Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
bu gün gitmedim kocaolanın başına...
evdeyim çalışmam lazım ama aklım serviste....
dün akşam 23de çıktık servisten.... mesaisi bitnce ekibin, önce tüm ekiple sonra da mehmet ve oktay ustayla toplantımızı yaptık....
her departmanın şefi araçtaki 2 günlük demontaj sırasında tesbit ettikleri şeyleri söylediler...
ben şaseyi otokardan alacağımız ve ruhsata işleteceğimiz yeni bir şaseyle değiştirme fikrindeydim ama kaporta bölüm şefi sevgili erdal asla buna gerek kalmayacağını, kumlama sonrası şaseyi tanıyamıyacağımı, yaklaşık 3,000 lira tutacak olan şase bedelinden kumlama ve boya bedeli düşünce kalan kısmı ile aracıma pek çok iyi aksesuar alabileceğim konusunda beni ikna etti... kaporta bölümü aracın kaportasının çok iyi olduğunu çok az ısıtarak çekiçlemeyle toplanabileceğini söylemesine rağmen, mehmet usta bunu istemediğini hiç bir yüzey farklılığının macunla doldurulmayacağını, önce vakumla düzeltilip düz bir zemin elde edildikten sonra homojen kalınlıkta astar atılacağını ancak öyle aracın fabrika çıkışı görüntüsünün elde edileceğini söyledi... bu işlemi yapmak için ihtiyaç duyulan makineyi de bu gün sipariş edeceğini, zaten keyif aldığı bu restorasyon işleminden sonra bu makineye ihtiyaç olduğunu söyledi.... ben de ustama hala pazarlığımın sürdüğü 1968 bir series 88 olduğunu, onu alırsam eğer ardından ona başlayacağımızı söyledim....
boya bölümü sorumlusu arkadaş ise basf gurubunu ürettiği ve savaş sanayinde kullanılan yanmayan çizilmeyen ve bir 1 ltlik su ile çamura batmış koca bir arabayı temizlemeye olanak sağlayan bir boyadan bahsetti... ulaşabilirsek onu düşünebiliriz.... eğer o olmaz ise beni Akzo-Nobel grubunun fabrikasına götüreceğini, ordaki üretimdeki arkadaşlarla da paylaşarak kaportadaki sticker altında yakalayabildiğimiz solmamış renkten orjinal rengi yakalayabileceğimizi(ki hala arabanın renk kodu muamma) ayrıca sertleştirici oranı yüksek çizilmez (ya da zor çizilen) vernik kullanabileceğimiz... aracın tüm alüminyum kaporta aksamını demonte ederek boyamayı planladığını çünkü (ki benim de en büyük isteğim) aracın orjinalinde yan çıtaların galvaniz kaplı olduğunu bu çıtaları ayrıca galvanizletip montaj sırasında 160 adet paslanmaz perçinle toplayabileceğimizi söyledi....
mehmet usta 1150 sayfalık pdf montaj kataloğunu bulmuş 1986 defenderın.... bu işimizi kolaylaştıracak epeyce.... her parçanın civatanın somunun yerini ve kodunu gösteren bir katalog.... ayrıca benim internetten ve gezenbilirden indirdiğim defender resimleri ile mehmet ustanın dikkatini çekip kaydettiklerini birlikte inceledik.... orjinale sadık kalarak toplayacağız arabamızı... aksesuarlarda da olabildiğince hi-tech bir yönelime girmeyeceğiz....
her başım sıkıştığında alo dediğim kayalardan sevgili necati abimin internet sitesinden parçalara baktık önce sonra da, humaoto'dan sevgili korayın gönderdiği bemarch ve britpart kataloglarını da koyarak önümüze aksesaur konusunda da fikirlerimizi paylaştık....
akşam mesai bitmeden son bir kaç kare çekmiştim ama yükleyemedim dün.... bu sabah da 2 gündür serviste olmamdan dolayı kalan işlerimi toparlamam gerekiyordu ama arabamı her özleyişimde açıp son çekilen resimlere retouch yaptım photshopta.. bu gün yeni bişey olmadığı için onları paylaşalım.... yarın yine taşınacağız otomersuna....
bütün dünyayı dolaşmış bir araba olunca mevzu samanlar çöl kumları teferruat......