Hoş geldiniz, değerli paylaşımınız için çok teşekkürler, astrom bey şuan Hatay’dan Malatya’ya doğru bir otobüste yolculuk ediyorum ve yaklaşık bir saatte sayfanızı keyifle okudum, birde ben aynı yolu sizinle beraber dolaştım İpsala’dan çıktım döndüm geldim Dereköy’den girdim, ne kadar güzel oldu çok keyif aldım tekrar teşekkür ederim, birde kendi annemin doğduğu evi görmüşçesine tüylerim diken diken oldu, ne mutlu size, bende ailem ile çeşitli turlar yapıyorum ve burada paylaşıyorum, kendimde gördüğüm ve önüne bir türlü geçemediğim özelliğim, gezilerimin devamlı çok tempolu ve hızlı olması, aslında bundan ben şikayetçi değilim ve çokta keyif alıyorum, hiçbir seyahatimden keşkeler yada of puf be yorulduk be, biz ne yaptık böyle gibi hayıflanmalar ile dönmüyoruz, bilemiyorum artık, sizin hızınızı gördükten sonra dedimki benden çok daha hızlıları var...
ben size göre çok yavaşım...
benden çok daha hızlı seyahat eden birisini buldum ve günah çıkarıyorum sanki...
Sonuç olarak gezinizi eleştirmiyorum Allah içimize sindirsin çok beğendim sizde çok keyif almışsınız belli, aslında şu konuya değinmek istiyorum, çok fazla plan programlı seyahatlere çıkıyorum ve buna bir süre daha devam etmeyi planlıyorum ama bir gün gelecek (yani bol zaman ve imkan) ve bende 3 gün sonra nerede olacağımı ve ne kadar kalacağımı bilmediğim seyahatler yapacağım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi