ihsanyıldız' Alıntı:ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ.
BELKİ YAZDINIZ AMA BEN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM, TOPLAM MALİYET NE KADAR OLDU ACABA ?
bakalım yavuz bey nasıl cevap vereceknkurtkaya' Alıntı:Buna da Yavuz bey adına ben cevap vereyim.
87 nodel Özel harekattan çıkma Defender 110: 7-9 bin TL
Malzemeler, işçilik ve harcanan emek hesap edilemediAlınan keyif: Paha biçilemez
İşin espirisi bir yana, bu şekilde toplanan bir aracın maaliyeti 100K üzerine çıkabiliyor.
aranızdaki yakın muhabbete iştirak etmek istedim şaka yollu bir cevap vermek istedim. eğer yanlış anlaşılmaya fırsat verecek yada gönlünüzü kıracak bir ifadem oldu ise özür dilerim.yavuz-çelikel' Alıntı:Murat bey , Nejat bey ve ben Yavuz beyin yakın arkadaşlarıyız.Yazılan mesajda gayet güzel ,nükteli ve mantıklı.Yazdığınız mesajları defalarca okuyorum devamlı mana veremiyorum, bu mesajada veremedim.Kusura bakmayın ama aynı dili konuşuyoruz ama, heralde ben anlayamıyorum yazdıklarınızı. anlaşılır konuşurmusunuz lütfen.
muratbilici' Alıntı:aranızdaki yakın muhabbete iştirak etmek istedim şaka yollu bir cevap vermek istedim. eğer yanlış anlaşılmaya fırsat verecek yada gönlünüzü kıracak bir ifadem oldu ise özür dilerim.
''''muhabbetler oldukça dostluklar derinleşir'''
Saygılarımla.
muratbilici' Alıntı:bakalım yavuz bey nasıl cevap verecek
eğer sizin gibi cevap vermeyeceği kesin
çünki cevabı siz bilemediniz ;D
yok eğer cevap bu ise bunu bende biliyorum ;D
cevap verdiğinizi düşünüyorsanız teşekürler ;D
ihsanyıldız' Alıntı:''100K'' ne anlama geliyor izah edermisiniz
yavuz-çelikel' Alıntı:Mıknatıs.
1000 katıihsanyıldız' Alıntı:''100K'' ne anlama geliyor izah edermisiniz
muratbilici' Alıntı:1000 katı
...x1000
Özellikle belirli bir para miktarını belirtmek için kullanılan K harfi, bin sayısını ifade eder.
tabiiki üstad. biz parayı kilo ile tarttığımız içinAdnan Çetinel' Alıntı:k, kilo'nun kısaltması, kilo=1000 demek tabii.