BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 804
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 141,974
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Bülent bey merhaba..
Nikon d5100 ü bilirsiniz..Hele ki önünede Tamron 18-200 gezide,sokakta iyi gider.Burada sanırım sadece lens 2.eli 400 tl.dir.Makina ise spotta 1500 tldir.Garantili dükkanda ise set haliyle 2500-3000 arasıdır. Kızım bu fotografı çekerken zaten tartıştık..çok ucuzmuş alalım diye de konuştuk.2 Makinamız olunca o an düşünmedik..Keşke alsaydım..Slovenyada idi bu reklam..Euro kullanıyorlar zaten.

mayıstosböce' Alıntı:
Dün bu fotoğraf makinası hakkında 5 dk konuştuk arkadaşla,18-55 varmış üstünde birde 55-200 alacak.Bende 18-200 al sen tembelsin zırt pırt takıp değiştirmezsin demiştim,oda çok pahalı demişti eğer fiyat euro ise hemen arkadaş söyleyimde Almanyadan dönen abisi uğrayıp alsın.Çok komik objektif bile istediğimiz objektif sanki bize haber için koyulmuş.

Etiketler

Nevzat bey merhaba,
Keşke sizin gezinizle ilgili güzergahları ve tarihleri bilebilseydik bu güzel rastlantıyı gerçege dönüştürüdük.
Mustafa-Ebru yetim çiftinin programını incelemiştik gezi boyunca hiç çakışmadıgı için imkanı yoktu biraraya gelmemizin.Sizin programınızı konuştugumuzda ise spontone olacagını kesin yer-tarih durumu olmayacagından yola çıkarak..şansımız hiç yoktu.Saglık olsun..Gönüller bir nasıl olsa..

Hocam hız göstergesi üzerindeki o işaret aracın yerden en yüksek 3.00 metre yüksekligini işaret ediyor.Göz önünde olması her ibrelere bakmada hatırlanması açısından konulmuş..Bence çok faydalı..Tabii aracımız 1994-95 model olmasa da 2012 model olsaydı..o gösterge kesin digital ve uyarı sistemli olurdu.. ;D ;D ;D ;D Her şeyin manueli daha iyidir degil mi. :D :D

nevzat' Alıntı:
İsmail hocam sonunda bitti...İnan zevkle okudum ,çok detaylı anlatım ve zevkli fotoğraf seçimin gerçekten övgüye değer. Gezi yazısı yazmak sabır işi ,hele sizinki gibi her detayı saati saatine yazmak ....21 Haziran'da Slovenya' daymışsınız .Bizde 24 ünde Slovenya'dan geçtik .Nerdeyse karşılaşıyormuşuz:smiley:) Keşke karşılaşsaydık süper olurdu beraber dönerdik.

Bişeyi merak ettiim; şu senin hız göstergesinin üstündeki arabayı yukarıdan aşağıda okla gösteren şema ne işe yarıyor.Üst taraf bir yere deymesin diye bir sensörmü var tavanda ?yoksa '' araba yüksek tavan fazla hız yapma'' diye 100 km nin tam üstüne konmuş:smiley:))

Bir dahaki gezinin rotası şimdiden bellimi?

Son kapıdan Türkiye'ye girişteki o duygunuzu çok iyi anlıyorum,o tatlı yorgunluk anlatılmaz yaşanır,ben bir haftada zor attım üzerimden:9

Ve son söz '' Bencede HERŞEYE RAĞMEN insanın kendi ülkesi gibi yok ''

Sevgiyle kalın.

Gezimiz bitti...Gezi sonlarında hep çalışma hayatından kalma bir alışkanlıgımı devam ettirecegim.

1-Gezinin analizi-YORUMU

2-Gerek gezi boyunca gerek sonradan unuttugumuz fotolardan seçmece fotoları koyacagım gezimiz tam sonlansın diye..

Bugün-yarın fotolardan seçmeler yükleyecegim..Yorum sonra..

...Levent hocamın eksik gördügü-istegi olan Vendik fotolarından bir demetle başlayacagım..

DSC_11B10.jpg

DSC_0926CV.jpg

DSC_0931BV.jpg

DSC_1016BC.jpg

Teşekkür ederim İsmail bey,

1016 benim gibi Venedik'i görmeyenlerin hayalindeki portre adeta,selamlar.

İsmail Bey Merhaba,

Geziniz, aktarımınız ve paylaştığınız fotoğraflar insanda farklı duyguları bir arada yaşatıyor. Bir taraftan gitmiş kadar oluyoruz; ancak diğer yandan fotoğrafta gördüklerimizi ve ötesini bizzat görme arzusunu artırıyor.. Süper bir iş çıkartmışsınız. hem gezerek hem de objektifinizle; olağanüstü fotoğraflar.. keşke herkes sizin gibi gittiği yerleri görüntüleyip paylaşsa.. nice gezilere ve paylaşımlara.. çok teşekkürler.. esen kalın..

Mahmut Ünver

İsmail bey size,eşinize ve kızınıza veeee beyaz martıya cok cok teşekkürler yine resim caldım toplam 8 oldu haberiniz olsun nerde diye aramayın tekrar teşekkürler saygılarımızla sağlıcaklı kalın.... Tunay & Tugay

Mahmut bey merhaba,

Geziler geride hoş bir anı olarak kalırken..bu anı "GEZENBİLİR" formatına uygun paylaşabiliyorsak ne mutlu bizlere..
Teşekkür ediyoruz..Başka gezilerde buluşmak üzere..ve sizlerin gezilerinde bulışmak üzere...hoşçakalın..

mahmutunver' Alıntı:
İsmail Bey Merhaba,

Geziniz, aktarımınız ve paylaştığınız fotoğraflar insanda farklı duyguları bir arada yaşatıyor. Bir taraftan gitmiş kadar oluyoruz; ancak diğer yandan fotoğrafta gördüklerimizi ve ötesini bizzat görme arzusunu artırıyor.. Süper bir iş çıkartmışsınız. hem gezerek hem de objektifinizle; olağanüstü fotoğraflar.. keşke herkes sizin gibi gittiği yerleri görüntüleyip paylaşsa.. nice gezilere ve paylaşımlara.. çok teşekkürler.. esen kalın..

Mahmut Ünver

Tuna&Tugay çiftini eger bu güzellikleri bir ucundan da yansıtabilmişsek ne mutlu bize..

Bizler teşekkür ediyoruz..
Hoşçakalın..

TUGAY58' Alıntı:
İsmail bey size,eşinize ve kızınıza veeee beyaz martıya cok cok teşekkürler yine resim caldım toplam 8 oldu haberiniz olsun nerde diye aramayın tekrar teşekkürler saygılarımızla sağlıcaklı kalın.... Tunay & Tugay

Aslında İnsanlık olarak yaşadığımız Dünya'nın değerini bilebilsek,
Kardeşçe,savaşmadan,kirletmeden,küçük çıkarlarımız için hırpalamadan vs vs...
Ütopya ama keşke gerçek olabilse de Dünya'nın intikam almasına gerek kalmasa...

Olmayacagını..olamayacagını bilsem dahi..keşke..keşke..diyorum...Ne güzel olurdu... :smiley:

dalyan' Alıntı:
Aslında İnsanlık olarak yaşadığımız Dünya'nın değerini bilebilsek,
Kardeşçe,savaşmadan,kirletmeden,küçük çıkarlarımız için hırpalamadan vs vs...
Ütopya ama keşke gerçek olabilse de Dünya'nın intikam almasına gerek kalmasa...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri