Benim Karavanım İveco 10.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,466

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2

Biraz önce İlhan abiden aldım haberi çok sevindim.Hayırlı olsun gelince inceleriz artık. Şirin ailesine yeni yol arkadaşlarıyla uzun geziler dileriz.

Haberi yeni farkettim. Çok sevindim. Hayırlı olsun, Şirin'ler. Güle güle kullanın. Kilometresini yakın zamanda ikiye katlarsınız artık ;D

Güzel temennilerinerini gönderen bütün arkadaşlar için çok teşekkür ediyoruz. :smiley:

Ayrı ayrı teşekkür mesajı yazamadığımız için kusura bakmayınız lütfen.

Coşkun Bahçeci' Alıntı:
Şirin ailesine hayırlı olsun kıymetini bilecek insanların eline geçmiş alana satana hayırlı olsun.Ferhat abi 10.2 m3 benim de yapımına başlayacağım sprinterle aynı hacim.anladığım kadarı ile banyo tuvalet var planını paylaşırmısın benimle. bana fikir vermiş olacak.
Sizin için de hayırlı olsun. :smiley:
Planı da zaman içinde paylaşırız. Sağ tarafta kapı hizasından mutfak başlıyor. Mutfağın bittiği yerde giysi dolabı ve buzdolabı yer alıyor. Solda sürücü koltuğu arkasında tuvalet kabini yer alıyor. Arkasında oturma gurubu ve en arkada ranza tip yatak var. Oturma gurubunun arka kısmı yatakla ortak. :smiley:

RÜZGAR' Alıntı:
Sevgili Nermin & Ferhat'a yeni karavanlarında mutlu bir yaşam diliyoruz.
"drares"in betimlemesine göre "sansasyonel mavi karavan" artık daha genç neslin rotalarında bir mavi kuş gibi uçuşacak, eskisi gibi heyecanlı ve mutlu..

Karavanın bir "gezgin" e gitmesine en çok da Selma sevindi.Tüm "kıyaklar" da bu sevimli gezginler içindi inanın. Arkasından nemli gözlerle öylece bakakaldı bir süre..Eee ne de olsa yavaş yavaş uzaklaşan bir karavandan çok ömrümüzün en mutlu son on yılının onlarca yüzlerce ve belki de binlerce anısıydı gözden kaybolan..

Nermin ve Ferhat'a sorunsuz,mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Rüzgar&Selma
Rüzgar Abimiz ve Selma Ablamıza yeni karavanlarını güle güle kullanmalarını diliyoruz. Yeni karavanınız umarım kısa sürede kendisini size sevdirecek ve daha güzel ve konforlu gezilere doğru süzülecektir. Sansasyonal mavi karavanı da ara sıra size el öptürmeye getiririz. ;)
Aynı durum şimdi bizim Küheylan için de geçerli, ne yapacağız bilemiyoruz. elimizde mi tutacağız satacakmıyız... :'(

Eger Kuheylan bir kosede duracaksa agir bir ceza olur gibime geliyor.Birakin ozgur kalsin derim ben elbette degerini bilecek bir gezginle..

Ferhat bey, gerçekten sevindim, hayırlı olsun,
artık eskisinden daha fazla, nice güzel gezi notları bekliyoruz.
Herşey gönlünüzce olsun,selamlar.

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız keyifle gezmelerde kullanmanızı diliyorum. Böylesi güzel bir aracın gezenbilir ailesi içinde kalmasına ayrıca çok sevindim.

Çok teşekkürler arkadaşlar. :smiley:

Şu ana kadar iki geziye katılmış olduk. Toplam 1137km yol yaptım. :smiley:
Bu arada ilk yakıt tüketimim 9.1lt/100km gibi çıktı. :smiley:
Küheylan'dan %15 gibi daha fazla tüketiyor. Boyutuna göre kabul edilebilir bir değer oldu. :smiley:

4 Tona kadar aynı yakıtı tüketiyor, boş dolu farketmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR