Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,662
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Bu konuyu okumak tam 3 günü aldı.İnternet alemiyle tanıştım tanışalı beni böyle sürükleyen bir konu ve/veya belgesel hatırlamıyorum.Belgesel demişken,iyi bir prodüksüyonla bu projenin Amerikan custom belgesellerinden herhangi bir farkı ol(a)mazdı.Bu kadar kısıtlı imkana rağmen hem estetik kaygısı,hem özveri,hem sabır ve hemde kalite gözetilmesi karşısında sadece şapka çıkartılır.

Bu projenin tek zararlı tarafı var(ki birçok katılımcı aynı şeyi ifade etmiş),bundan sonra Defender projesine girişecek olanlara 2 seçenek bırakıyor,

1-Ya aracı alıp bu şekilde hazırlayacaksın

2-Ya da içindeki uhteyle yaşayacaksın. :smiley:

Yürekten kutluyor ve ülkem adına sizinle gurur duyuyorum.

Etiketler

3 Gündür Bu konuyu okuyorum.

Ayakta alkışlıyorum

Saygılar

muratbilici' Alıntı:
üç günde okuyabilmek için arkadaşımız bir hayli yorulmuş olmalı ... alkışlıyorum ;)

Hemen sayfanın başında ki mesajımda bende 3 günde bitirdim demiştim,arkadaşda 3 günde bitirince demek bu konu soluksuz okunduğunda tam 3 gün sürüyormuş durumu ortaya çıktı. :smiley:.Ben şahsen ara veremedim,uyku,beslenme vs vs araları haricinde soluksuz okudum valla. ;)

konuyu bugün okuma şerefine nail oldum;

gösterdiğiniz azim e sabıra hayran kalmamak elde değil
belki bile diyemiyorum hayallerimde ancak böyle bi araba toplayabilirim
ama olsun bu konuyu okudukça ve takip ettikçe gerçekten kendim toplamış kadar heycanlandım ve sevindim
eğer dede LR ın ( eski halinin :smiley: )dili olsaydı onun bile dili tutulurdu geçirdiği evrim karşısında

OFFENDER ınızı sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileği ile kazasız belasız günler dilerim size

harcadığınız her kuruş , zaman ve emek gerçekten yerini bulmuş

bende ankara dayım umarım bi gün aracınızı yakında görme şansına sahip olurum

kendinize çoooook iyi bakın

ihg70' Alıntı:
Ankara'ya gelince çıkacam tabure üstüne, yaslayacam yüzümü cama, bakacam kadranına :D

Kadran 200 km gösteriyor :smiley: basınca dibine dayıyor ama gps 100 km gösteriyor :smiley: şaka biyana 140-150 km çok rahat gidebiliyor.

discovery-V8' Alıntı:
Kadran 200 km gösteriyor :smiley: basınca dibine dayıyor ama gps 100 km gösteriyor :smiley: şaka biyana 140-150 km çok rahat gidebiliyor.

geçen trakya turunda kırklareli'nde bir biranedeyiz oturduk içiyoruz, ufak samimi bir yer, bizde motorla geldik falan diye muhabbete girdik... ön masada bir dayı oturuyordu o da girdi muhabbete...

- : soran aga
+: ben

- adaj bea te bende de bi motur var ahanda kapıda (mobiletilerin yeni vitesli tipi çıktı ya 100cc'lik yarı otomatik şanzımanlısı ondan var) duruyo te...
+ ee aga...
- işte adaj benim moturda 120 kadran var, ama bayır aşağı 110 yapüüy... nea üle bea... nea 120 değilde 110 yapüyy bak kafama takıldı şindi...
+ aga motorun gücü, takadı yetmiyordur o hıza, senin motorun hacmi ufak normal yani...
- ulur mü üle bea, te gene verdim bi milyar ona bea, nea gitmesin bea...
+ e aga düz yolda kaç yapıon ya?
- 50 beaaa, gitmüüü okadan...
+ haa üle mi... olsun bea olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR