zedzestion
Kamp III
Âmin Tugay abicim umarım Allah hayal dahi edemeyeceğiniz bir karavan nasib eder.TUGAY58' Alıntı:Bana,da Bana,da Amin.Amin,de mustafa kardeşim yoksa seni 3310 mahkum ederim.Sevgi ve saygılarımızla.
Âmin Tugay abicim umarım Allah hayal dahi edemeyeceğiniz bir karavan nasib eder.TUGAY58' Alıntı:Bana,da Bana,da Amin.Amin,de mustafa kardeşim yoksa seni 3310 mahkum ederim.Sevgi ve saygılarımızla.
must' Alıntı:Bunlarin hepsi kolay seyler.. Sen nezaman baba oluyorsun onu soyle) Yenge nasil ? Umarim hersey yolundadir.
Sayin Serdar Beytheta' Alıntı:Mustafa Bey,
usta bulamazsanız bağlantıları kendiniz yapabilirsiniz bence.
En önemli risk yanmış gazların karavan içerisine sızma ihtimali. Bunun için de döküm kısmın alt tarafındaki silikon baca çıkış contası ve arkasındaki metal flanşın montajı. Bunlar yeni veya sağlamsa genel mantık kurallarına uygun, sağduyulu bir kontrol ve montaj yapılırsa sorun çıkmayacaktır.
Eski aracımdan dolayı konu üzerinde tecrübem var mecburen, aldığımda çalışmıyordu.
Truma servis dökümanlarını dahi göndermişti.
2003 de bakımlarını yapıp çalıştırmıştım, 2012 de aracı sattığımda da sorunsuz çalışıyordu.
Buradan yardımcı olmaya çalışırım sorunuz olursa...
must' Alıntı:Sayin Serdar Bey
Bende, suan sadece, dokum kisim ve vent (ufleme motoru) kismi var.Ic tesisati (sicak hava dagitim borulari) dosenmis vaziyette.. Ben bir tek on kapak ve baca tertibatini alip calistirabilirmiyim? Yoksa resimlerde ufak tefek bir cok (atesleme, gaz ayari, isi ayari vs) ayarlar goruyorum.Ayrica yeni modelin on kapagini alsam eski modele uyacak mi?