tindersticks
Viva la Libertad
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
bir de izlediğim bir başka film sahip olma duygusunu sorgulamama neden olduğu gibi bu arabayı daha da çok sevmeme neden oldu... oradaki bir wolksvagen minübüsle ilgili nefis bir diyalog vardı....
turntable da 45lik plak dinlemeyi, mp3 docktan müzik dinlemeye tercih ediyorum.....
her şarkı için yerinizden kalkıp kolu kaldırıp plağı çevirmeniz gerekir...
defenderımı kullanırken de sevişmeliyim onunla.....
emek harcamalıyım.....
hızına kendimden bir şeyler katmalıyım....
5, pistonu da ben olmalıyım diye düşünüyorum.....
zaten bunları yapmadan kullandığım, beni yalnızca bir yerlere götüren konforlu, land grubundan bir başka aracım daha var.....
ama şairin dediği gibi '' kim demiş ilk gözağrısı kolay unutulur diye''
defender benim ortayaşta ancak kavuşabildiğim çocukluk aşkım.....
bir müslüm gürses muhterem nur öykünmesi....
bu hikayenin evveliyatı da vuslatın hasretinin hikayesi....
öncelikle teşekkürler ama bir yanlış anlamaya neden olmamak için düzeltmek isterim ki seyyarı geçici bir süreliğine koltuk minderi üzerine koyan bendim.... reklamcıyım ve amatör fotoğrafçıyım.... düşük diyaframda yazdırıp biraz sanatsal bişiler çekeyim dedim.... gerçi tripodsuz da bişeye benzemediler.... motor konusunda umutun mesajına yazdığım gibi, serinin back to the future olanını değil de go to the past olanını tercih ediyorum....SERİ 3 109' Alıntı:Üstadım,
Aracınız hayırlı olsun.Orj 86 model ing montaj Güzel bir araç. Kapı kollarından ve ön döşeme minderlerinden belli.
Araçta hidrolik olması artı bir avantaj. Ustaların işlerinin ehli olduğuda Seyyarı koltuk minderinin üzerine bırakmalarından belli !
Yukarıda ki arkadaşın söylediğini yabana atmayın. İşleri bitirince attığınız taşın ürküttüğünüz kurbağaya değmediğini anladığınızda iş işten geçmiş olacak. Bakınız göktu.
Madem izmir desiniz Formun yukarı sayfalarında deanvefikizgi adlı arkadaşla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.ondaki araçla sizin aracı kıyaslayın ne demek istendiğini anlıyacaksınız.
Bol sabırlı günler dilerim.
bir de izlediğim bir başka film sahip olma duygusunu sorgulamama neden olduğu gibi bu arabayı daha da çok sevmeme neden oldu... oradaki bir wolksvagen minübüsle ilgili nefis bir diyalog vardı....
turntable da 45lik plak dinlemeyi, mp3 docktan müzik dinlemeye tercih ediyorum.....
her şarkı için yerinizden kalkıp kolu kaldırıp plağı çevirmeniz gerekir...
defenderımı kullanırken de sevişmeliyim onunla.....
emek harcamalıyım.....
hızına kendimden bir şeyler katmalıyım....
5, pistonu da ben olmalıyım diye düşünüyorum.....
zaten bunları yapmadan kullandığım, beni yalnızca bir yerlere götüren konforlu, land grubundan bir başka aracım daha var.....
ama şairin dediği gibi '' kim demiş ilk gözağrısı kolay unutulur diye''
defender benim ortayaşta ancak kavuşabildiğim çocukluk aşkım.....
bir müslüm gürses muhterem nur öykünmesi....
bu hikayenin evveliyatı da vuslatın hasretinin hikayesi....