Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,355
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi sökmeden trampetlerdeki modifiyeyi test etme şansınız oldu mu sonuç nasıldı?

Gayet güzel çalışıyordu, çok seri şekilde devirleniyordu, ama eksoz takılmadığı için uzun süreli deneyemedik. Tam o ara Hakan Edelbrock aldım deyince denemeleri bırakıp sökmeye başladık.

Etiketler

101_7874.jpg

uyku tutmadı :smiley:

buna 15 inc filan bir nazar boncuğu lazım benden söylemesi ;D

41 kere maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.baştan beri takip ediyorum emeğinize sağlık araca söylenecek söz bulamıyorum.tek kelimeyle muhteşem .

inanılmaz bir sabır ve özveri'nin eseri daha ne olabilirki,hikaye tadında bir solukta ama sindire sindire takip ettim ellerine emeğine sağlık uzun zamandır takip ettiğim en güzel paylaşım.

kaptan_11' Alıntı:
41 kere maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.baştan beri takip ediyorum emeğinize sağlık araca söylenecek söz bulamıyorum.tek kelimeyle muhteşem .

veteran' Alıntı:
maşallahı var gerçekten de...:D

hakanayar' Alıntı:
inanılmaz bir sabır ve özveri'nin eseri daha ne olabilirki,hikaye tadında bir solukta ama sindire sindire takip ettim ellerine emeğine sağlık uzun zamandır takip ettiğim en güzel paylaşım.

Teşekkürler Arkadaşlar, artık sona yaklaştık 10 gün içinde tamamen bitirmeyi hedefliyouz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR