KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hakan bey merhaba tekrardan. bu aralar offender ı çamursuz görmek mümkün olmuyor pazar günü 5-6 araba bellapais manastırı üzerinden lefkoşa tarafına geçip hamit köy göletine araçları çamura bulayacak bir gezi düzenliyoruz. uygunsanız beklerim
Şimdi Konuya bakayım derken girdim GZB ye, malesef eskisi kadar forma giremiyorum , mesajınızı yeni gördüm, rotada çok güzelmiş... ,
Bende Hafta sonu için bir çok kişiyi aradım herkesin işi çıktı kaldım bir yere gidemedim, Bende yağmur altında arabayı yıkamakta buldum stres atma yöntemini ...
Neyse bu hafta sonu KKOD nin gezisi varmış orda görüşelim, saygılar, Hakan.
Bu konuyu nasıl oldu da şimdiye kadar farkedemedim, büyük bir kayıp olmuş benim için Çok harika bir iş ortaya çıkarmışsınız yayında ve yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Maşallah diyelim de nazar değmesin.
41 kere maaşallah,
Bu araç İngiliz mi yoksa madein Ankara'mı? Bence ANKARA siz ne dersiniz.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki etkinliği seyrettim her şey çok güzeldi.Emeği geçenlere teşekkürler.
Kalın sağlıcakla.
Yavuz beyin yerine cevap vereyim,Ankara sarayda çepaş'da yapıldı, veya ece galvaniz.Sıcak daldırma usulüylee yapıldı isterseniz 12 metreye kadar havuz mevcut.Ancak çapraz yada kasıntılı şekilde sıcak havuza sokulmaması gerekiyor, dikkat edilmesi yada firmayla usulünün iyice konuşulması lazım.