Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,363
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

gerçekten çok yaman arac oldu yavuz.elinize sağlık ..

bitanede bana yapalım desem yanaşmazsın muhtemelen ;D ;D

Etiketler

çağlar' Alıntı:
gerçekten çok yaman arac oldu yavuz.elinize sağlık ..

bitanede bana yapalım desem yanaşmazsın muhtemelen ;D ;D

2 sene beklerim dersen olur :D :D :D Bu 1,5 seneyi doldurdu.

Siz e bir tane portatif 3 -5 basamaklı merdiven hediye edelim inip binerken rahat edersiniz,,,

serkan35' Alıntı:
Siz e bir tane portatif 3 -5 basamaklı merdiven hediye edelim inip binerken rahat edersiniz,,,

birde o konu var binerken tırmanıp inerken uçmak bir süre sonra yorucu oluyor :D

selamlar

sabah sabah hevesli hevesli siteye girdim amacım..

gecen ay aldıgım askeriye cıkması 110 luk defender ı sıfırdan sokup bu esnadada 90 lıga cevirmek üzere giriştiğim.
acemiyce işlerin gelişimiyle ilgili resimlerin oluştugu bir konu başlığı acmak ve sizlerle bunu paylaşmaktı
fakat konuyu inceledikten sonra sizleri tebrik etmek ve aracım üzerinde yapacagım değişikliklerde konudan faydanalıp
yoluma resimsiz devam etmeye karar verdim. emekleriniz için teşekkürler takipcinizim....

CRAVE' Alıntı:
selamlar

sabah sabah hevesli hevesli siteye girdim amacım..

gecen ay aldıgım askeriye cıkması 110 luk defender ı sıfırdan sokup bu esnadada 90 lıga cevirmek üzere giriştiğim.
acemiyce işlerin gelişimiyle ilgili resimlerin oluştugu bir konu başlığı acmak ve sizlerle bunu paylaşmaktı
fakat konuyu inceledikten sonra sizleri tebrik etmek ve aracım üzerinde yapacagım değişikliklerde konudan faydanalıp
yoluma resimsiz devam etmeye karar verdim. emekleriniz için teşekkürler takipcinizim....

Moralinizi bozmayın ilk fotolar baktıysanız umutsuz vaka gibiydi buda, sabır çok önemli ki bizde oda tükendi artık, yavaş yavaş ortaya çıktıkça moral yerine geliyor ;)

discovery-V8' Alıntı:
birde o konu var binerken tırmanıp inerken uçmak bir süre sonra yorucu oluyor :D

yavuz tutacak yer çok önemli. Direksiyondan tutunca zarar veriyor direksiyona.ellik bir yer lazım. Birde inerken biraz daha yaşlanınca minisküs olma ihtimali var.bende korkuyorum bazen.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yavuz tutacak yer çok önemli. Direksiyondan tutunca zarar veriyor direksiyona.ellik bir yer lazım. Birde inerken biraz daha yaşlanınca minisküs olma ihtimali var.bende korkuyorum bazen.

Benim defenderin bu 3. direksiyonu, bir süre sonra yumurta şeklini alıyor binince hafifçe yanlardan sıkıp düzeltiyorum sonra devam :D :D

Kolay gelsin, şimdilik DEFENDER'im yok fakat sözüm var.
DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR.
Bağırmıyorum haykırıyorum duygusal durumları düzelteyim tek hayalim ve hedefim DEFENDER torunuma bırakmak için.Sizinkiler gibi istemem ancak aynı usata benide 40-50 cm kadar uzatırsa olur.
Kalın sağlıcakla.

Birlikte araziye çıkmak için sabırsızlandığım araçlardan birisi 8)

araci heyecanla takip etmeye devam ediyorum ve ne kadar guzel bir canavar ciktigini gordukce seviniyorum. yalniz bunun yaninda benim gozume takilan cok ince bir nokta var, o da direksiyon. sizin fikrinizi ve zevkinizi bilmiyorum ama gobegi kucuk direksiyon nedense bana araci cok ucuz gosteriyormus gibi geliyor ama tabiki karar sizin, sadece gozume carpti belirtmek istedim.

devamini da heyecanla bekliyorum, kolay gelsin :smiley:

sinaa' Alıntı:
araci heyecanla takip etmeye devam ediyorum ve ne kadar guzel bir canavar ciktigini gordukce seviniyorum. yalniz bunun yaninda benim gozume takilan cok ince bir nokta var, o da direksiyon. sizin fikrinizi ve zevkinizi bilmiyorum ama gobegi kucuk direksiyon nedense bana araci cok ucuz gosteriyormus gibi geliyor ama tabiki karar sizin, sadece gozume carpti belirtmek istedim.

devamini da heyecanla bekliyorum, kolay gelsin :smiley:

Defender ın en büyük problemlerinden birisi, biraz normalden iriceyseniz ya sol camı sürekli açık tutma zorunluluğu, yada direksiyon milini sağa doğru çekme işlemi yapmak , aksi taktirde eliniz sürekli camla direksiyon arasına sıkışıyor, bizim bulduğumuz en kolay çözüm bu maalesef :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR