Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,249

Etiketler

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Göktuğ inan hiçbirşey bitmiyor. Her araziden sonra birşey değişiyorsun. 4-5 aydır her hafta sonu birşeyi kırıyor yda bozuyorum :smiley: 2 aks, bir defransiyel kilidi,mazot deposu, cam otomatiği, mazot otomatiği, amortisör bunlardan bazıları.... Asıl iş arazide başlıyor yani :D

Arkadaşlar, siz de benim gibi '' Tatlı Su Komandosu'' takılın :D :D :D

Hiçbir parça kırılmıyor, bozulmuyor. Tavsiye ederim ;)

Tabi; sanayide geçen sıfırdan toparlama aylarının hıncını çıkarıyorsan ayrı Taha ;D

Şaka bir yana, araç çok güzel olmuş.

Bozulsun abi hiç sıkıntı yapmıyorum bu tamirler keyif veriyor. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum kırılan yada bozulan parçalar tamamen pilotaj hatasından :smiley: offroad un acemisiyim

tahaozak' Alıntı:
Bozulsun abi hiç sıkıntı yapmıyorum bu tamirler keyif veriyor. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum kırılan yada bozulan parçalar tamamen pilotaj hatasından :smiley: offroad un acemisiyim

2011 model araçta, pilotaj hatası haricinde hiçbir parça kırılmaz :D
Ama Defender'da adamı fena gaza getiren bir araç :D :D :D ( Biraz ağır Defender reklamı oldu ama öyle )

tahaozak' Alıntı:
Nazar boncuğumu yollayın artık :D

Allah nazarlardan saklasın
[attachment=1]

nazarboncuu1.jpg

allah kolaylık versin,şimdi mutlusundur umarım.en iyi ustalarla çalıştığım halde sıkıntısını iyi bilirim YAPANBİLİR :D :D :Dğüle güle kullan buda benim def. kısmetse yarın teslim alıyorum.[attachment=1]

DSC01243.jpg

Orhan abi arcın müthiş olmuş. Birdaha yaptıracaksın bana def i :smiley:. Aracının bir ismi varmı ?

Bu Trabzondaki defender "FVR 26" daha doğrusu ben öyle hitap ediyorum umarım sizce bi sakıncası yoktur...biraz bana da bulaştı defender hastalığı ondan plakalarıyla aklımda kalıyorlar :smiley: Şu askerliği de çıkarsak aradan düşünüyoruz bi arkadaşımla aksilik olmazsa defenderlar artacak trabzonda...Saygılar...

Müthiş, müthiş. Hayırlısıyla Orhan Abi. :smiley:

ihg70' Alıntı:
Serhat Temizce boncuk imalatına mı başladı ? ;D
:D :D Merdiven altında üretiyoruz abi , her türlü nazar boncuğu ve batıl inanç gereçleri üretilir. :D :D

tahaozak' Alıntı:
Orhan abi arcın müthiş olmuş. Birdaha yaptıracaksın bana def i :smiley:. Aracının bir ismi varmı ?

sağ ol taha,sende cok emek harcamışsın güle güle kullan,
defender bu, 100 kere ölse yine dirilir :D :D :D :D :D valla bir isim düşünmedim ,ben ona kısaca bizim def diyorum :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR