aslanahmet
Zirve
Ynt: Benim Karavanim Hymer 55
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
insel' Alıntı:Herkese merhaba. Karavan iyi hosda vakit bulamayinca pek ise yaramiyor meret. Anca gidip arada inciki cinciki ile ugrasiyorum. En son bir dosttan edindigim orjinal bisikletligi uzerine uydurdum. Bir iki aluminyumunu yenileyince yeni gibi oldu.
Hic ama hic bir sıkıntısı kalmadı. Hatta kucuk modifiyeler bile yapma firsatim oldu. Gayet keyifli anlayacaginiz.
Ammaaaa simdi sizlere bir uzmanlik sorusu soracagim. Bu mat pleksi camlari kadar gecistirilebilir bir sorun degil.
1 haftalik bir yatma suresinden sonra bindigim karavanimin icinde inanilmaz bir lagim kokusu vardı. Tuvalet olamazdi. Zira hic hava almiyor ve bazen acinca tazik yaptigini gorebiliyordum. Hic basima gelmeyen birsey kesfettim. Koku karavanin kirli su deposundan lavabo deliklerinden iceri geliyordu. Depoyu bosalttim. Sim siyah camur gibi bir su akti. Koku cok azaldi. Ama yinede lavabo basinda bu koku sıkıntı veriyor. Bu depoya birsey atsam ve temizlense. Belli ici camur ve yag dolu. Kokuyor bu nedenle. İcindeki bu bakteri kokularini hortumlara curutmeden ve eritmeden nasil temizlerim. Sanki bir zamanlar kucuk tabletler vardı. Depoya atiyordunuz ve temizliyordu. Hatirlayaniniz var mi?
nevzat' Alıntı:Depo sökülebiliyorsa söküp elde güzelce temizlense, hortumlar bağlantılar mümkünse değiştirilse değilse onlarda temizlense. Radikal çözüm olmaz mı?
Goldwingerr' Alıntı:Ya strese girdim bu karavanlarda hep oluyor mu koku işi?Fena o zaman ben bari başta karavanda sıkıyönetim ilan edip önlem alayım![]()
zentoz' Alıntı:Burak sorun yok merak etme ama sakın ola makarna suyunu falan lavaboya dokiyim deme...hemen bakteri ürer...