Bir Defender Hikayesi de Benden

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adrenalim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,971
Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden

adrenalim' Alıntı:
sende listede varsınn 5 defender hep beraber port bagaj ve tampon yapacağız müsait bir günde ben haberdar edeceğim senii ;)
Murselin Hasanı biraz şıkıştırma zamanı geldi galiba yapın artık şu bagaj ve tamponları :smiley:

Etiketler

Gezenbilir'in en güzel defender'ini seçiyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45887.0

uzun zamandır garaj a uğramamıştık,geçen gün yunus abi silecekler üzerinde biraz tadilat yaptı ve artık silecekler çok sağlamm...bu işlemı yapmasaydık silecekler frezesinden sıyırıyor ve düşüyor zamanlaa ama artık öyle bir şansı yokk ;)
Resim115-2.jpg
Resim116-2.jpg
Resim117-1.jpg
Resim118-1.jpg
işaretlenmiş yerlerden delerek klavuz çektik ve oradan silgi frezesine civata koyduk

Aynı yöntemi bizde uyguladık, yoğun bir kar yağışından sonra :smiley: Silecekler patır patır düşmeye başladı ;D Stickerlar güzel gözüküyor, ellerinize sağlık...

sağ ol umutt teşekkurler
aynenn benım de geçen ki karda silecek düştüü ben takıyorum çalıştırınca düşüyorrr baya uğraştımm ;D ;D sonra yunus abi çözdü işi kökündenn :smiley:

adrenalim' Alıntı:
sağ ol umutt teşekkurler
aynenn benım de geçen ki karda silecek düştüü ben takıyorum çalıştırınca düşüyorrr baya uğraştımm ;D ;D sonra yunus abi çözdü işi kökündenn :smiley:

En güzeli abi, silecek motorunu yakana kadar devam ;D

acaba bir fiat alabilirmiyim bizim aracı sadece dış boya maliyeti ne kadar olur ( önemsiz ufak tefek kaporta işleri de var )

bizler bu işleri ticari yapan insanlar değilizz,bizlerde senin gibi müşterı konumundayızz bu nedenle sana bir fıyat vermemiz zorr,çünki kimi usta ucuz yapar kımı pahalıdırr sana fıyatı arabanı gördükten sonra yapacak usta verirr,fakat boya bırazda kaporta işi var diyorsun aracını sökünce kaporta işlerin muhtemelen artacaktırr buna hazırlıklı ol ;)

evet ama mesela ortalama derki usta ben bir defender ı boya olarak mesela 300 veya 1500 ne bilim 3500 tl le boyarım kaporta işine karışmam gibi ortalama bir fiat alabilirseniz sevinirim teşekkürler

ortalama 2500 tl dediğiniz gibii boya birazda kaportaa yanlızz dediğim gibii en doğru fiyatı usta arabayı görünce verir çünki defender işçiliği gerçekten zor bir araççç çok emek isteyen bir araççç bu nedenlee en doğru fiyatı usta verirr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri