Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım
Teşekkürlergöktu' Alıntı:süper vallahi
maşallah
Teşekkürlergöktu' Alıntı:süper vallahi
maşallah
ndogru' Alıntı:İşte bu ...
o yaptırdğın ek parçalarda mı sıkıntı acaba_?tahaozak' Alıntı:Teşekkürler İbrahim.
Bır sıkıntım var size danışmak isterim arkadaşlar.+2 inç helozon takıp aracı yükselttim amortisör bulamadığımdan ek parça yaptırıp uzattım. Gelelimki araç yükseltmeden dolayı dengesi bozuldu. Virajlada yattıktan sonra geç toparlıyor, yolda dalma yapıyor, şaft açıları değişti, burçlar kasıldı vs... Yükseltme baki kalacak şekilde, aracın düzenini eski haline çevirmem için ne gerekiyor ?
Ön ve arka kolları, amortisörleri değişmem yeterli olurmu ?
Direksiyon amortisörünü değişmemin faydası olurmu? Olursa ne gibi faydası olur ?
Sözlerimize lütfen dikkat edelim , burada yazan arkadaşların birbirleriyle ahbaplıkları,arkadaşlıkları var yazdığınız kelimeler beni çok rahatsız etti.Özür dilemenizi rica edeceğim.ndogru' Alıntı:Şaka espiri değişik araçlar , burası çok ciddi konuların tartışıldığı resmi bir site değil , Taha da yabancı değil , onun başlığı altında bir iki değişik mesaj sizi neden rahatsız etti ibrahim ? Önceki mesajdan sonra verilen resimli yanıtta ne özgün , zeka ürünü hoş bir cevap vardı , böyle bir yanıta yetecek zeka bulamadın mı ? Sinirleri bozuk olan psikiatrise gitsin ... Tahaya da ayrıca teşekkür ederim.
Ahmet bey,ndogru' Alıntı:Şaka espiri değişik araçlar , burası çok ciddi konuların tartışıldığı resmi bir site değil , Taha da yabancı değil , onun başlığı altında bir iki değişik mesaj sizi neden rahatsız etti ibrahim ? Önceki mesajdan sonra verilen resimli yanıtta ne özgün , zeka ürünü hoş bir cevap vardı , böyle bir yanıta yetecek zeka bulamadın mı ? Sinirleri bozuk olan psikiatrise gitsin ... Tahaya da ayrıca teşekkür ederim.
muratgcgl' Alıntı:selamlar bende yıllardır bu defender 110 kasalara hayranlıkla bakmaktayım ama bu ask platonıkten oteye gıdemedı maselef malum amddı zorluklar ama sındı bır defender toplamak ıstıyorum fazla aksesuar ıstemıyorum benım amacım sadece ıcımdekı o askı gıdermek arazıyede kullanmıcam arabayı sadece sehır ıcınde kullanıcam sade olmasını ama temız olamsını ıstıyorum sız degerlı defender kullanıcılarına soruyorum ıstedıgım tarzda bır defender 110 kasayı kaca toplarım
Motor + fabrika ayarlarına geridön = 35.000muratgcgl' Alıntı:sahıbınden comda motoru temız ama kaportası ve ıc dosemelerı on konsolu berbat durumda bır kac arac buldum temız bır motor uzerıne fabrıkadan alınmı sseklıne ne kadara mal edebılırım bu konuda degerlı fıkırlenırızı yada onerılerınızı okumak ısterım