Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,144
Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

cenk naber epeydir görüşemedik ;D ;D ;D

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Malesef yapamıyor..Herhangi bir bankayla anlaşması yok..Fakat bu jantları malum siteden sipariş verirseniz sanırım onlar vade farkı koyarak taksitlendiriyor..
teşekkürler.

nordic1903' Alıntı:
Bu da yeni Cooper STT'ler ve Jantlar...
cenk jantlar 10 numara olmuş!

aklıma yattı valla bu jant...

jant&lastik diyip diyip moralimi bozuyor ünal usta:smiley:

en güzeli haftaiçi bir gün gidip alıp atiym depoya bunları da:smiley:

nordic1903' Alıntı:
Kaşıntı biter mi ;D ;D ;D Huma Oto'ya girdiğimde Toys'r Us 'a girmiş çocuk gibi oldum..Allahtan sorduklarımın yarısı stokta yoktu..Aksi takdirde herşeyimi orada bırakabilirdim dün ;)
cenk aradıkların sordukların neler yazar mısın sakıncası yoksa?
unuttum şeyler varsa çıksın hem benim de...

Senin cengavere jant lastik şart..Ünal Abi doğru söylemiş :smiley:

Ben Huma Oto'ya gittiğimde elimdekki listede 7x16 Jant , 2 adet Jerry Can , Paçalık , Britpart Tubular Vinç Tamponu , Ön Farların Metal Korumaları , Hi-Jack , Kompresör , İnvertör vardır..Fakat Huma Otıo'nun herhangi bir bankayla anlaşması olmadığını öğrenince Vinç Tamponu ve Kompresörü aybaşına erteledim..Paçalık , Far Koruması da stoklarda yokmuş..

vallahi kopya çekmek gibi olacak ama... cuma gidip eğer ellerinde varsa bu jantlardan alacam ben de:D

lastik ebat olarak ne kullandın bu arada?

bir de yeni ön panjur grubundan almayı düşünüyorum ama kararsızım o konuda... yakışıp yakışmayacağı konusunda yani...

bu arada tubular vinç tamponu ben de düşünmüştüm ama yakışması için kanımca stddan kalın jant lastik bence şart.. dolu dolu durması için.. o yüzden düz vinç tamponu aldım oradan... sen de düşün derim...

jantlar ve lastikler çok hoş olmuş aman çamurlamayın ;D

kazasız belasız kullanın hayırlı olsun..

jant lastikte yakışıklı olmuş..

Cenk , Yeni jant ve lastiklerin hayırlı olsun. Aracına çok yakışmış.. Güle güle eskit.. :D Bu arada lastiklerin maliyeti nedir?

sahibindenefilan baktım da adet 350 lira civarı gözüküyor o civarlarda mıdır pekim?

(ortada yürüyen defender yok ben neyin peşindeyim ::smiley:)

veteran' Alıntı:
sahibindenefilan baktım da adet 350 lira civarı gözüküyor o civarlarda mıdır pekim?

(ortada yürüyen defender yok ben neyin peşindeyim ::smiley:)

Aynen o civarlarda..Hatta bazı yerlerde 400'e kadar çıkıyor..Benim aklımda üç adet model vardı..Bridgestone Dueler M/T , Hercules Trail Digger ve Cooper STT..

Ortada yürüyen Defender olmayabilir gayet normaldir..En başta Ünal Usta izin vermez zaten erken yürümesine ;D ;D ;D Ama birgün yürüyecek hem de gürül gürül o yüzden sen peşinde olduğun hiçbir şeyden vazgeçme ..Ufak ufak at kenara dursun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri