Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,354

Etiketler

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

yavuz-çelikel' Alıntı:
çağlar inanmıycaksın tam ben soracaktımda utandım.

bende biraz tereddüt ettim ama lexusa lpg li binen biri olarak anlayışla karşılanacağını ümit ediyorum ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
yavuzum LPG takmıycakmıyız?? ::smiley: ::smiley: ;D ;D

(ciddi soruyorum )

Bir çıksın ozaman bakıcaz LPG işine , en baştan şasinin kumlanması sonrasında kabinin sağ ve sol tarafına 40 ar litrelik LPG tankı için bölmeler yapıldı, ama Efi mi Carbüratörmü sürümcemesi bizi tereddütte bıraktı, şimdi hedef belli Edelbrock takıldı onun kendi lpg kiti var onu alıp direk takabilririz.

101_7953.jpg

101_7952.jpg

101_7951.jpg

101_7950.jpg

101_7949.jpg

101_7948.jpg

101_7947.jpg

Breh breh brehh ;D İngilizlikten çıkmış Osmanlı olmuş bu yahuu ;D Allah kazasız belasız kulalnmayı nasip etsin inşallah. Emeklerinize sağlık Yavuz abi...

offffffff offffff canım şimdi nasılda defender çekti..... :D :D maşallah ALLAH cc. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Sağolun Arkadaşlar , Henüz bitmedi denemeleri sürüyor, iç kaplamarıyla uğraşıyoruz bu ara, onlarında fotolarını atarız ilerlerdikçe.

hayırlı olsun sanayiden kurtulmuşya yeter ;D ;D

arka bahçeye çıktığına göre umut kankamıda alıp geleyim bir inceleyelim ;D ;D

sword7' Alıntı:
Breh breh brehh ;D İngilizlikten çıkmış Osmanlı olmuş bu yahuu ;D Allah kazasız belasız kulalnmayı nasip etsin inşallah. Emeklerinize sağlık Yavuz abi...

;D ;D ;D ;D aynen kardeşim yavuz abi bunla çekik gözlere ve kendini arazi şeysi sananlara arazide OSMANLI TOKADI çakacak hahahahahaaaa ;D ;D ;D buyrun japonlar hadi bakalım kahve basarsınız demek siz ha daha neler çıkaracaz karşınıza neslinizi tüketecez ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri