KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar acayip keyif aldım kumlama sonrasıda evimi satsam diye düşündüm döşeme aşamasında evin parası bitti bankadan kredi çekmek aklıma çok uygun gelmeye başladı sonra titreyerek kendime geldim iki çıplak bir hamama yakışır sözü geldi aklıma en ucuzundan benim series II yi kapının önünde yıkadım ne bende ne series II de bu para yok ama yapılanlar film şeridi gibi hala gözümün önünde harika bir çalışma olmuş (alınan araç hariç kaç lira tuttu tüm yapılanlar sorması ayıp olmazsa)
açılı kollarda 6 derece açılı ile 3 derece açılı kol arasında nasıl seçim yapmak gerekir açılar neyi ifade eder. siz açılı kol taktığınıza göre biliyor olmalısınız.
Yükseltme ve lastik çapına orantılı açılı kol seçilmeli. 2" yükseltme ve 35" lastik için 3 derece açılı kkol kullananlar memnun. Eğer daha extreme bir yükseltme ve 38-42" gibi aşırı büyük birlastik seçerseniz 6 derece kullanmak gerekebilir, belki de yeterli gelmeyebilir.
Defender için 3 derece açılı kol, 2" yükseltme ve 35" lastik çok uygun bir karar bence.
lastik çapının büyümesi aracın artikülasyonda çamurluk ve şaselere değme noktalarında etken olur, bence süspansiyon yükseltmesini lastik çapına göre telafuz etmek daha doğru olur.
Yükseltme ve lastik çapına orantılı açılı kol seçilmeli. 2" yükseltme ve 35" lastik için 3 derece açılı kkol kullananlar memnun. Eğer daha extreme bir yükseltme ve 38-42" gibi aşırı büyük birlastik seçerseniz 6 derece kullanmak gerekebilir, belki de yeterli gelmeyebilir.
Defender için 3 derece açılı kol, 2" yükseltme ve 35" lastik çok uygun bir karar bence.
Gerçekten harcanan emeğe sonuna kadar değmiş. Bu sitede toplanan Defender'lar arasında çıtanın en üstü bu araç olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...