Benim Karavanım İveco 10.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,463

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2

RÜZGAR' Alıntı:
Sevgili Nermin & Ferhat'a yeni karavanlarında mutlu bir yaşam diliyoruz.
"drares"in betimlemesine göre "sansasyonel mavi karavan" artık daha genç neslin rotalarında bir mavi kuş gibi uçuşacak, eskisi gibi heyecanlı ve mutlu..

Karavanın bir "gezgin" e gitmesine en çok da Selma sevindi.Tüm "kıyaklar" da bu sevimli gezginler içindi inanın. Arkasından nemli gözlerle öylece bakakaldı bir süre..Eee ne de olsa yavaş yavaş uzaklaşan bir karavandan çok ömrümüzün en mutlu son on yılının onlarca yüzlerce ve belki de binlerce anısıydı gözden kaybolan..

Nermin ve Ferhat'a sorunsuz,mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Rüzgar&Selma

Alana da Satana da hayırlısı olsun.. okurken bile duygulandım.. bende ara sıra İveco lara bakıyorum :smiley:) eşimle ortak yönümüz gezmek ve manzaralar görmek.. ama onu çadır a sadece 1 defa ikna edebilmiştim..oda hüsran idi.. ama karavan ikimizede hitap ediyor.. takipteyiz bakalım... Önce Emeklilikler bir gelsin..

fsirin' Alıntı:
Bu hafta sonu yaklaşırken bizim Küheylanın yanına bir numara büyüğünü getirdik. :smiley:

Araç, İveco 10.2m3.

Hafta sonu Gezenbilir şenliğinde onunla ilk kampımızı da yapmış olduk. :smiley:

Hayırlısı olsun..

Teşekkürler arkadaşlar. :smiley:

İveco'nun Ruhsatı da nihayet bugün geldi. Şu ana kadar noter belgesiyle geziyorduk. Ruhsatı hazırlayıp APS ile göndermişler. Sadece 5TL posta parası aldılar. :smiley:

Ferhat Bey hayırlı olsun. Pek kendi karavanımı yapıyorum kısmına bakmadığım için farketmemişim. Arada transporter küçük geliyor diye şikayet eden eşime hep sizi hatırlatıyordum. :smiley:
Hayırlı uğurlu olsun.

Ferhat bey, Hayırlı ve Gönlünüzce olması dileği ile sevgi ve saygılar.

Ferhat bey hayırlı olsun. Artık daha daha uzaklardan paylaşımlarınızı bekliyoruz..
Tunay & Tugay

Bu aralar ufak tefek tadilatlar yapıyoruz.
Aracın arka deposunda çekmeceli olarak çekilen üstten kapaklı buzdolabı vardı. Arkadaki depo alanı oldukça yetersizdi ve bizler de Küheylandan gelen alışkanlıkla iki koltuk arasında bardak koyma ve sehpa ihtiyacı doğuyordu.

Ekli dosyalar

• P7284234.jpg
    P7284234.jpg
    113.5 KB · Görüntüleme: 145

İkinci tadilat ise; arkadaki üst ranzaya Nermin sığmakta zorlanıyordu. Ayak ucundaki bir kat izolasyon tabakası söküldü. Bu arada araçta oldukça iyi bir izolasyon yapıldığını da görmüş olduk. Ayak ucundaki açılan yer üzeri Yumoş adı verilen kaplamayla kapatılacak. :smiley:

P7163914.jpg

Üçüncü işlem boyler ile ilgili oldu. Öncelikle elektronik arızası giderildi. Kazanın boru kısmındaki su sızdıran yeri de kaynatılarak tamir edildi. Bunun için Salih Abiye çok teşekkür ediyoruz.
Boylerin izolasyonu ise yeni ve daha kalın cam yünü ile yeniden yapıldı.
Boylerin kontrol düğmesini sökebilmek için tekerlek poryası üzerindeki sabit tahtayı da sökmüş olduk. Küheylan'dan gelen alışkanlıkla birkaç cm bile ziyan olmuşsa aklıma takılıyor. Sökülen tahta, menteşe eklenerek açılıp kapatılabilir hale getirildi. Birkaç ufak eşyayı içine koyabilir ve gerğinde tesisat hatlarına ulaşabilir hale heldik. :smiley:

P7204019.jpg

P7254150.jpg

P7254153.jpg

Ekli dosyalar

• P7204009.jpg
    P7204009.jpg
    115.3 KB · Görüntüleme: 157

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR