Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,738

Etiketler
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

arkadaşlar acayip keyif aldım kumlama sonrasıda evimi satsam diye düşündüm döşeme aşamasında evin parası bitti bankadan kredi çekmek aklıma çok uygun gelmeye başladı sonra titreyerek kendime geldim iki çıplak bir hamama yakışır sözü geldi aklıma en ucuzundan benim series II yi kapının önünde yıkadım ne bende ne series II de bu para yok ama yapılanlar film şeridi gibi hala gözümün önünde harika bir çalışma olmuş (alınan araç hariç kaç lira tuttu tüm yapılanlar sorması ayıp olmazsa)

discovery-V8' Alıntı:
Kadran 200 km gösteriyor :smiley: basınca dibine dayıyor ama gps 100 km gösteriyor :smiley: şaka biyana 140-150 km çok rahat gidebiliyor.

Ankara'ya gelsem bu canavarı bi tur verir misin? 8)
Söz, fazla basmayacam ;D

açılı kollarda 6 derece açılı ile 3 derece açılı kol arasında nasıl seçim yapmak gerekir açılar neyi ifade eder. siz açılı kol taktığınıza göre biliyor olmalısınız.

Yükseltme ve lastik çapına orantılı açılı kol seçilmeli. 2" yükseltme ve 35" lastik için 3 derece açılı kkol kullananlar memnun. Eğer daha extreme bir yükseltme ve 38-42" gibi aşırı büyük birlastik seçerseniz 6 derece kullanmak gerekebilir, belki de yeterli gelmeyebilir.

Defender için 3 derece açılı kol, 2" yükseltme ve 35" lastik çok uygun bir karar bence.

Bu arada 35" den büyük lastik ve daha fazla yükseltme için şaftın da çift kırımlı olanı ile değişmesi gerekebilir :smiley: Azı karar çoğu zarar :smiley:

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSİN....

lastik çapının büyümesi aracın artikülasyonda çamurluk ve şaselere değme noktalarında etken olur, bence süspansiyon yükseltmesini lastik çapına göre telafuz etmek daha doğru olur.

nkurtkaya' Alıntı:
Yükseltme ve lastik çapına orantılı açılı kol seçilmeli. 2" yükseltme ve 35" lastik için 3 derece açılı kkol kullananlar memnun. Eğer daha extreme bir yükseltme ve 38-42" gibi aşırı büyük birlastik seçerseniz 6 derece kullanmak gerekebilir, belki de yeterli gelmeyebilir.

Defender için 3 derece açılı kol, 2" yükseltme ve 35" lastik çok uygun bir karar bence.

ingiltereden bir satıcı firma ile görüştüm onlar da sizin söylediklerinde hemfikir.

Gerçekten harcanan emeğe sonuna kadar değmiş. Bu sitede toplanan Defender'lar arasında çıtanın en üstü bu araç olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Yok bu aracı derginin garaj bölümüne koyucamda öyle iş varki yapılan özeti nasıl çıkıcak onu düşünüyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri