Beyaz Defender 110 1990 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,210
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model

DR.ÖZHAN' Alıntı:
2007 sonrası göyüslük için yuvarlak havandırma kapakları ihtiyac arkadaşlar yenı poroje ;) ortakonsul yapmaya calışıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80736.new#new

ford transit connect :smiley: 2010

2010-ford-transit-connect-interior.jpg

Etiketler

doblo,nemo, fiorıno opelın bi modelınde de var Göktu fakakat bulamadım burda tofaşcıları cıkmacıları dolaştım bulamadım burdada fiatın yetkılı servısı yok aydına gıtmem lazım ilana panosu bölümünede konu actım satan bı arkadaş olursa netden alayım dıye işyerimden de cıkamıyorum bu ara.

defenderci arkadaşlar bitince istersenız size de yaparım önce parcaları bulmam lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-defender-direksiyon-simidi-yeni-model-anr3231-ld-46943414/detay/

Bu direksiyon simidınden aldım ama göbek mili yatagı kalın geldigi için boşluk yapıyor tornacı bi arakdaşla görüştük yapamadı bi tavsiyenız olurmu nasıl takabiliriz arkadaşlar.

Üstat araç cçok şahane olmuş izole işini nasıl yaptın. İzole yapmadan önce darbe koruyucu at. Tkp.teyim

usta bi yuvarlak petek ağızları j 9 j 10 dolmuşlardakiler hem ucuz hemde çok sağlam istersen bi onlarıda araştır bizim dolmuş var j 10 ve j 9 ondan söledim

yılmaz45' Alıntı:
usta bi yuvarlak petek ağızları j 9 j 10 dolmuşlardakiler hem ucuz hemde çok sağlam istersen bi onlarıda araştır bizim dolmuş var j 10 ve j 9 ondan söledim

Yılmaz Bey bilgiler için cok tesekkur ederım bikac firmaya baktım havalandırma difizorlerini başka markalarda da araştırdım j 10 lara bakmamıştım ama bugun başka bı firmadan şiparış edecegım sanırım piremier yada j 10 nun dugmelerini kullanacagım sanırım

hüseyin pişken' Alıntı:
Üstat araç cçok şahane olmuş izole işini nasıl yaptın. İzole yapmadan önce darbe koruyucu at. Tkp.teyim

teşekur ederım Hüeyın Bey izalasyonu 1cm rubber kaucuk malzeme kullanmaya karar verdım ama daha önce arka koltugu yatarlı yapmak koltuk altını kullna bılecek bir sandık tarzında yaprıracagım lpg tankını kapatacak hopallörler monte olacak altı bolumu ayrı bagaj ust bölümü koltuk yatdığında arka taraf camper tarzı gece kalabilecegım bi yatak şeklinde düşünüyorum, bunun için arka camurluklarda kaparordada bi kaç işlem yapılması lazım arka koltuğun montajı için.

sesleri nasıl yaptınız fortcu ihsan ustanın faydası varmı haporlo icin bende bende sandık var belkide koltuk icin kullana bilirsin gel bak özhan bey izole icin star sogutmayla görüş selam

hüseyin pişken' Alıntı:
sesleri nasıl yaptınız fortcu ihsan ustanın faydası varmı haporlo icin bende bende sandık var belkide koltuk icin kullana bilirsin gel bak özhan bey izole icin star sogutmayla görüş selam

üstat sandığa bı bakayım lpg tankının üstu hopallor yerlerı koltuğun montaj yerlerı kombine olacak sanırım bi degerlendirmekte fayda var.
izalasyon için mumune getırdım 18 tl diyor m2 kendınden yapışkanlı kaucuk malzemeye.
casterl kol burcları catalyay burcları al takım burcları komple degıştı
depo şamandarası değişti
yakıt boruları kontrol edıldı değişti
standart olan ön defrasiel deki boşluk alnındı kalmadı denecek kadar azaldı vuruntu ses gelmıyor artık 15 , 20 km sonra tekrar kontrol edılecek( ihsan ustanın elıne saglık buarada)
2007 sonrası göyüslük yapımı devam edıyor parca beklıyorum.
yakıt sıstemi, su bekleme odası bakılacak.
depo acılacak su varsa boşaltılacak.
direksiyon simidi aldık ama göbek uymadıgından takamadık beklemedeyım sanırım iade olacak simit ?

teşekur ederim arkadaşlar az önce aldım havalandırma kapaklarını hafta sonuna dahada şekillenmiş kosulfotolarını yollarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR