zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil
Ben burada hiç gaz dolumu yaptırmadım. 13 kglik tüpler kullandım karavanımda iki tane vardı bir kere aldım bir daha değiştirmedim. Fransa'ya gelecek olanlar için şöyle bir bilgi vereyim. Burada tüpünüzü propan almak istiyorsanız mavi-gri olanlardan alacaksınız.
must' Alıntı:Özgür
Tespit mükemmel..Geçen gün Ferhat beyin gönderdiği linkler vardı sağolsun oradan kontrol ettim..TR de LPG dağılımı 70%Bütan + 30% Propan.Propan -42 dereceye kadar problem olmuyor.Ama Bütan 0 derecede donuyor.O yuzden depo eğer az doluysa sıkıntı yaşanabilir.Kışın bazı benzin istasyonları bu oranı değiştiriyor.50/50 yapıyor.Dolayısıyla yazın depo doldurmadan yetecek kadar LPG ile gezip kışın depoyu mümkün olduğunca dolu tutmak lazım diye kendi kendimi programladım.Acaba avrupada LPG dolum tesislerinde pompadan direkt propan veren yerler var mı?
Selamlar
Mustafa GÜLER
Ben burada hiç gaz dolumu yaptırmadım. 13 kglik tüpler kullandım karavanımda iki tane vardı bir kere aldım bir daha değiştirmedim. Fransa'ya gelecek olanlar için şöyle bir bilgi vereyim. Burada tüpünüzü propan almak istiyorsanız mavi-gri olanlardan alacaksınız.