Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,755
Ynt: Biraz da Gülelim

seyyah-34' Alıntı:
Hımmmmmmmmm amma sosyal yahu bu perihan hanım başka bir forumda da konsolosluk için yardım istiyor.
aaaaa sakın bu perihan hanımın tırı olmasın. tmmmm anladım ehliyet , konsolosluk falan tmm bu hanım kardeşimiz kesin bir tır sahibi ve ihracatçı ;D ;D

Allah mı söyletiyor Kemal bey
Yahu tır olmasın da az biraz daha para olsun da şu kır kafesini açalım beya :D Fatoş da bende kurtulalım

Etiketler

Herşey gönlünüzce olsun. hakkınızda hayırlı olan şeyler sizin olsun. ama sözlerini beğendiğim şu şarkıda aklıma gelmedi değil hani :D :D :D

Bakın ebru yaşar ne diyor

Vakti zamani gelince hersey yoluna girer uzulme
Odemelerin aksar sevdigin basinin etini yer delirme
Cildirtma sana bana kalmaz bu dunya
Kendini kandirma sana bana kalmaz bu dunya

Ask olsun cebin para dolsun
Butun dusmanlar dost olsun
Ask olsun mesk olsun
Butun asiklar mesut olsun
Ask olsun sana bana kalmaz bu dunya

Ha bugun ha yarin derken bu devirde bitecek unutma
Bize bizden baska kimselerden fayda yok
Biz boyle degildik sonradan boyle olduk
Hesapsiz sevmeyi neredeyse unuttuk

Ask olsun cebin para dolsun
Butun dusmanlar dost olsun
Ask olsun mesk olsun
Butun asiklar mesut olsun
Ask olsun sana bana kalmaz bu dunya

ERKEKLERİN KADINLARDAN RİCASIDIR (YAKARIŞ)

Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.
* Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te 'Orda mısın' diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!
* Mağazada gelinliklere bakıp 'Aaaa ne güzeeel' dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!
*Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.
* Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.
* Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.
* 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız¦
* Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.
* Bir yere gittiğimiz de, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.
* Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek niçin masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir
* Eğer farkında olmadan iki değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın¦
* Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın¦
* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.
* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.
* Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.
*Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili. Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte! Lütfen bizi zorlamayın..?
* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır.
O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.
* Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!
* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır¦
* Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.
* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır¦
* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar¦
Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz¦
Bizi zorlamayın..!
* Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.
* Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin¦
* 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

NOT(1): Bunu tanıdığınız tüm kadınlara yollayın; bir kere de olsa erkekleri anlasınlar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğe de yollayın ki, onlar da yalnız olmadıklarını bilsinler¦

:D
İşiniz zor ne diyeyim şimdi ben

Japonların gözüyle biz
Türkler'in evine gittiğinizde, tanımasalar da buyur ediyorlar.
Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor.
En iyi yere sizi oturtuyorlar.
Siz yemeğe başlamadan kimse başlamıyor.
Zorla her yemekten tattırıyorlar.
Siz kalkmadan kimse, evin çocuğu bile sofradan kalkmıyor.
Çay, kahve, meyve, ikram bitmiyor.
Herkes sizi rahat ettirmek için uğraşıyor.
Kumandayı elinize veriyorlar.
Sırtınıza, altınıza yastık konuyor.
Yorgunluktan ölseler bile siz kalkmadan kimse gidip yatmıyor.
Gitmeye yeltendiğinizde bu kez bırakmıyorlar.
Yataklarını veriyorlar, kendileri kanepede, koltukta yatıyor.

Sonra evden çıkıyorsunuz aynı adamlar 180 derece değişiveriyor.
Herkes arabasını üstünüze sürüyor.
Arabanın burnunu çıkarmazsanız kimse yol vermiyor.
Kornalar, küfürler. Şerit değiştirmek bile mümkün değil.
Yayaysanız ışık olmayan bir geçitten mümkünü yok geçemezsiniz.
Evde öyle, arabada böyle, nasıl oluyor? Bu işi çözemedim!

Cep telefonunun o an nerede oldu?unu bulun. Kimse sizi aldatamas?n

--------------------------------------------------------------------------------

Asagidaki siteye girin herhangi bi telefonun o anda nerde oldugunu
>> >gosteriyor.Ben onemli bi toplanti icin Istanbul'a gidiyorum deyip
>> >dalaverenizle Bodrum'a uzanmak yok artik....... ..(Turkiye' yi
>> >sectikten sonra sola mesela 0532 veya 0542 saga da telefon
>> >numarasini yazin)
http://www.sat-gps-locate.com/ :D :D

Ah şu mühendisler....

Bir papaz, bir sarhoş ve bir mühendis giyotinle ölüm cezasına çarptırılmışlardır. Sıra öncelikle papazdadır. İnfaz memuru papaza sorar:
- İnfaz edilirken yukarı mı aşağı mı bakmayı tercih edersin?
Papaz cevap verir:
- Yukarı bakmak isterim. En azından ölürken yüzüm tanrıya dönük olur.
Papazın isteği yerine getirilir, giyotin bıçağı havaya kaldırılır ve bırakılır. Bıçağın hızı kesilir kesilir ve tam papazın boynuna santimetreler kala duruverir.
Bu tanrıdan bir işaret olarak görülür ve papaz serbest bırakılır. Sıra sarhoşa gelmiştir. Bir umutla sarhoş da yukarı dönük olmak istediğini söyler. Aynı şekilde giyotin bıçağı tam sarhoşun boynuna yaklaşmışken yavaşlar ve durur. Bu da tanrının bir işareti olarak kabul edilir ve sarhoş da serbest bırakılır. En son sıra mühendistedir. Mühendis de yukarı dönük infaz edilmek istediğini belirtir. Tam bıçak havaya kalkmışken mühendis bağırır:
- Durun bir dakika, bıçaktaki sorunun nerede olduğunu anladım.

