buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil
ben elimizden geldiğince, bilgim dahilinde, insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum,
yardımcı olmaya çalışırken hatalarda yapmıyoruz değil, affola ,
arkadaşlar ağırlık sorunuza cevap vermiş,
karavan yapmak isteyen herkes aynı yanılgıya düşüyor,
marin kontraplak diğerlerine göre daha ağır ve sert malzemedir,
oysa bize lazım olan en hafif ve esnek malzeme,
teknik olarak m3,cm3/gr ölçmelerine hiç gerek yok arkadaşlar, aralarında çok az fark bile gözükse karavanda artık 1kg.mın bile önemi var, aynı ölçülerde kontraplakları elinize aldığınızda bile aralarındaki ağırlık farkını hissedersiniz, üreticilerin hiç biri marin kontraplak kullanmazken biz niye bu üründe ısrar ediyoruz anlamsız, belkide sizdeki problem marin kontranın yeterince esnememesi sebebi ile çatlamalar oluşmuş, zamanla da o bölgeyi açmış da olabilir,
selamlar
must' Alıntı:Aralarinda agirlik farki var mi varsa hangisi ne kadar agir diye sorsam git kendin arastir der misiniz?
Saygilar bizden
Mustafa GULER
ben elimizden geldiğince, bilgim dahilinde, insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum,
yardımcı olmaya çalışırken hatalarda yapmıyoruz değil, affola ,
arkadaşlar ağırlık sorunuza cevap vermiş,
karavan yapmak isteyen herkes aynı yanılgıya düşüyor,
marin kontraplak diğerlerine göre daha ağır ve sert malzemedir,
oysa bize lazım olan en hafif ve esnek malzeme,
teknik olarak m3,cm3/gr ölçmelerine hiç gerek yok arkadaşlar, aralarında çok az fark bile gözükse karavanda artık 1kg.mın bile önemi var, aynı ölçülerde kontraplakları elinize aldığınızda bile aralarındaki ağırlık farkını hissedersiniz, üreticilerin hiç biri marin kontraplak kullanmazken biz niye bu üründe ısrar ediyoruz anlamsız, belkide sizdeki problem marin kontranın yeterince esnememesi sebebi ile çatlamalar oluşmuş, zamanla da o bölgeyi açmış da olabilir,
selamlar