Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında
Bülent bey merhaba..
Nikon d5100 ü bilirsiniz..Hele ki önünede Tamron 18-200 gezide,sokakta iyi gider.Burada sanırım sadece lens 2.eli 400 tl.dir.Makina ise spotta 1500 tldir.Garantili dükkanda ise set haliyle 2500-3000 arasıdır. Kızım bu fotografı çekerken zaten tartıştık..çok ucuzmuş alalım diye de konuştuk.2 Makinamız olunca o an düşünmedik..Keşke alsaydım..Slovenyada idi bu reklam..Euro kullanıyorlar zaten.
Bülent bey merhaba..
Nikon d5100 ü bilirsiniz..Hele ki önünede Tamron 18-200 gezide,sokakta iyi gider.Burada sanırım sadece lens 2.eli 400 tl.dir.Makina ise spotta 1500 tldir.Garantili dükkanda ise set haliyle 2500-3000 arasıdır. Kızım bu fotografı çekerken zaten tartıştık..çok ucuzmuş alalım diye de konuştuk.2 Makinamız olunca o an düşünmedik..Keşke alsaydım..Slovenyada idi bu reklam..Euro kullanıyorlar zaten.
mayıstosböce' Alıntı:Dün bu fotoğraf makinası hakkında 5 dk konuştuk arkadaşla,18-55 varmış üstünde birde 55-200 alacak.Bende 18-200 al sen tembelsin zırt pırt takıp değiştirmezsin demiştim,oda çok pahalı demişti eğer fiyat euro ise hemen arkadaş söyleyimde Almanyadan dönen abisi uğrayıp alsın.Çok komik objektif bile istediğimiz objektif sanki bize haber için koyulmuş.