Biz Turkleri nasil tanirsiniz?

** Ancak bir Türk aracin sinyal lambalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

** Yemegin etini en sona birakan kisi tabi ki Türk'tür.

** Dingildeyen bir masanin ayagina kagit sikistirma fikri bir Türk'ündür.

** Dislerinin arasindan "viij viij" diye ses çikaran birini görürseniz selam verebilirsiniz çünkü o kesinlikle Türk'tür.

** Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

** Ancak bir Türk kulagini kalem ya da örgü sisiyle karistirabilir.

** Arabasina öküz, köpek, horoz sesli korna taktirma fikrinin patenti bir Türk'e aittir.

** Gazete kagidini en iyi sekilde kullanan Türk'tür (Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

** Plastik yogurt kabini saksi yapan elbette ki Türk'tür.

** Arabasinin arkasina yazi yazan bir Türk degil de nedir? (Rahmetli de sollardi, tek rakibim THY, kroyum ama para bende)

** Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarilin çünkü o Türk'tür.

** Çignedigi sakizi daha sonra çignemek üzere kafasindaki tülbente yapistiran bir Türk kadinindan baskasi degildir.

** Isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten baskasi olamaz. (serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun)

son dakika

Papaz, ölmek üzere olan adamın üzerine eğilerek:
"Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetle" der. Ancak adamdan
ses çıkmaz. Papaz gene: "Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini
lanetle" der demesine ama adamdan gene ses çıkmaz. Papaz iyice
sinirlenir:
"Neden şeytanı ve kötülüklerini lanetlemiyorsun be adam?"

Adam yanıtlar: "NEREYE GİDECEĞİMİ
BİLMEDEN KİMSE HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM!"

Latincesi

Hasta doktora derdini anlattı:
- Sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum. Canım çalışmak da istemiyor.
Doktor:
- Şikayetiniz bunlar mı?
Hasta:
- Evet
Doktor:
- Bunun adı tembellik.
Hasta:
- Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayım demek için bunun Latince bir adı yok mu?

DOĞRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya
takılmış,kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve;
-Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş. Kadın hiç tereddüt
etmeden, cebinden bir harita çıkararak-Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu
haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı
bırakmasını, barışın tesis edilmesini diliyorum deyivermiş.Cin haritaya
bakmış ve dehşetle;- Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır
savaşıyorlar.Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapabileceğimi
sanmıyorum.Baş ka bir dilekte bulun diye bağırmış.Kadın birkaç dakika
düşünmüş ve hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem
düşünceli, hem karizmatik , hem eğlenceli biri,sevecen, ilgili, sürekli
futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum demiş.Cin derin
bir iç çekmiş:
UZAT ŞU KAHROLASI HARİTAYI...

Senfoni Orkestrası Bayburtta

--------------------------------------------------------------------------------
Bayburtta senfoni orkestrası konser verir.
Konser bittiğinde gazetecinin birisi Bayburtlu hemşehrime sorar:
-Konseri nasıl buldunuz?
-Bayburtlu hemşehrim der:'Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi'...
"Aslında anekdotun devamı şöyle gelişiyor. Soru sorulan Bayburtlu, önce şöyle demiş. 'Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi'... Gazeteci, 'Peki beğenmediniz mi?' diye sormuş. 'Beğendim, beğendim aslında da, demiş. 'Bütün fa diyezleri fa naturel çaldılar'...
(Yani, o kadar iyi biliyor ki onun için öyle konuşuyor.)

Yılın Fıkrası Seçilmiş!!!

Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir
amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.

Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler
ve durdururlar.

Polis: Be amca, necin dakman golani?
(Golan: Emniyet kemeri.)

Amca: Dakmam be iste!

Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.

Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim
var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege
mi?

Amca:

Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen,
esege üç milyon ödeycen.

Amca: Bana kes o zaman.

Polis: Neden sana keseyon amca?

Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu !!!!

Canım Pepem,
Umarım cumartesi günü direksiyon sınavında da bu kadar başarılı olursun ;D...

Müthiş bir ders çalışması perihan hanım dersini iyi çalışmış. şimdi güldürme sırası bende.
Bizim kızımız zeynepten ve bu ay sonundaki nikahına hazırlandığımızıda arasıra bahsetmişimdir. sayın peşehodka hanımın verdiği linki tıklayıp kızım zeynebi çağırdım.biz kızımla bu gibi işlerle bir zamanlar birazcccık ilgilenmiştik. ee tabiiki zeynepte babasının yeni bir proğram bulduğuna öyle bir inandıki. bak kızım şimdi yeni bir şey buldum diyince merakla ekrana bakmaya başladı ,bu arada bizim damadın ceptelini girdğimi ve birazdan onun yerini bulabileceğimi söyleyince heyecenı daha da arttı. neyse proğram bizim damadı ararken kızımda heyecenla bekleyişe geçti daha sonra damadın nerede olduğunu gören kızımın halini siz düşünün benden bu kadar. ;D ;D ;D ;D
teşekkürler perihan hanım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR