Bir Ayda Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan astrom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 275
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,248
Yarın istikamet Roma. Otabandan 526 km.

Map3
 

Etiketler
Hızlı bir tur olmuş,Türkiye'ye geldiğinizde yorgunluk bir kaç günde ancak çıkar,gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
 

....... Beyaz sakallı italyanın tarih bilgisi çok iyiydi. Etrükslere kadar Türklerle İtalyanların benzerliğinden konuştuk. En çok florensalıların Türklere benzedeğini söyledi.

italya gezimizde ,bende eşime italyanlarla Türklerin davranışları bir birine benziyor, köken olarak ön Türkler e dayanma ihtimali olabileciğine dair iddialar var diye söylüyordum.Siz burada o, İtalyan'ında bu konudan bahsetmesi ile ,ilk kez bir italyan'dan bunuda duymak hayli şaşırtıcı oldu.
Bayağı keyifli söyleşi ve eğlenceli yemek olmuş.
Fotolara bakınca o eski venedik günleri gözümde canlandı.
Çok yaşlı bir venedikli teyze turistlere (bize) çok kızmıştı.Sizin yüzünüzden adım atacak yer kalmadı.Dünyayı dar ettiniz bize diye söylenmiş ....
 

mrb. tel Navigasyonla Roma da kalacağımız hostelin önüne kadar yanlış yola girmeden geldik. Aracımızı park ettik. Evin odalarında tadilat yapılarak duş tuvalet eklenmiş. Otel odası gibi yapılmış. iki gece için 100 euro verdik. Metroya yakın bir yer seçmiştik.

Roma


Roma1
 

Metroya giderken sokakta tanıştığımız koreli ailenin Vatikana gittiklerini öğrenince bizde onlara katıldık. Kızları Syong İnternetten metro nu. buldu. Ayrıca Syong bize Türklerle Korelilerin kardeş olduğunu söyleyince mutlu olduk. Kız ailesini almış Avrupayı gezdiriyor. Aile bağları çok kuvvetli, büyüklere ve yaşlılara çok saygılılar.

Rom2
 





Roma da gezilecek yerler birbirine yakın. Yürüyerek Roma şehir turunu tamamladık. Bir gün Vatikan, bir gün Roma için yeterli. Zamanınız varsa müzeler dahil 3 gün yeterli. Şimdi Romanın tarihi merkezinde bulunan Venezia meydanındayız.


Rom8


Rom7


Rom33
 













Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,193
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

SON KONULAR



Geri
Üst