BF Goodrich Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,037
Ynt: BF Goodrich Lastik

reis28' Alıntı:
İlker lastiklerin hayırlı olsun iyi günlerde kullan

sizede BF Goodrich All-Terrain T/A bu lastikleri kesinlikle tafsiye ederim memnun kalırsınız lakin yazın imkanınız varsa kulanmayın yazlık kışlık olarak iki takım yapın

Teşekkürler Dursun usta. Hele bir de yükselsin o zaman daha da huzurlu olacağım.
Bu arada size bol karlı bol kahkahalı bir hafta sonu tırmanışı diliyorum.
Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
Selamlar.

Etiketler

Değerli ByEscobar.İyi günler.Belirtilen lastiklerin iyi olduğu genel kabul görüyor.Yalnız hafif eğimde de olsa aracınızın frensiz durması pek olağan bir durum değil.Lastiğin iyi yol tutması hareket halinde söz konus olan bir durumdur.El freninizi ve balatalarınızın temasını kontrol etmenizde yarar var.

Sevgiler.
Tayfun Sözer

Tayfun abi haklısın, herşeyi iyiye yormamak gerek :D teşekkürler, ancak ben buna inanıyorum :D lastikler iş yapıyor :D araçtanda olabilir dediğiniz gibi, saygılar...

Arkadaslar, degerli oneri ve fikirleriniz dogrultusunda BF'lerimi taktirdim. Tesadufen de ayni gun yogun kar yagisi altinda Biga-Canakkale arasinda 100 km kadar asfaltta ama ciddi karli yolda surus yaptim. Baslarda tereddutlu surus yaparken, sonlara dogru, sanki kuru havada (biraz abarti tabi) ::smiley: suruyormus gibi guvenli bir surus imkani sagliyorlar.

Uzerindekiler de Michelin normal yol lastikleriydi; ustamin da onerisi dogrultusunda, baharda tekrar degistirmek kaydiyla, "kis parki"na park ettik. :smiley:

Tum destek olup fikir verenlere cok tesekkur ediyorum. ;)

Lastikleriniz hayırlı olsun, güzel bir seçim yaptınız, o lastiklerin ve aracınızın yapacaklarını, resim ve video olarak en kısa zamanda sitede görmek isteriz :smiley:

Saygılar...

şuan bf lastiklerde stok sorunu var lastik bulmak çok zor gerçekten yolda ve arazide kullanabileceğiniz lastik bf dir kesinlikle başka lastik bakmayın asfaltta ses yok rahatsız edici on numara bir lastik çamurda karda kullanıyoruz sürekli yedek lastiğniz yoksa arazi için kesinlikle bf derim toyota fj 70 curuser in orjinal fabrika çıkış lastikleri bf dir bana göre mühendislik harikası bir lastik

VAP' Alıntı:
Arkadaslar, degerli oneri ve fikirleriniz dogrultusunda BF'lerimi taktirdim. Tesadufen de ayni gun yogun kar yagisi altinda Biga-Canakkale arasinda 100 km kadar asfaltta ama ciddi karli yolda surus yaptim. Baslarda tereddutlu surus yaparken, sonlara dogru, sanki kuru havada (biraz abarti tabi) ::smiley: suruyormus gibi guvenli bir surus imkani sagliyorlar.

Uzerindekiler de Michelin normal yol lastikleriydi; ustamin da onerisi dogrultusunda, baharda tekrar degistirmek kaydiyla, "kis parki"na park ettik. :smiley:

Tum destek olup fikir verenlere cok tesekkur ediyorum. ;)

Güle güle kullan Ahmet Abi. Yüz yüze tanışmamış olsak da ikiteker'den takip ediyordum motosiklet kullanırken.
BF TA vıcık çamur dışında işini görür köy yollarında.
BF'leri hangi ebat taktırdın, aracın orijinal lastik ebadı nedir?
Ona göre bir yorumum olabilir.

Arkadaşlar iyi günler.
Anadolulastik.com. da ki ilanlarda ; 4X4 Allterrain T/A Yazlık yazıyor.Kışlığı da varmı bilmiyorum.İlgilenenlerin dikkatine.
Sevgiler.
Tayfun Sözer

Ancak vakit bulup fotoğraf ekleyebiliyorum. Bu lastikler gerçekten beklentilerimin üstünde performans sergiledi. Karda, buzda ve çamurda deneme şansı yakaladım. Daha önce takılı olan MS kar lastikleri ile hayal bile edemeyeceğim yerlere girebiliyorum artık. Tabi derin ve cıvık çamurlar hala uzak durmam gereken yerler...:(

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

IMG_7117 gezen.jpg

IMG_7118 gezen.jpg

IMG_7120 gezen.jpg

IMG_7122 gezen.jpg

En kısa zamanda video da eklemeye çalışacağım. O zaman çamurda nasıl performans gösterdiği daha iyi algılanacaktır. Girdiğimiz çamurda fotoğraf çekmeyi hiç düşünemedik malesef...

İlker Bey Lastikleriniz ,Hellalar ve sepetteki aydınlatmalar(Sanırım sizin temin ettikleriniz)aracınıza çok yakışmış.İyi günlerde kullanınız.

Sevgiler.
Tayfun Sözer.

tayfunsozer' Alıntı:
İlker Bey Lastikleriniz ,Hellalar ve sepetteki aydınlatmalar(Sanırım sizin temin ettikleriniz)aracınıza çok yakışmış.İyi günlerde kullanınız.

Sevgiler.
Tayfun Sözer.

Teşekkürler Tayfun Bey. Sizin de tahmin ettiğiniz gibi Hella sis lambaları hariç diğer çalışma lambaları bizim temin ettiğimiz lambalardır.
Buradan tüm lambaların montajı, kartel koruyucunun takılması, tavan sepeti montajı, yükseltme işlemi ve ağaç dallarını engelleyen tellerin takılma işlemlerini yapan Dursun ustaya (reis28) bir kez daha teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR