Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,253
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Yokmu hiç fikri olan,daha önce alan, yardımlaşalım paylaşalım.

Etiketler

Taha bey , tartışıldı mı ben fark edemedim , kalorifer konusunu nasıl hallettin ? Orijinal koloriferinden memnun musun ? Benim araçta çorum kaloriferi vardı revizyondan önce , sonra uçtu ..., Orijinal kaloriferi de soğuk üflüyor , sanırım yeni bir çorum takmak gerekecek.

Ben Webasto taktırdım.
Orijinal kalorifer de yeterli, yeter ki motor ısınsın.

Kalorifer düzgün çalışıyorsa şehirde yeterli oluyor fakat dağlarda yetersiz kalıyor. Benim araçta çorum kalorifer var tabiri caizse 2 dakikada aracın içini hamam gibi yapıyor.

ihg70' Alıntı:
Ben Webasto taktırdım.
Orijinal kalorifer de yeterli, yeter ki motor ısınsın.

sorun şu ki motor da ısınmıyor ya:smiley:
gerçi araba totalde 30 km yol gitmedi ama en az 1 saat çalışır halde kaldı...
hararet müşürünü değiştirdim. termostatta mı sıkıntı acaba

moonwalker_arc' Alıntı:
80 lik termostat takarsanız sorununuz çözülür.

Taha arabanı gördüm bugün dağıtmışsın makinayı nasıl vurdun sen o arabanın altını çok merak ettim :D

Ugur benim arabanın altının çok alçak olduğuna karar verdim :smiley: 2" lik yükseltme aldım ama dünden sonra 4" araştırmaya başladım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR