Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,954
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil

Merhaba tenteniz haayirli olsun. Sanirim Yunanistan'dan aldiniz. Ellerinde var miydi yoksa daha once siparis verdiniz mi? Takmak icin ekstra ucret aldilar mi? Ayrica kaca mal oldu size? Turkiye'ye girerken vergiyi geri alabildiyseniz o islemi nasil yaptiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Etiketler

Insel hocam tenteyi Bulgaristan'a yaptigim is gezisi sirasinda plovdiv yolu uzerinde ikinci el araba satan bir galeriden tamamen rastlanti sonucunda bulup aldim.Pazarlikla 400 euro gibi bir bedel odedim.Nissanin uzerine baglayip getirdim.Gumruge tam iftar vakti girdim.Bu ne diye sormadilar bile..Akillarinda sadece icki ve sigara oldugu icin..:smiley:)Son donemde sigara ve alkol icin ciddi arama yapmaya basladilar nedense..Neyse zaten sorsalarda faturam garanti belgem vs herseyim tamdi yatirirdim vergisini gecerdim en kotu ATR istenirdi diye dusunuyorum zaten uzerinde essek kadar thule sweden omnistor diye yaziyor.Neyse Allah'tan bu tip polemiklere takilmadan gectik.Tenteyi saolsun Imaj karavan Aydin Bey cok uygun bir rakama takti.

Bunlarda resimleri

ImageUploadedByTapatalk1374739650.878845.jpg

ImageUploadedByTapatalk1374739667.131959.jpg

ImageUploadedByTapatalk1374739682.015838.jpg

ImageUploadedByTapatalk1374739704.934458.jpg

ImageUploadedByTapatalk1374739726.885308.jpg

Merhaba arkadaşlar yeri burası değil belki ama ben bişey sormak istiyorum. Ben fotoğrafları göremiyorum sadecen benmi göremiyorum acaba ? Bazılarını görebiliyorum bazılarını göremiyorum. Siteden mi kaynaklı acaba ? Yoksa benim pc denmi anlamadım. fotoğraf olduğu belli attac işareti çıkıyor fakat fotoları göremiyorum üzerine tıklayıncada 404 bilmem ne hatası veriyor bilgisi olan varmı bu konuda.

Örneğin bu sayfadaki yani "Benim Karavanım Mercedes-hymermoil" sayfasındaki 1 sayfadaki tüm fotoları göremiyorum Neden kaynaklı acaba?
404 ekteki dosya bulunamadı diyor.

japongozlu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yeri burası değil belki ama ben bişey sormak istiyorum. Ben fotoğrafları göremiyorum sadecen benmi göremiyorum acaba ? Bazılarını görebiliyorum bazılarını göremiyorum. Siteden mi kaynaklı acaba ? Yoksa benim pc denmi anlamadım. fotoğraf olduğu belli attac işareti çıkıyor fakat fotoları göremiyorum üzerine tıklayıncada 404 bilmem ne hatası veriyor bilgisi olan varmı bu konuda.
japongozlu' Alıntı:
Örneğin bu sayfadaki yani "Benim Karavanım Mercedes-hymermoil" sayfasındaki 1 sayfadaki tüm fotoları göremiyorum Neden kaynaklı acaba?
404 ekteki dosya bulunamadı diyor.

Forumda yeni düzenleme yapılıyor fotoğraflar indeksleniyor. Bir süre sonra eski fotoğraflar da yerine gelecek. Şimdilik biraz idare edeceğiz. :smiley:

Enver abi haklisin.. :smiley: Ben suna kesinlikle inaniyorum gumruk muayene memurlari kimde ne var anliyor.Bir seferinde onumdeki bir aracin icinde bulunan tum ufak tefek yedek parcalari tereyagindan kil ceker gibi bulup cikarmislardi.Ardindan gelen benim araca bakmamalari daha da ilginc bir durum ama benim aracta da gumruge tabi toplu igne dahi yoktu.Acaba gizli Xray gozlukleri mi var ne dersin :smiley:

Mustafa yeni tenten hayırlı olsun.Tentesiz karavacılık zor çok iyi olmuş.Bende bu sene senin yaptığın gibi pazarlık yaparak İtalya'dan 270 yuroya Fiamma caravanstore 2.20 torba tenteyi karavanın arka kornişine takarak getirdim.Balığa gittiğimde benim ufak remorka(mçk) takacağım.Aynı zamanda öndeki 4.5 metrelik thule omnistor tentenin yan perdelerini de aldım çok kullanışlı oluyor.Hem güneş ve yağmurun gelmesine engel oluyor en önemlisi rüzgarlı havalarda yanlar kapalı olduğundan rüzgar tenteyi şişirmiyor.

IMG_2099.JPG

IMG_6263.JPG

IMG_6195.JPG

must' Alıntı:
Enver abi haklisin.. :smiley: Ben suna kesinlikle inaniyorum gumruk muayene memurlari kimde ne var anliyor.Bir seferinde onumdeki bir aracin icinde bulunan tum ufak tefek yedek parcalari tereyagindan kil ceker gibi bulup cikarmislardi.Ardindan gelen benim araca bakmamalari daha da ilginc bir durum ama benim aracta da gumruge tabi toplu igne dahi yoktu.Acaba gizli Xray gozlukleri mi var ne dersin :smiley:
Evet Mustafa,,çok gümrüklü,gezimiz boyunca sadece kosovadan ,makedonya girişinde şefim bakıyor mecburum diye sıklarak memur içeri girdi ve sohbet ettik,biraz türkçe biliyordu,birde ülkemize girerken beyanla ticari eşya varmı diye sorup araca girmeden,içkileri bizim freeshoptan aldığımızı söyleyince iyi yolculuklar dilediler diye durduk,onundışında işlem hep arçtan inmeden camdan...her mesleğin var ince bir yanı....

Teşekkürler Ferhat bey anlaşıldı durum.Tabiki iadere edicez ben sadece neden kaynaklandığını anlamak için yazmıştım benden kaynaklı ise çözüm bulmaya çalısacaktım. Neyse şimdi sıkıntı yok teşekkürler ilginiz için.

Karavanimiz ustten su almaya basladi.Ustte komple bir tadilat mi yapmak lazim yoksa lokal yolla mi halletmek lazim bir turlu karar veremedim.Su alan yer orta havalandirmanin oldugu yer.Yagmur yagdiginda o bolgede bir birikme oluyor ve azar azar sizdiriyor.:(
Umarim ciddi problem olmadan cozebilirim.

Mustafa Bey,
su herhangi bir yerde gölleniyorsa ve orada ek varsa mutlaka sızıyor...
Göllenmeyi önlemek gerek öncelikle.
Bir kaç fotoğraf çekerseniz yorumlayabiliriz sanırım.
Kolay gelsin...

Havalandırma çevresi deyince,ilk akla gelen mastikler oldu nedense.....kolay gelsin....umarım basit şekliyle çözülür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR