Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,242

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Bir tür sanayi bağımlılığı denebilir, kısa zamanda geçecek
bitdı aslında haklısınız.

bizede bulalşacak galiba :D :D üçgün gitdım dördün gün işyerinde cekıç kompresor sesı duymayınca sıkdım pazartesı tekrar gıdıcem sizlerin sayesınde de cok şey ögrendım arkadaşlar.

Size aynen katılıyorum. İşyerinde duramıyorum, alışkanlık yaptı. Beni tellle arayanlar bilir
Soru: nerdesin
Cevap 2. dükkan
:smiley:)
göktuğ plaka varda Renk ve motor değişimi hala ruhsata işlenmedi. Muayenesi yok. Muayeneye gidecem arka koltuğum yok :smiley:

tahaozak' Alıntı:
Size aynen katılıyorum. İşyerinde duramıyorum, alışkanlık yaptı. Beni tellle arayanlar bilir
Soru: nerdesin
Cevap 2. dükkan
:smiley:)
göktuğ plaka varda Renk ve motor değişimi hala ruhsata işlenmedi. Muayenesi yok. Muayeneye gidecem arka koltuğum yok :smiley:

abi sen bıtırdın işi yaw :D bızım daha cok yolumuz var gercı senın kı kadar güzel toplayaman ben aracı malum usta sorunu bıde arac pek bakım istemıyor şımdılık benım de arkalarda kemr yok yekpare koltuk vızeyede girmedim daha sorun cıkmaz dıyorlar, tek tek koltuk olursa kemer istiyyorlarmış başına gelen oldumu hıç arkadaşlar?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
abi sen bıtırdın işi yaw :D bızım daha cok yolumuz var gercı senın kı kadar güzel toplayaman ben aracı malum usta sorunu bıde arac pek bakım istemıyor şımdılık benım de arkalarda kemr yok yekpare koltuk vızeyede girmedim daha sorun cıkmaz dıyorlar, tek tek koltuk olursa kemer istiyyorlarmış başına gelen oldumu hıç arkadaşlar?
Benimgibi detaylı bir işe girmeni kesinlikle tavsiye etmem. Araziye gireceksen tavsiyem kilit,vinç ,lastik, yükselme kiti vb.. Bizim araçlarda sıkıntı çıkmıyor . Yanlız bu bir dez avantaj bizim araçlara yasal olarak çocuk bindirmemiz yasak.

tahaozak' Alıntı:
Benimgibi detaylı bir işe girmeni kesinlikle tavsiye etmem. Araziye gireceksen tavsiyem kilit,vinç ,lastik, yükselme kiti vb.. Bizim araçlarda sıkıntı çıkmıyor . Yanlız bu bir dez avantaj bizim araçlara yasal olarak çocuk bindirmemiz yasak.

neden abı ?? coluk cocuk bındıremıcezmı ??? benım arac 4+1 kamyonet gecıyor motor hacmınıde ruhsata yanılışılıkla 2950 yazmışlar ilerde torba yasayla 3500 atılır dıyorlar. ruhsatı duzeldıreyım dıye ugaşıyordum bende aslında

DR.ÖZHAN' Alıntı:
neden abı ?? coluk cocuk bındıremıcezmı ??? benım arac 4+1 kamyonet gecıyor motor hacmınıde ruhsata yanılışılıkla 2950 yazmışlar ilerde torba yasayla 3500 atılır dıyorlar. ruhsatı duzeldıreyım dıye ugaşıyordum bende aslında
Yasal olarak çocuk yasak ama uygulamarda buna bakılmıyor. En azından şimdiye kadar bana zorluk çıkarmadılar. Proje çizdirip arka koltuğa emniyet kemeri ilevesiyle bu sorunu kökten halledebiliriz.

Araçta son yaptığım değişiklikler
1- Ön defransiyel kilidi detroit true track
2- Arka defransiyel kilidi detroit locker
3- Britpart yay +2 inç
4- Gazlı amortisör ( supergaz) + 2 inç
5-Ön aklar 10 frezeden 24 frezeye çıkarıldı
6-Koltuklar deri kaplandı
7-Snorker bağlandı
8- Araç yeniden boyandı (renk değişildi)
9-Hava filitre kabını sonunda uydurduk
10-Turbo yenilendi

Eksik kalanlar
1- Arka koltuk
2-Vinç tamponu
İnşallah 1 seneye kadar kalan eksikleride tamamlayacam :smiley:

Birkaç foto

006.jpg

024.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR