zedzestion
Kamp III
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Tesekkurler
zentoz' Alıntı:Çok güzel olmuş tebrikler.
Tesekkurler
zentoz' Alıntı:Çok güzel olmuş tebrikler.
gezgör' Alıntı:Cok güzel olmus,Güneslige bende yaptirmak istiyorum Türkiyede denk gelirsem hemen taktirayim.Kabloyu Altanmi üstenmi cektiniz,Kapaninca Kablo nasil oluyor?
Selamlar
Cok tesekkur ederim Ismail Bey.Nasip olursa bizde sizin gibi bir Yunanistan seyahati planliyoruz.Aslinda niyetim biraz daha uzaklasip Portekiz'e kadar gitmekti ama ilk sefer icin fazla acilmayalim dedik.Bir de bugun yunanistan konsoloslugundan pasaportlarimiz geldi nedendir bilmiyorum 3 aylik 30 gun cok girisli vermisler bilseydim Almanya veya Fransa'dan isterdim.30 gunluk gezi icin bence fazla uzaklasmaya gerek yok...mdr' Alıntı:Mustafa bey yeni karavanınız hayırlı olsun..
kayifle zevkle kullanmak nasip olur inşallah..
zentoz' Alıntı:Mustafa Bey yine doğru karar tente çok hantal bir tente tebrikler
aslanahmet' Alıntı:Mustafa Bey karavanınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İyi bir seçim. Herşeyden önemlisi Mercedes ve Hymer; kendini ispatlamış iki marka.
raptor' Alıntı:Mustafa bey karavanınız hayırlı olsun .tente altı ledleri güzel düşünülmüş bende karavanımın tentesine kendim böyle bir uygulama yapmıştım ama ben tentenin uç kısmına değil açılan ayaklara yarımşar metrelik dört parça şeklinde uyguladım böylece ışık dağılımı daha güzel oldu.karavanınızı ailenizle mutlu gezilerde sağlıkla kullanmanızı dilerim..
zedzestion' Alıntı:Valla sayenizde iste ogrendikce nacizane uygulamaya calisiyoruz.Bakalim.Bu arada tasiyici kollar tahmini bu konuda ne kadar tecrubeli oldugunuzu hemen gosteriyor.
Gecen sene temmuz ayinda Nice-Cannes-Marsilya-Monaco cok zor bir turumuz olmustu kiralik araba ile (Peugeut 308 bavul indir bavul bindir) son iki yildir kurban bayrami tatillerini kizimin israrlari yuzunden Paris Disneyland'da geciriyoruz.Muhtemelen bu senede oyle olacak.Lyon gormek istedigimiz sehirler arasinda umarim sartlar uygun olur ve bulusuruz.Bizde Bursa'dayiz sizin yolunuz bu tarafa duserse biz de bekleriz.zentoz' Alıntı:Mustafa Bey doğru bir karavan seçimi ile doğru tadilatlar yapıyorsunuz siz devam edin. Bu arada Fransa'ya gelirseniz Lyon'dayız biz. Karavanımız ile karşılarız sınırdan sizi
TUGAY58' Alıntı:Üstat tentene olayı cok güzel yanlız kafama takıldı merdiven 200 tl biraz pahalımı olmuş desem acaba
Yusuf Aybek' Alıntı:Mustafa bey aracınız hayırlı olsun.