Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,055
Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

YAPIM DEVAM EDİYOR ,İMAJ KARAVAN -BURSA !da

di-E09G.jpg

di-AI74.jpg

di-V2WA.jpg

di-CFAC.jpg

di-149C.jpg

di-YX11.jpg

di-BT2J.jpg

di-X0RO34LY.jpg

di-27Z3F3Y0.jpg

di-1ZHF.jpg

Etiketler

Çok güzel olmuş.Maliyet konusunu merak ediyoruz ;D

Hayırlı olsun Nevzat bey,

Bittiğinde Reimo & İmaj mükelliğinde harika karavan olacağı kesin. Selamlar.

bülent bey sizin bu fiberci defenderin tavanını vestfalia gibi yapabilirmi,sorma şansınız varmı?

Nevzat bey güzel gözüküyor,dolap genişliği nedir acaba.

Murat bey bizim konuştuğumuz fibercinin böyle bir şey i yapacağını sanmıyorum,genelde kalıplarla ve standart iş yapıyorlar.Bizim ki ni yapabilme ihtimalide orjinalini devam ettirme ihtimalinden di.Yeni olmayan birşey i yapabilir mi ..sanmıyorum.

aradığımı buldum,konyada bir usta her araca westfalia tavan yapıyormuş

mayıstosböce' Alıntı:
Nevzat bey güzel gözüküyor,dolap genişliği nedir acaba.

Murat bey bizim konuştuğumuz fibercinin böyle bir şey i yapacağını sanmıyorum,genelde kalıplarla ve standart iş yapıyorlar.Bizim ki ni yapabilme ihtimalide orjinalini devam ettirme ihtimalinden di.Yeni olmayan birşey i yapabilir mi ..sanmıyorum.
dolap genişliği derken hangi boyuttan bahsettiniz anlamadım ama en anlamında sanırım 50 cm kadar,ölçmedim göz kararı.

mayıstosböce' Alıntı:
Evet en ini kastetmiştim,50 cm düşündüğümden daha genişmiş.

Bülent T5 , T4 ten daha geniş değilse aracın içten içe eni 160 cm. Benim T4 ün dolap enleri 40 cm + 120 cm yatak eni (ki 2 kişi için daha azı sıkıntı yaratır) = 160 cm'e denk gelir.

Nevzat bey sizede kolaylıklar diliyorum.

Bu hızla giderse bahara kalmaz.

Üst bölüme yatak düşünüyorsanız, daha önce konuştuğumuz gibi aman üstte yanlara küçük pencereler açtırmayı ihmal etmeyin derim.

Bir de su deposu en az 50 L olsun + Reimo su deposunu da ilave ederseniz = 80 L sanırım size asgaride yeter...

Erden hocam ne te bulduğum kadarıyla 1628 cm lastik içinden verileen ölçü.Bende 40 cm daha uygun olduğu görüşündeyim ama 50 cm den sonra kalan alan 2 kişinin yatmasına uygunsa artısı saymakla bitmez.

mayıstosböce' Alıntı:
Erden hocam ne te bulduğum kadarıyla 1628 cm lastik içinden verileen ölçü.Bende 40 cm daha uygun olduğu görüşündeyim ama 50 cm den sonra kalan alan 2 kişinin yatmasına uygunsa artısı saymakla bitmez.

Bülent,aracın sol arka kısmında kalan dolaplar boydan boya olduğu için 40 cm tavandan aşağı kadar yeterli geliyor, Araya konulan raflarla baya malzeme alıyor.
Bence 8 saat 2 kişinin yatacağı yataktaki 10cm lik fazladan bir genişliğin rahatlığı , dolaptaki genişlikten önemli. Hele yaz sıcaklarında.

Tabii bu biraz da kişinin boy ve enine göre de değişebilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri