çağlar' Alıntı:gerçekten çok yaman arac oldu yavuz.elinize sağlık ..
bitanede bana yapalım desem yanaşmazsın muhtemelen ;D ;D
serkan35' Alıntı:Siz e bir tane portatif 3 -5 basamaklı merdiven hediye edelim inip binerken rahat edersiniz,,,
CRAVE' Alıntı:selamlar
sabah sabah hevesli hevesli siteye girdim amacım..
gecen ay aldıgım askeriye cıkması 110 luk defender ı sıfırdan sokup bu esnadada 90 lıga cevirmek üzere giriştiğim.
acemiyce işlerin gelişimiyle ilgili resimlerin oluştugu bir konu başlığı acmak ve sizlerle bunu paylaşmaktı
fakat konuyu inceledikten sonra sizleri tebrik etmek ve aracım üzerinde yapacagım değişikliklerde konudan faydanalıp
yoluma resimsiz devam etmeye karar verdim. emekleriniz için teşekkürler takipcinizim....
discovery-V8' Alıntı:birde o konu var binerken tırmanıp inerken uçmak bir süre sonra yorucu oluyor
yavuz-çelikel' Alıntı:yavuz tutacak yer çok önemli. Direksiyondan tutunca zarar veriyor direksiyona.ellik bir yer lazım. Birde inerken biraz daha yaşlanınca minisküs olma ihtimali var.bende korkuyorum bazen.
sinaa' Alıntı:araci heyecanla takip etmeye devam ediyorum ve ne kadar guzel bir canavar ciktigini gordukce seviniyorum. yalniz bunun yaninda benim gozume takilan cok ince bir nokta var, o da direksiyon. sizin fikrinizi ve zevkinizi bilmiyorum ama gobegi kucuk direksiyon nedense bana araci cok ucuz gosteriyormus gibi geliyor ama tabiki karar sizin, sadece gozume carpti belirtmek istedim.
devamini da heyecanla bekliyorum, kolay gelsin