euzlu' Alıntı:jant'lar süper olmuş, lastikler de, bir sorum olacak, lastiklerden memnunmusunuz?? tecrübenizi fiyat dahil paylaşırsanız sevinirim : )))
göktu' Alıntı:çok güzel oluyor çok... maşallah
basamak, yükseltme, portbagaj ve sislerle süper olur
yılmaz45' Alıntı:özhan abi çok tatlı olmuş araç beyazda afilli duruyo ama bi port bagaj ve 5-6 adet projektör arabayı dahada kaba gösterir tavsiye .takipteyim abi.
inşallah Yılmaz bey sizede bakalım defenderyılmaz45' Alıntı:olcak abi takipteyiz snin araç çok diri duruyo nazar değmesi darısı bize artık.
bekirgümüş' Alıntı:emek verince oluyor gerçekten güzel olmuş kazasız bol çamurlu günlerde kullanın.
kaptan' Alıntı:Emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın her şeyiyle tam bir defender.
mcgalip' Alıntı:aracınız çok güzel maşallah, allah kazasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
bahadır1919' Alıntı:Özhan kardeş epeydir işlerim dolasıyla yazamadım ama aracın son halini görünce kıskanmadım dersem yalan olur.Emeğine sağlık çok güzel olmuş. Allah kazsız belasız binmek nasip etsin.Yolum düşerse gelip aracı denemek isterim. Kolay gelsin
[/quote
sağolasın abi teşekur ederım bişeyler yapmaya calışıyorum yavaş yavaş bineriz tabi nasip olursa.