Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,860

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

gezgör' Alıntı:
Cok güzel olmus,Güneslige bende yaptirmak istiyorum Türkiyede denk gelirsem hemen taktirayim.Kabloyu Altanmi üstenmi cektiniz,Kapaninca Kablo nasil oluyor?

Selamlar

Cok tesekkur ederim.Tenteyi degistirmeyi dusundugum icin ustten kablo toplayicilarla tentenin acilan ayaklarina sabitlendi.Yoksa Ali usta kilavuzla icinden gecirecekti ben ugrasma dedim.

mdr' Alıntı:
Mustafa bey yeni karavanınız hayırlı olsun..

kayifle zevkle kullanmak nasip olur inşallah..
Cok tesekkur ederim Ismail Bey.Nasip olursa bizde sizin gibi bir Yunanistan seyahati planliyoruz.Aslinda niyetim biraz daha uzaklasip Portekiz'e kadar gitmekti ama ilk sefer icin fazla acilmayalim dedik.Bir de bugun yunanistan konsoloslugundan pasaportlarimiz geldi nedendir bilmiyorum 3 aylik 30 gun cok girisli vermisler bilseydim Almanya veya Fransa'dan isterdim.30 gunluk gezi icin bence fazla uzaklasmaya gerek yok...

zentoz' Alıntı:
Mustafa Bey yine doğru karar tente çok hantal bir tente tebrikler

Valla sayenizde iste ogrendikce nacizane uygulamaya calisiyoruz.Bakalim.Bu arada tasiyici kollar tahmini bu konuda ne kadar tecrubeli oldugunuzu hemen gosteriyor.

raptor' Alıntı:
Mustafa bey karavanınız hayırlı olsun .tente altı ledleri güzel düşünülmüş bende karavanımın tentesine kendim böyle bir uygulama yapmıştım ama ben tentenin uç kısmına değil açılan ayaklara yarımşar metrelik dört parça şeklinde uyguladım böylece ışık dağılımı daha güzel oldu.karavanınızı ailenizle mutlu gezilerde sağlıkla kullanmanızı dilerim..

Sanirim 2 ay once sizin karavaniniza talip olmustum.LT38 di degilmi sahibinden de satildiktan sonrada ilan bir sure kalmisti.

zedzestion' Alıntı:
Valla sayenizde iste ogrendikce nacizane uygulamaya calisiyoruz.Bakalim.Bu arada tasiyici kollar tahmini bu konuda ne kadar tecrubeli oldugunuzu hemen gosteriyor.

Mustafa Bey doğru bir karavan seçimi ile doğru tadilatlar yapıyorsunuz siz devam edin. Bu arada Fransa'ya gelirseniz Lyon'dayız biz. Karavanımız ile karşılarız sınırdan sizi :smiley:

zentoz' Alıntı:
Mustafa Bey doğru bir karavan seçimi ile doğru tadilatlar yapıyorsunuz siz devam edin. Bu arada Fransa'ya gelirseniz Lyon'dayız biz. Karavanımız ile karşılarız sınırdan sizi :smiley:
Gecen sene temmuz ayinda Nice-Cannes-Marsilya-Monaco cok zor bir turumuz olmustu kiralik araba ile (Peugeut 308 bavul indir bavul bindir) son iki yildir kurban bayrami tatillerini kizimin israrlari yuzunden Paris Disneyland'da geciriyoruz.Muhtemelen bu senede oyle olacak.Lyon gormek istedigimiz sehirler arasinda umarim sartlar uygun olur ve bulusuruz.Bizde Bursa'dayiz sizin yolunuz bu tarafa duserse biz de bekleriz.

Anne tarafım nedeniyle yarı Bursalı sayılırız. Akrabaları ziyarete geldiğimde mutlaka uğrarım. Bu arada Lyon çevresinde Disney gibi çok yer vardır ama çoğu kişi bilmez.

Bazı örnekler:

www.lepal.com
www.theworldofwalibi.com

Aynı zamanda içinde suparkı olan kamp alanlarımız da mevcut. Çocuklar için süper oluyor.... Daha fazla bilgi isterseniz Fransa'da yapacak çok şey var sizde görmüşsünüzdür sadece biraz bilmek gerekiyor.

Üstat tentene olayı cok güzel yanlız kafama takıldı merdiven 200 tl biraz pahalımı olmuş desem acaba

TUGAY58' Alıntı:
Üstat tentene olayı cok güzel yanlız kafama takıldı merdiven 200 tl biraz pahalımı olmuş desem acaba

Tentedeki ledler guzel oldu fakat kullanisli degiller.Sebebi ucan hasere bulunan yerlerde miknatis etkisi yapiyor.Merdiven evet 200 TL biraz pahali oldu ama acil yola cikmamiz gerekiyordu o yuzden ses cikaramadik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR