Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,242

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

ndogru' Alıntı:

Arkadaş, ne yapmaya çalışıyorsun?

Burada bir arkadaşımız topladığı bir Defender'i anlatıyor, paylaşıyor..
Kamyon fotoğrafı koyup "o bundan iyidir, bu ondan iydir" saçmalıklarının yeri değil bu konu başlığı..
Lütfen konu başlığını kirletmeyelim.

Teşekkürler İbrahim.
Bır sıkıntım var size danışmak isterim arkadaşlar.+2 inç helozon takıp aracı yükselttim amortisör bulamadığımdan ek parça yaptırıp uzattım. Gelelimki araç yükseltmeden dolayı dengesi bozuldu. Virajlada yattıktan sonra geç toparlıyor, yolda dalma yapıyor, şaft açıları değişti, burçlar kasıldı vs... Yükseltme baki kalacak şekilde, aracın düzenini eski haline çevirmem için ne gerekiyor ?
Ön ve arka kolları, amortisörleri değişmem yeterli olurmu ?
Direksiyon amortisörünü değişmemin faydası olurmu? Olursa ne gibi faydası olur ?

tahaozak' Alıntı:
Teşekkürler İbrahim.
Bır sıkıntım var size danışmak isterim arkadaşlar.+2 inç helozon takıp aracı yükselttim amortisör bulamadığımdan ek parça yaptırıp uzattım. Gelelimki araç yükseltmeden dolayı dengesi bozuldu. Virajlada yattıktan sonra geç toparlıyor, yolda dalma yapıyor, şaft açıları değişti, burçlar kasıldı vs... Yükseltme baki kalacak şekilde, aracın düzenini eski haline çevirmem için ne gerekiyor ?
Ön ve arka kolları, amortisörleri değişmem yeterli olurmu ?
Direksiyon amortisörünü değişmemin faydası olurmu? Olursa ne gibi faydası olur ?
o yaptırdğın ek parçalarda mı sıkıntı acaba_?

totalde 2' ten fazla mı yükseldi yani abi onlarla beraber?
eğer öyleyse http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-kaster-burc-kiti-caster-bush-kit-bsc-206pc/detay şunlardan mı gerek acaba?

Göktuğ yaylar +2 inç seninkilerin aynısı. Yaptırdığım parçalarla amortisörü uzattım. Virajlarda araç geç toparlıyor sanırım bu amortisörden. Fakat tahminden öteye gidemiyorum. Bu derdime net bir çözüm bulmam gerek. Yolladığn likteki burçlar işin hangi kısmını çözer bilgin varmı ?

ndogru' Alıntı:
Şaka espiri değişik araçlar , burası çok ciddi konuların tartışıldığı resmi bir site değil , Taha da yabancı değil , onun başlığı altında bir iki değişik mesaj sizi neden rahatsız etti ibrahim ? Önceki mesajdan sonra verilen resimli yanıtta ne özgün , zeka ürünü hoş bir cevap vardı , böyle bir yanıta yetecek zeka bulamadın mı ? Sinirleri bozuk olan psikiatrise gitsin ... Tahaya da ayrıca teşekkür ederim.
Sözlerimize lütfen dikkat edelim , burada yazan arkadaşların birbirleriyle ahbaplıkları,arkadaşlıkları var yazdığınız kelimeler beni çok rahatsız etti.Özür dilemenizi rica edeceğim.

ndogru' Alıntı:
Şaka espiri değişik araçlar , burası çok ciddi konuların tartışıldığı resmi bir site değil , Taha da yabancı değil , onun başlığı altında bir iki değişik mesaj sizi neden rahatsız etti ibrahim ? Önceki mesajdan sonra verilen resimli yanıtta ne özgün , zeka ürünü hoş bir cevap vardı , böyle bir yanıta yetecek zeka bulamadın mı ? Sinirleri bozuk olan psikiatrise gitsin ... Tahaya da ayrıca teşekkür ederim.
Ahmet bey,
aslında arkadaşlar size gerekli uyarıyı yapmışlar ama konunun uzamaması için, forum yoneticisi olarak,
1) bu üslup ile mesaj yazmamamnızı
2) başlık ile ilgili katkınız var ise esirgememenizi

rica ediyorum, reha

Reha bey , başta bu başlık altında yazdığım , ancak tüm sitede kayıtlı mesajlarımı ve üyeliğimi silmeniizi rica ediyorum. Konuya bir herhangi bir biçimde(!) fikir belirtenler hariç olmak üzere geri kalan tüm arkdaşlardan özür dilerim.

Ahmet bey,
bizler, hepbirlikte paylaşmak/anlaşmak için biraraya geldik.. aramızdan ayrılmak isteyen arkadaşlarımız tabii ki bizleri üzer.ama doğal olarak karar size ait.. Bu başlık altındaki mesajlarınızı "isteğiniz" üzerine sileceğim. Ancak, üyeliğinizin silinmesini siz zaten yapabiliyorsunuz sanırım. Eğer fikrinizi değiştirmez ya da silemkte bir problem ile karşılaşırsanız lütfen haber verin, reha

not: bu mesajınızı , biraz önce size attığım özel mesajdan sonra gördüm.. değerlendirmeyi size bırakıyorum

selamlar bende yıllardır bu defender 110 kasalara hayranlıkla bakmaktayım ama bu ask platonıkten oteye gıdemedı maselef malum amddı zorluklar ama sındı bır defender toplamak ıstıyorum fazla aksesuar ıstemıyorum benım amacım sadece ıcımdekı o askı gıdermek arazıyede kullanmıcam arabayı sadece sehır ıcınde kullanıcam sade olmasını ama temız olamsını ıstıyorum sız degerlı defender kullanıcılarına soruyorum ıstedıgım tarzda bır defender 110 kasayı kaca toplarım

muratgcgl' Alıntı:
selamlar bende yıllardır bu defender 110 kasalara hayranlıkla bakmaktayım ama bu ask platonıkten oteye gıdemedı maselef malum amddı zorluklar ama sındı bır defender toplamak ıstıyorum fazla aksesuar ıstemıyorum benım amacım sadece ıcımdekı o askı gıdermek arazıyede kullanmıcam arabayı sadece sehır ıcınde kullanıcam sade olmasını ama temız olamsını ıstıyorum sız degerlı defender kullanıcılarına soruyorum ıstedıgım tarzda bır defender 110 kasayı kaca toplarım

Merhaba,

Hoşgeldiniz. Toplarım derken? sahibinden'de satılanlardan alıp ilaveler mi yapacaksınız? yoksa İhalelerden mi araç alacaksınız? Birde tabi sade'den neyi kast ettiğinizde önemli.
Umarım hayalinizdeki Defender'a en kısa sürede kavuşursunuz ve iyi günlede kullanırsınız.

Yazdığım detayları belirtirseniz daha doğru cevaplar bulabilirsiniz.

Barış

sahıbınden comda motoru temız ama kaportası ve ıc dosemelerı on konsolu berbat durumda bır kac arac buldum temız bır motor uzerıne fabrıkadan alınmı sseklıne ne kadara mal edebılırım bu konuda degerlı fıkırlenırızı yada onerılerınızı okumak ısterım

muratgcgl' Alıntı:
sahıbınden comda motoru temız ama kaportası ve ıc dosemelerı on konsolu berbat durumda bır kac arac buldum temız bır motor uzerıne fabrıkadan alınmı sseklıne ne kadara mal edebılırım bu konuda degerlı fıkırlenırızı yada onerılerınızı okumak ısterım
Motor + fabrika ayarlarına geridön = 35.000 :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR