı:
Küçük kız annesine İlk insan nasıl dünyaya geldi diye sormuş.
Allah Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum diye izah etmiş annesi.
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş.
Binlerce yıl önce maymunlar vardı demiş babası. Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik.
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip:
Nasıl olur anne demiş Sen bana insanın Allah tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor. Karıştırıyorum.
Karıştırıcak bir şey yok demiş annesi gülerek.
Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem.

Ohoooo kaynamış burası, güller, gülücükler harikasınız yaaa :smiley:...

Ömer, şu fıkrada bahsi geçen babanın ailesi hangi maymungiller sülalesinden acaba, onu da yazıverseydin yahu :D :D :D

Maymun deyince aklıma geldi.

Maliyeciler ormana girmiş hesap soracaklar.
Bunu duyan kaplumbaga kaçmaya başlamış.
Kaplumbaga'yı gören tilki hayırdır kaplumbaga kardeş nereye böyle? demiş.
Kaplumbaga: haberin yok mu? Maliyeciler ormanda hesap soracaklar.
Bende ev, hanımda ev, çocukda ev demiş.
Bunu duyan tilki dururmu. Soğa, sola koşmaya başlamış deli gibi.
Göl kenarında leylek görmüş şaşırmış, hayırdır tilki kardeş bu ne hal demiş.
Tilki: senin haberin yok galiba demiş. Maliyeciler ormanda hesap soracaklar.
Bende kürk, hanımda kürk, bebede kürk nasıl hesap vercez demiş.
Leylek geri kalırmı. Hemen kanatlanmış göç etmeye.
Ağaçların üzerinde maymun şaşırmış.
Yılın en güzel zamanı leylek kardeş nereye böyle? diye.
Leylek te durumu, anlatmış ve demiş ki bende yazlık, hanımda yazlık, çocukda yazlık nasıl hesap vercez.
Maymun hemen daldan dala sıçramış, ormandan kaçmaya çalışmış sonra durmuş kendi kendine.
Ya ben niye kaçıyorum ki demiş. Kime ne hesap verecem. Benim ardım açık, hanımın ardı açık, bebenin ardı açık ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Ohoooo kaynamış burası, güller, gülücükler harikasınız yaaa :smiley:...

Ömer, şu fıkrada bahsi geçen babanın ailesi hangi maymungiller sülalesinden acaba, onu da yazıverseydin yahu :D :D :D

Bir öndeki fıkra da dede Darvin olabilir ;D ;D ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39194.0

Birkaç kişi paraşütle uçanları izlemeye gitmişler. Bizimkiler foto çekecek paraşütçüler de kendi dalgasında, gayet ciddi bir şekilde hocanın dediklerini harfiyen uygulamaya çalışıyorlar.
Biri biraz acemi, belki de ilk defa atlayacak, hocanın talimatı ile uçuşa hazırlanır ve tam kalkmak üzere iken hoca iptal iptal iptal diye bağırı. hareketler yanlış ve uçuş iptal. Bizimkilerden biri aklına aniden ön taraftan yükselirken çekmeyi planlar ve aniden uçuruma doğru koşmaya başlar. Arkadan en akıllıları İptal iptal iptal diye bağırırken içinden de eyvah bizimki nasıl heyecanlandı ide artık paraşütsüz uçmayı kafasına koymuş diye demekten de kendini alıkoyamaz :D :D :D

peşehodka' Alıntı:
Birkaç kişi paraşütle uçanları izlemeye gitmişler. Bizimkiler foto çekecek paraşütçüler de kendi dalgasında, gayet ciddi bir şekilde hocanın dediklerini harfiyen uygulamaya çalışıyorlar.
Biri biraz acemi, belki de ilk defa atlayacak, hocanın talimatı ile uçuşa hazırlanır ve tam kalkmak üzere iken hoca iptal iptal iptal diye bağırı. hareketler yanlış ve uçuş iptal. Bizimkilerden biri aklına aniden ön taraftan yükselirken çekmeyi planlar ve aniden uçuruma doğru koşmaya başlar. Arkadan en akıllıları İptal iptal iptal diye bağırırken içinden de eyvah bizimki nasıl heyecanlandı ide artık paraşütsüz uçmayı kafasına koymuş diye demekten de kendini alıkoyamaz :D :D :D

Başrollerde: Trakya' nın Temel ile Dursunu :D :D :D

Hay ALLAH bende diyorum ki bu perihan hanım bana gülme krizinde iken neden iptal iptal iptal diyormuş benim krizime mani olmak için fıkrada ki yöntemi bana uyguluyormuş bakkkkkk sennnnn nasıl da yakalıyorum :D ;)

seyyah-34' Alıntı:
Hay ALLAH bende diyorum ki bu perihan hanım bana gülme krizinde iken neden iptal iptal iptal diyormuş benim krizime mani olmak için fıkrada ki yöntemi bana uyguluyormuş bakkkkkk sennnnn nasıl da yakalıyorum :D ;)

aww altına ben gerçek bir olay diye yazmayı unutuvermişim :D

biz böyle neşeleniyoruz öyle bizimki netten metten alınma değil gerçek hemde şimdi canlı canlı :

eşim: kemaaaallllllllll

ben : efendimmmm buyrunnn benim

eşim: yaaa mutfakta salçayı bulamıyorum en son dün akşam kullandım

ben: önemli değil az sonra bulursun

eşim: offfffffffffff

eşim: kahkaha ile aaaaa buradaymış

kızım: anneeee salça gözünün önünde ya

ben: kızım annen bir salça sayesinde 5 yıl daha yaşlandı :D :D

biz böyle evmizde sudan bahanelerle çok neşeleniriz hepinize tavsiye olunur ayrıca bendeniz eşim ile 24 yıllık evliyiz hani öyle evimizde ,küfür ,kasem ,bela ,hakaret dargılık ,bağırmak ,çağırmak ,hele ,dayak aman aman evlere uzak olsun bizim evimzde asla ve asla birbirimize yüksek ses ile hitap veya fiske dahi yoktur , bizim tuzumuz biberimiz bile tatlıdır böyle uygulaması çok çok zor bir işi şüküler olsun ki biz eşimle başarabildik darsı başaramayanların başına .AMİN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR