Beyaz Defender 110 1990 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,241
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model

özhan abi çok tatlı olmuş araç beyazda afilli duruyo ama bi port bagaj ve 5-6 adet projektör arabayı dahada kaba gösterir tavsiye .takipteyim abi.

Etiketler

euzlu' Alıntı:
jant'lar süper olmuş, lastikler de, bir sorum olacak, lastiklerden memnunmusunuz?? tecrübenizi fiyat dahil paylaşırsanız sevinirim : )))

lastıkler 31 lik 275 olması lazım ilk cok ses yapar diye düsünmüştüm ama rahatsız edıcı bir es yapmıyor 500 km yok gitdım önçekı lastık jant takımına göre daha hafıf kalkışta bıraz farkedıyor tabi 31lik oluşuyla alkalı önlastıklerıde yaklaşık 7 mm dşa almak zorunda kaldık jant kapakları oturmuyor aracın yol tutuşunada faydası oldu biraz bunun ön arka lastık izleri aynı oldu alalı bir kac ay oldu aslında 2000 tl ye aldım 4jant 4 lastık

göktu' Alıntı:
çok güzel oluyor çok... maşallah

basamak, yükseltme, portbagaj ve sislerle süper olur:smiley:

basamak iyi olacak aslında port bagaj arkadakı havalandırma yüzünden biraz işcilikli olacak standart port bagaj olmayacak malsef sislerle güzel olur aslıda ama sade halıde güzel ;) yuksektmeyle ilgili bişey soracam Göktu benim aracın yan marşbiel yüksekliği 60 cm yerden normal degilmi standardımı bi ara bi foto yukleyeyımde tartışalım tekrar

yılmaz45' Alıntı:
özhan abi çok tatlı olmuş araç beyazda afilli duruyo ama bi port bagaj ve 5-6 adet projektör arabayı dahada kaba gösterir tavsiye .takipteyim abi.

teşekkur ederım Yılmaz bey boya şimdilik orjınal boyası :smiley: portbagaj atamıyoruz olurda, biraz işcilikli olacak dıye ellemıyorum,

emek verince oluyor gerçekten güzel olmuş kazasız bol çamurlu günlerde kullanın.

bekirgümüş' Alıntı:
emek verince oluyor gerçekten güzel olmuş kazasız bol çamurlu günlerde kullanın.

cok teşekurler Bekir bey uğraşmak lazım gercekten isteyınce oluyor daha camura gıremedık ama bakalım bu kış nasıl olacak ovaya ınınce deneyecez bi

kaptan' Alıntı:
Emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın her şeyiyle tam bir defender.

teşekkur edrım Kaptan yavaş yavaş bişeyler eklıyorum bide sureklı sanyıde olma sıtresı olmasın diye birer birer eksiklerini tamamlayayım istıyorum.

aracınız çok güzel maşallah, allah kazasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Özhan kardeş epeydir işlerim dolasıyla yazamadım ama aracın son halini görünce kıskanmadım dersem yalan olur.Emeğine sağlık çok güzel olmuş. Allah kazsız belasız binmek nasip etsin.Yolum düşerse gelip aracı denemek isterim. Kolay gelsin

bahadır1919' Alıntı:
Özhan kardeş epeydir işlerim dolasıyla yazamadım ama aracın son halini görünce kıskanmadım dersem yalan olur.Emeğine sağlık çok güzel olmuş. Allah kazsız belasız binmek nasip etsin.Yolum düşerse gelip aracı denemek isterim. Kolay gelsin
[/quote

sağolasın abi teşekur ederım bişeyler yapmaya calışıyorum yavaş yavaş bineriz tabi nasip olursa.

Bu arabanın bir ismi var mı. Yoksa Sadem güzel bir isim olur :smiley: İyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Allah tabanını düz bastırsın...

bi isim koymadım henüz :D :D bu sade duruşu hoşuma gidiyor sanırım böyle sade kalacak şimdilik, teşekkur ederim iyi dilekleriniz için.

2007 sonrası göyüslük için yuvarlak havandırma kapakları ihtiyac arkadaşlar yenı poroje ;) ortakonsul yapmaya calışıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80736.new#new

gögüslük 001.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri