sac tava fena olmazdı hani umut gidersen banada fotosunu yollarsın öyle avuturum kendiminailox41' Alıntı:yılbaşında bir programınız var mı gün belirleyip yuvacıuktan 4 kullar dan 4 defender bir sucuk ve ya sac tava partisi yapalım
Serdar abi bişeyler düşünüyoruz Yuvacıktan 6 Kullardan 4 yapalım bişeyler hem iyice tanışmış oluruznailox41' Alıntı:yılbaşında bir programınız var mı gün belirleyip yuvacıuktan 4 kullar dan 4 defender bir sucuk ve ya sac tava partisi yapalım
yunus aralık29 30 31 ocak 1 2 günlerimiz tatil siz haber verin yeteryunus bager' Alıntı:Serdar abi bişeyler düşünüyoruz Yuvacıktan 6 Kullardan 4 yapalım bişeyler hem iyice tanışmış oluruz
öncelikle aracın hayırlı olsun güzel günlerde kullan, ankarada bu işleri iyi yapan iyi bilen ustalar varr sıkıntı yaşamassın acele etmee araştır öncee...aksakaloglu' Alıntı:merhaba arkadaşlar. sitenize yeniüye oldum. iyiki de olmuşum. çünki gördümki defender konusunda çok deneyimlisiniz. bugün 91 model defender aldım resimdekinden iyi durumda bu konuda deneyimlerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. öncelikle elektrik tesisatı yapılacak (bu arada ben ankaradayım) bunu en iyi ve uygun nasıl yaptırabilirim? bide resimleri koyan arkadaş kaç liraya topladın o aracı? yardımcı olursanız çok sevinirim
aracının ne kadara mal olacağı bırazda senın elınde maliyetı işçilik artırıyorr ben aracı toplarken çoğu işçiliğine de para varmedım işi bilen abılerım vs yardım ettı öyle çıktım işin içinden sana tavsıyem önce ıyı bır usta bulmalısın gerisi kolayy benim aracın işçiligının çogunu kendımız yapmamıza rağmen 18.000 tl i geçtii artık hesabını sen yapp herşey senın elınde fazla ıncelemessın sökmessın ucuza mal olurr ama aracını tamamen sokersen ucuza çıkamassın işin içinden eğer işçiliğini kendın yapmıyorsan....aksakaloglu' Alıntı:Teşekkürederim Maliyeti sormamın sebebi kazıklanmamak. bide nelere dikkat etmem gerek. önerileriniz ne?
adrenalim' Alıntı:görmek isterimm uygun bır zaman bulursam gelırım abii... bizde 3 araca yapacağızz hem görmüş olurummm
sende listede varsınn 5 defender hep beraber port bagaj ve tampon yapacağız müsait bir günde ben haberdar edeceğim seniiberk' Alıntı:mürselim +1 benıde yazın valllaa evın onune aksam dıer 3 defenderın arkasına ceker anahtarıda eve atarım )) zaten kapılar halaa acık