sayın buralpdi;buralpdi' Alıntı:sizinle beraber İran'ı geziyoruz
emekleriniz için teşekkürler
sayın lucias;lucias' Alıntı:Yazer Bey, öncelikle içten yazışmalarınızla bizi İran'ın o büyülü atmosferinde gezdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Takipteyiz, selamlar iyi seyahatler...
Hollanda'da yaşayan bir Türk arkadaşım ,birkaç yıl önce tur şirketi aracılığı ile İran'da 15 gün gezmişti.Onun anı ve fotoğrafları bende merak uyandırmıştı.Şimdi de sizin görseller ve bilgiler ile depreşti bu merak .Ancak karavanla değilde uçakla bir seyehat uygun gibi görünüyor başlarda yolda çektiğiniz sıkıntıyı düşünerek .yazer' Alıntı:sayın lucias;
İyi dilekleriniz için ben çok teşekkür ederim. Efendim, İran komşumuz olmasına rağmen bize yabancı veya demir perde ülkeleri gibi kapalı olması, merak edip, gitme imkanı olmayan dostlarımıza, bu seyahetimi VİDEO'lar la tanıtma ihtiyacı duydum. Eger bir nebze ifade edebilmiş-faydalı olmuşsam mutluluk duyarım. selam/saygılar
Ebru Yetim' Alıntı:Hollanda'da yaşayan bir Türk arkadaşım ,birkaç yıl önce tur şirketi aracılığı ile İran'da 15 gün gezmişti.Onun anı ve fotoğrafları bende merak uyandırmıştı.Şimdi de sizin görseller ve bilgiler ile depreşti bu merak .Ancak karavanla değilde uçakla bir seyehat uygun gibi görünüyor başlarda yolda çektiğiniz sıkıntıyı düşünerek .