mayıstosböce' Alıntı:Yücel hocam burada ki fiberci ile 1 saat görüştükten sonra tam ayrılırken aklımıza bir fikir geldi,biz öncesinde bütün ilave kısmı mastikle yapıştırıldığı yerden sıyırıp 10-20 cm ne kadar istersek o kadar ilave yapmayı düşünmüştük(mastikler kesilecek ek yerleri çıkarılacak,ilave yapılıp herşey tekrar yapılacaktı) ama ayrılırken biz niye bu kadar zor bir şekli seçelim ki diye düşündük ustanın da yönlendirmesiyle yalnızca üstünü keserek ve açıları bozmadan çok daha kolay yapılacağını farkettik yani şapkanın yalnızca üstünü keser gibi.Kalıp maliyeti yok işçilik çok daha az.Eğer ben 20 cm yükseltirsem, yukarıda çok rahat yatabilir hale getirmiş olacağım,bu bütün diğer araçlar için geçerli tabi yüksek tavan olanlar kısaca zaten açılı ve düzgün bir şekilde çıkanlar için.Tek detay içten gelen destekler onlarıda kampta levent hocamın da fikriyle metal ağrlıklı yapmayı düşünüyorum eğer düşündüğüm kadar sağlam olursa tavanın üstüne istediğim herşeyi monte edebilirim.En sevdiğim şey üstünde yatmak dahil.
nevzat' Alıntı:Evet sonunda arabayı iç donanımı tamamlansın diye İmaj Karavan a teslim ettim. İzalasyon yapılıp alt üst döşeme işi tamamlanacak.Aldığımız dolap yatak tam anlamıyla sabitlenecek, üste ve yanlara cam açılacak öne tekli koltuk vs. Nisan ayında 5 yaşını doldurduğu için mecbur nisan 2012 yi bekleyeceğiz her şey hazır olana kadar.
Bu arada dün ilginç bi olay başıma geldi maliyeciler eve gelmiş ben işteyken.Arabayı sormuşlar ne amaçla kullanorsunuz vs diye ve beni maliyeye davet etmişler,gittim. bir yoklama kağıdı imzalattılar aracı ticari amaçla kullanmadığım ve karavana çevireceğim diye .böyle bir şeyi ilk kez yaşıyorum başına gelen varmı?Altından başka bişey çıkar mı=
mayıstosböce' Alıntı:Ben üst havalandırma için reimo nun havalandırmasını kullandım çok da memnunum.Yan havalandırma bende yok ne zaman yukarıda yatma işini çözerim o zaman.
yucel59' Alıntı:Bülent Bey,sizin havalandırmayı çok yakından resimleyip paylaşmanız mümkün mü? Tavanı tutan ve her birinin diğerine mesafesi 42 cm olan kuşaklara zarar verip vermediğinizi anlamak istiyorum...Çünkü, benim anladığım katologlardaki ebatları 40x40 olan bir havalandırma ünitesinin yerine oturdulduğunda asgari 45x50 gibi bir yer işgal ettiğidir.Eğer böyle ise üç kuşaktan birinin feda edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Konuyla ilgili bilgisi olan diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum.