Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,081
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

avcı033' Alıntı:
Merhabalar Yavuz bey; ismim Osman Kürklü siteye Mersin'den katılıyorum. Size ulaşabileceğim bir cep telefonu numarası verebilirseniz Defender hakkında bilgilerinize baş vurmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Yavuz beyi telefonla kaç kişi aramak istiyor acaba??
Yavuz bey telefonla kaç kişiye bilgi verebilir acaba??

Etiketler

Sonunda Çamura bandırıp çıkarttık. Çamurdaki performansı oldukça iyiydi. Ama videoya kimse çekmemiş, bende bir iki foto koymak istedim.

DSC01926.jpg

DSC01942.jpg

DSC01997.jpg

Abi bu aracı dize getirecek çamur Kıbrıs'ta ne arar. En kurak memlekete gitmişsin sende ;D

Bu konuyu nasıl oldu da şimdiye kadar farkedemedim, büyük bir kayıp olmuş benim için :smiley: Çok harika bir iş ortaya çıkarmışsınız yayında ve yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Maşallah diyelim de nazar değmesin.

41 kere maşallah ta benden bir gün canlı görmekte nasip olur inşallah

Hakan bey merhaba tekrardan. bu aralar offender ı çamursuz görmek mümkün olmuyor :smiley: pazar günü 5-6 araba bellapais manastırı üzerinden lefkoşa tarafına geçip hamit köy göletine araçları çamura bulayacak bir gezi düzenliyoruz. uygunsanız beklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR