Benim Karavanım İveco 10.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,466

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2

Ferhat bey Sirin Karavaninizi güzel gezilerde kullanmanizi diliyoruz.Her sey gönllünüzce olsun.

Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.

Muayenede tamam, kuheylanlar da kalın bir oldu, kim tutar seni, hayırlı olsun.
Bu arada sizde bayram çok ama, Ramazan (şeker) bayramınızı da kutlayım.

Teşekkürler arkadaşlar. :smiley:

Biz de bütün arkadaşların bayramını kutluyoruz.

Kısmetse bayramdan sonraki hafta komşuya doğru bir geziye çıkıyoruz. :smiley:

Sonunda konuyu buldum ve okudum. Huseyin Abinin karavanı. Sadece karavanı degil buyuk bir gezi mirasinı da devraldiniz. Bu mirasi yüklenebilecek en uygun cift sizdiniz. İyi ki siz aldiniz. Gule gule kullanın.

Şirin ailesinin önceki uzun gezilerindeki paylaşımları hala aklımda...Yeni gezen evlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Sevgili Şirin ailesi, Hüseyin (Rüzgar) beyin gezgin karavanını almanıza çok sevindik. Son Bursa kampında Hüseyin beyden bu güzel haberi duyunca sizi kutlamak uzun tatilimiz sonuna kaldı. Yeni gezilerde karşılaşmak dileğiyle yeni karavanınız hayırlı ve uğurlu olsun. Selam ve sevgiler:smiley:) Bülent&Yeşim (Çöl Kartalı)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR