Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,165
Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

her nekadar cj ci olsakda 2 pilanda düşünecegim tek araç LR
gerçekden güzel bi tercih yapmıssınız kazasız belasız bol çamurlu günlerde gazlamanız dilegiyle

Etiketler

hayırlı olsun dağ bayır çamurlu yollarda kullanman dileğiyle

güle güle kazasız belasız kullanın, ingiliz kemal istanbula gelince hüseyinin dükkana uğrar oradan tanıyorum süper bir ustadır :smiley:

Bülent Bey ve Tarık Bey ;

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Aktivitelerinizi beğeni ile izliyorum..Umarım ilk LR buluşmasında görüşürüz..

Saygılar

Cenk

egeli 34' Alıntı:
güle güle kazasız belasız kullanın, ingiliz kemal istanbula gelince hüseyinin dükkana uğrar oradan tanıyorum süper bir ustadır :smiley:

Hüseyin Abinin dükkanına ben de çok uğradım :smiley:) Çok meşguldü o yüzden alternatifleri değerlendirdim..İngiliz Kemal'in İstanbulda tek geçtiği bir ustadır Hüseyin Abimiz..Haftasonu yanına uğramayı düşünüyorum zaten ..

Teşekkürler

Cenk

kokteknik' Alıntı:
karadenize bekliyoruz o zaman

linki vermeyi unutmuşsun bülent kardeşim ;)

HERKESİ KARADENİZ GEZİSİNE BEKLİYORUZ

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg647648#msg647648

;D ;D ;D ;D Karadeniz turu benim çok zamandır hayalini kurduğum bir gezi..Arkadaşlarımın neredeyse tamamı o kültürden ..Ben İlkokul 4 ve 5. sınıfta şivem o yöreye kayacak kadar içinde olduğum bir kültür ..Çok büyük maddi olanaklarla başlayamadım bu Defender işine..Bir excel tablosunda aylara bölünmüş harcamalarla Abbas'ı istediğim şekle getirmeyi düşünüyorum..Bülent ( febülent ) konuyu ilk açtığından beri heyecanla takip ediyorum zaten gelişmeleri..Fakat uzun soluklu bir gezi için Abbas'ın çok eksiği var..Abbas'ı yetiştirebilirsem zaten teklife bile gerek kalmadan konvoyda yerimi alacağım..En azından Sinop'a kadar gelmek isterim..

Aranızda yer almak çok keyifli olur eminim ;) ;)

Saygılar

Cenk

her şeyin hayırlısı olsun kardeşim inşallah abbası yetiştirir işlerini düzeltir konvoyumuza dahil olursun ;D

Valla inşallah hallederim...Düşün onlarca ihtiyacı halledicem üstüne bir de kamp malzemelerini tamamlayıp seyahat için gerekli maddi olanakları toparlayacağım ;D ;D Çok çalışmam lazım çoook...

Ama bu sevda zorluk tanımaz değil mi Tarık Kardeş :smiley:

aynen kardeşim her zorluğun üstesinden bi şekilde geliriz biz :D

Cenk bey hayırlı olsun.
Artık "Abbas"ı izleyeceğiz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri