Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,139
Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

Bunlar da dünkü debelenmemizden birkaç kare...

41118_425446473820_755683820_4965690_7570606_n.jpg

46494_425447883820_755683820_4965798_649645_n.jpg

46494_425447893820_755683820_4965800_1401074_n.jpg

46766_425451318820_755683820_4965899_218232_n.jpg

46766_425451328820_755683820_4965901_2177096_n.jpg

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Eyvallah kardeşim..Cüzdan elverdiği sürece yapıyoruz birşeyler..Sen neler yapıyosun ? Bu aralar sesin çıkmıyor :smiley:

Sadece tatil 8).. bir kaç plan var bakalım bayramdan sonra ;)

Aracınız çok güzel olmuş ,emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyorum.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..Bende ikinciye başladım allah yardımcım olsun !!!

HPIM2523.jpg

HPIM2526.jpg

HPIM2514.jpg

HPIM2524.jpg

slm bende bir defender aldım ve şu an ankaradayım eger sizin içinde mahsuru yoksa tamirhanede gelip tanışıp birebir araçı görme imkanımız olabilir mi ustat....

Selamlar..

Aracın sahibi İstanbulda ikamet eden ama tembellkten Ankara Emniyetinde yatan ruhsatını hala alamayan ben oluyorum :smiley: Fakat burada ya da Ankarada farketmez yardıma ihtiyacınız olursa buradayım ve seve seve yardıma hazırım..

Saygılarımla

Cenk

[quote ]
Hey maşallah!
Güle güle kullan.
[/quote]

İbrahim bey ;

Teşekkür ederim..Sizi de gayet sıkı bir şekilde takip ediyorum..Umarım Siz , Göktuğ ben ve diğer Defender sevdalıları hep beraber güle güle bineriz araçlarımıza...,,

Saygılar

Cenk

cenk naber epeydir görüşemedik ;D

benim arabam ıgdırda ben bayram iznine 15 günlüğüne ankaraya geldim kaporta boya ve kumlama için ankarada ustalara bakmak istedim adres ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

nordic1903' Alıntı:
Selamlar..

Aracın sahibi İstanbulda ikamet eden ama tembellkten Ankara Emniyetinde yatan ruhsatını hala alamayan ben oluyorum :smiley: Fakat burada ya da Ankarada farketmez yardıma ihtiyacınız olursa buradayım ve seve seve yardıma hazırım..

Saygılarımla

Cenk

yapma be:smiley:
ruhsatsız gezmece he? ;D ;D ;D
ayıp ayıp valla :eek: :eek: :eek:

ares_teo' Alıntı:
benim arabam ıgdırda ben bayram iznine 15 günlüğüne ankaraya geldim kaporta boya ve kumlama için ankarada ustalara bakmak istedim adres ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Size Ankara Şaşmaz Sanayi'de Engin Ustam'ın telefonunu vereyim..Ankara'nın bir numaralı Boya - Kaporta Ustası Nakşi Ustamız rahmetli olduktan sonra o civarlarda usta bulmak zor...Engin Usta yardımcı olur size..0533 342 6088

Bir de Moderatörümüz Yavuz Abi'ye ( Discovery - V8 ) özelden mesaj atın..Onun şaheserini boyattığı yere yönlendirebilir sizi..

Saygılar

Cenk

veteran' Alıntı:
yapma be:smiley:
ruhsatsız gezmece he? ;D ;D ;D
ayıp ayıp valla :eek: :eek: :eek:

;D ;D ;D Yaaa öyle deme ..Bi kağıt parçası var elimde ..Açsınlar baksınlar sistemlerinden..Herşey gayet net ..Herşeyimizi dinleyip izliyorlar nasılsa bundan da haberleri vardır elbet ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR