Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,342

Etiketler

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

hüseyin pişken' Alıntı:
nejat bey pınar salammı

Özel isimler büyük harf ile başlar.
Soru ekleri ayrı yazılır.
Soru cümlesinin sonuna soru işareti konur.

Yazmaya çalıştığın cümlenin yazım ve imla kurallarına göre doğrusu şöyle olmalıydı "Nejat bey, Pınar salam mı?"

Bu arada sorunun cevabı hayır, Macar.

merhaba

verdiğiniz bilgiler çok değerli. bu işlere meraklı pek çok kişi için el kitabı niteliğinde. bilmediğim pek çok şey öğrendim, teşekkürler...

Merhaba ,

Konuyu gördüğüm anda okumaya başladım çünkü tüm merak ettiklerim vardı. :smiley: Fakat ben bu işe yeni gönül vermiş henüz sadece kulaktan dolma ve kendimce araştırmalarımca öğrendiklerimle yüzde yüz cevabımı bulamadım , umarım zamanınız vardır ve cevaplandırırsınız.

Ben Nissan BD30 motorunu kullanmayı düşünüyorum , bu noktada size sorum 100 hp ve 260 nm tork üreten bu düz 3000cc dizel motor 38 inçlik bu lastikleri çevirir mi ?

Diğer sorum ise , sanırım 2inç HD yaylar + 3 inç get + tuffback amortisör kullanmışsınız , doğru mu anlamışım ? :smiley:

Birde , diferansiyel arızası için kilitte ki pinin yeterli olacağını , aks için 24 freze kapaksız aksın yeterli olacağını söylemişsiniz , bunlar haricinde yapılması gereken bir modifikasyon ve güçlendirme var mı ?

Son olarak , swivel joint nedir ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca aracınıza hayran kaldım geç oldu ama allah nazarlardan , kazalardan , belalardan korusun. Böylesi sadece Türkiye de değil dünyada zor bulunur. :smiley: Gurur duydum ülkemizden böyle bir araç çıktığı için. :smiley:

Merhaba;

İnanılmaz bir tasarım,emek ve sabır şahaseri. Hayal eden,emek veren,özelliklede bizimle paylaşımı sağlayan
tüm dostlara bu film için çok teşekkür ederim.(Anlattığınız bu hikaye gerçek hayattan alınmıştır.)
Ancak 34. sayfaya kadar keyif ve hayranlıkla izlediğim bu filmin gerçekte çokdeğer verdiğim dilimizin yozlaşması
ile ilgili ikazlar sonucu konunun başka mecralara taşınmasını Offander için verilen emeğe ,paylaşıma saygısızlık olarak algıladım.(Her ferdin özgürlüğünün sınırı, başka bir ferdin özgürlüğünün başladığı yere kadardır.)
Hakan bey aracınızı kazasız ,belasız,keyifli gezilerde ve paylaşımlarda görmek umudu ile.

Haddimi aştı isem özür dilerim.
Saygılarımla.

Slm yavuz abi elinize emeginize saglık çok güzel olmuş bende ankaradayım 92 model defenderim var onu topluyorum yavaş yavaş sizinle tanısmak isterim aracını görmek isterim mümkünse .
cem kılıç
0522 622 30 71

Merhaba

Konuyu dün gördüm ve 2 günde işi gücü nerdeyse bırakıp sadece yazılanları okudum. Bir bayide 0 km araçların satış md olarak çalışıyorum ve kafamı kaldırıp da bizim sattığımız araçlara bakıp sonra ekranda bu aracı görünce içimden çalışmak gelmiyor.
İnşallah buna benzer daha ne araçlar yurdumuzda toplanır. Yurt dışındaki örneklere bakınca hep iç geçiren bir olarak bu aracı gördükten sonra tamam işte bu bizim de ülkemizde bunu yapabilecek kişiler diyebiliyorum.
Allah kaza bela vermeden bol çamura bulasın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri