mustafayetim
Evim Arkamda Dünya Önümde
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Mustafa adaşım kapak cuk diye oturmuş hayırlı olsun..
Mustafa adaşım kapak cuk diye oturmuş hayırlı olsun..
zedzestion' Alıntı:Halil Bey tesekkur ederim.Memleketiniz Bilecik'e geldiginizde Bursa'ya bekliyoruz artik.
Metin Bey size %100 katiliyorum.Hatta ben bazi konularda eski teknolojiyi arar oldum.Bana gore bakimli eski makine, cogu zaman yeni teknoloji makineden iyi oluyor.Ornek vermek gerekirse evde kullandigimiz bulasik makinesi 13 yillik olunca 3 sene once hicbir sey olmamasina ragmen degistirme karari aldik.Son 3 senede 3 bulasik makinesi degistirdik.Hanim halen nerde benim ilk makinem deyip duruyor.Bu sebeble 16 yillik camasir makinesine dokundurtmuyor.metintüre' Alıntı:Hem ana yollarda hemde konakladığım koylarda onlarca yabancı karavancı ile karşılaşıp tanışıyorum yüksek model karavanla gezen kadar çok düşük model karavan kullanan da var hatta evi olmayıpta karavanda yaşayan çok sayıda insanla karşılaştım.Benim aracım 1990 model ne şişme ne çatlama nede patlama var çok memnunum . Sizin aracınızda değil 84 model 74 model olsa ne olur çok temiz bir aracınız var.Kim ne derse desin bu araçlar dünya markasıdır.Selamlar..
mustafayetim' Alıntı:Mustafa adaşım kapak cuk diye oturmuş hayırlı olsun..
güngör' Alıntı:Kapak harika olmuş Mustafa,
aynı noktaya kapak yaptıracağım sanırım yolum Bursaya düştüğünde ustaya merhaba diyeceğim.
insel' Alıntı:Kapak mukemmel olmus. Gule gule kullanın.
TUGAY58' Alıntı:Güle güle kullan kardeşim insan düşündükce neleri bulacak daha takipdeyiz sevgi ve saygılarımızla